"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa U vlhkosti v domě bych se sušičce vůbec nebránila. Kdo by chtěl mít plíseň.
Ty ručníky jsou benefit. Já nad tím uvažuji vážně až teď, když máme psa, dvě kočky. To je masakr to vse odchlupatit ručně pri množství černého prádla u nás.
Sweet Potato Dětem osušky přežehlím /když je čas/, abych nebyla herodesná. Ničím froté, já vím![]()
mirajo Ono je žehlení ručníků a podobných nenáročných obdélníků vlastně dost uspokojivé. I to hezky voní (jako mandl mého dětství
)
Ale když je třeba vyšetřit čas, msjí holt ručníky smůlu. A ty froté ze sušičky to fakt nepotřebují.
mirajo Žehličku vlastním, ale teda po exživotě s právníkem konzumujícím i dvě košile denně se jí dost vyhýbám. Ale slibuju, COS šaty na degustaci si vyžehlím!
Sweet Potato Přesně. Hromada na žehlení a ty z ní vytáhneš utěrky a ručníky a máš na rozjezd pocit, že ti to žehlení fakt jde ![]()
Taky jsem s mámou chodívala na mandl, tu vůni mi připomíná Gris Clair od Lutense![]()
Sweet Potato jojo, drsnaci. Ja ty nadejchany rucniky nerada, nejak mam pocit, ze nefungujou![]()
mirajo to jsem myslela, že je nějaká legenda to žehlení ručníků
sušička nesušička
Já si tyhle kusy naopak nechávám na konec. Jednak potřebují větší teplotu a jednak klidně počkají, když už se mi nebude chtít. Vzhledem k tomu, že žehličku vytahuju míň než by bylo záhodno, dost často se mi nechce![]()
Pro fanoušky HP. Který adventní kalendář byste chtěli?
Loňský https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-harry-potter-advent-calendar-76390
Nebo letošníhttps://www.lego.com/cs-cz/product/lego-harry-potter-advent-calendar-76404
V tom aktuálním není Hermiona, ale zvažují ještě jednu malou sadu a tam je. Ani nevím, jak je Hermiona důležitá.
Oba? ![]()
V tom novem neni ani Ron, takze to je spis takova nadstavba. Pokud ale v te druhe sade je Hermiona a Ron, pak ten letosni.
andulka01 Když mluvíš o COS šatech a degustaci, vyhotoví někdo tabulku? ![]()
Sweet Potato Ano prosím, vyhotovím já :-)
continuity díky!
Sweet Potato jako kdo si co bere?![]()
711990 tak to jsem v haji:D leda bych se tam stihla stavit před samostatnou degustaci:D
711990 tak zrovna ta by byla dost jednoduchá ![]()
rasaNori
myslim ze to neni podminka pro vstup! Teda doufam![]()
Jestli je COS podmínka pro vstup, kdo mi něco půjčí, prosím? Přijdu o deset minut dřív a někde v průchodu to na sebe nahodím! ![]()
Pinot Noir tipla bych si, ze tabulka bude proto, aby se tam polovina lidi nepotkala ve stejnych satech :)
bram tak necvičenému oku ty černé hábity připadnou všechny stejné, takže je to jedno ![]()
Pinot Noir Ač se mi hadry z COSu líbí a nosím je, na akci parfu bych si je schválně nevzala. Přijde mi to děsivý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.