Děkuji všem za tipy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato jé, to je dobrý tip. Tam by se jim líbilo. Jen už si nepamatuju, jak je to tam s kočárkem...
Zjišťuji, že jsem z kavárensko/restauračního života už úplně vypadla, snad kromě obědových menu, Starbucks a McD ![]()
Mohučanka Kdyby bylo otevřeno do zahrady, tak zcela bez problémů. Hlavním vchodem tam schody jsou.
Mohučanka U Černé matky boží to bezbariérové je, je tam výtah.
Aranel tak čím dál tím líp! Diky moc! A čím dál tím hůř se mnou, v Celetné jsem chodila do školy, na Staroměstské do práce, pohybuju se tam 20 let, a za celý týden, co přemýšlím o kavárně, jsem nevypotila ani Ň ![]()
viktorka_od splavuprosim, byla jsi to ty, kdo psal, ze sis koupila kombinovanou pracku+susicku a jsi nespokojena? Kamaradka ted vybira kombinaci, tak jsem ji pred tim varovala, jakou mas ty?
711990 ano já. mám LG (měla jsem stejný typ samostatnou pračku a ta byla uplně ok), pokud koupí Miele tak se asi nemusí bát, ale jinak bych hodně hodně váhala. pokud to jen malinko jde, volila bych samostatnou sušičku. jo a dotazováním v okolí jsem ještě zjistila, že hodně záleží jestli dotyční už dřív měli tu sušičku zvlášť, pokud jo, tak se tomu žádná kombinace nevyrovná, ale pokud nikdy sušičku neměla, tak asi bude spokojená s ledasčím..
jo a ještě dodám, že jsem doteď nepochopila tu běžně prezentovanou "nevýhodu", že do kombi sušičky se nevejde tolik prádla co do pračky, to mi teda nevadí vůbec a netuším proč by to byl problém... to že kombo spotřebuje vodu(!!!) na sušení a že nevyfouká prádlo od borčusu pořádně, to teda zmiňovala snad jediná recenze na celým internetu. to načechrání a vyfoukání je zásadní benefit, který od sušičky očekávám já, a jsem teda hodně hodně nasraná
Prakticky stejné argumenty pro oddělené spotřebiče jsem slyšela od své sestry, když jsme sušičku kupovali - a neměla jsem důvod nevěřit, protože sestra pracovala dlouhé roky v oboru.
A ještě jeden argument dodala - pokud dojde k poruše kombinace, tak nelze prát ani sušit, pokud dojde k poruše odděleného spotřebiče, tak druhý zůstane funkční.
Pokud není kamarádka limitovaná prostorem, tak buď oddělené spotřebiče nebo kombinovanou Miele, jak píše viktorka_od splavu (na Miele nedám dopustit, z vlastní několikanásobné zkušenosti můžu potvrdit, že i přes vyšší cenu se fakt vyplatí).
viktorka_od splavu dekuju!
jerry je prave limitovana hlavne financema, ale prostor teoreticky ma....jen by musela trosku neco obetovat.
Poradit můžeš, ale posoudit a rozhodnout se stejně musí sama.
jerry jj, ja bych se prave bala, ze vyhodi hodne penez za blbost kdyz vim, ze fakt nema nazbyt. Tak se snazim ji to spis vymluvit, no.
jo a ještě dodám, že jsem doteď nepochopila tu běžně prezentovanou "nevýhodu", že do kombi sušičky se nevejde tolik prádla co do pračky, to mi teda nevadí vůbec a netuším proč by to byl problém...
pochopila jsem to tak, ze to neususi celou varku, když mas pracku dost naplnenou ?
Potrefenáhusa jojo, tak to má u kombi sušičko pračky máma. Ale ona to nakonec prakticky nepoužívá![]()
711990 my teď kupovali pračku i sušičku, byl to set od jedné značky a dohromady byla cena podstatně nižší než součet za ty dva samostatné spotřebiče. Je to od Datartu. Tak ještě můžeš poradit tuto možnost.
Pinot Noir taky jsme to tak kupovali, ale jestli ji spravne chapu, maj funkcni pracku, kterou chce vymenit za tu kombinovanou, jinak by ji menit nemusela. Ale tim, ze by staly ty spotrebice na sobe, prisla by o ulozny misto co ma ted na ty pracce....no jako vic pro to uz udelat nemuzu, odradit jsem se ji pokusila:)
711990 jasně
A ještě jeden argument dodala - pokud dojde k poruše kombinace, tak nelze prát ani sušit, pokud dojde k poruše odděleného spotřebiče, tak druhý zůstane funkční.
to uplne neplati mam u kombinace rozbitou susicku uz nejmin deset let,ale pracka je plne normalne funkcni,proto to nijak neresim.Susicku nepotrebuju.Ale uz bych kombinaci taky nechtela.
pochopila jsem to tak, ze to neususi celou varku, když mas pracku dost naplnenou ?
sis tak kdyz vim ze to chci prat+ susit, tak to nenarvu plny ne?:-)) to je jako prezentovat u spotrebice s kapacitou x kterej jsem si takhle vybrala, ze prekvapive nema kapacitu y
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.