notna Nemám co jiného slušného na sebe, takže mi nezbývá než velký černý hábit
a teda absolutně mi to žíly netrhá, jdu tam za vínem a potkat zdejší i vzdálené. Kdybych se trápila vzhledem nebo šaty, tak nechodím ani k popelnici. Moc se těším.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Ale já proti tomu nic nemám. jak to komu vyhovuje. jen jsem napsala, že by to dělalo problém mně osobně. Cítím se nesvá, když mám na sobě stejné nebo podobné oblečení s někým jiným.
notna no a proto je třeba ta excelová tabulka :))
Kdybych to doma měla, tak si just vemu šusťák a kaliopky ![]()
Kokoska To je ovšem výzva: sežeňte Kokosce šusťák!
Kokoska Sweet Potato Mám po ruce menší divadelní fundus ![]()
Sweet Potato jak říká Barbucha, mlč a nic se ti nestane! ![]()
andulka01 viz výše!
Sweet Potato Jsem tým drsné ručníky.
Sušičku máme, ale snažím se co nejvíc věšet prádlo ven. To je asi jediná domácí práce, která mě baví.
mitford sister Ozvu se večer, až budu na kompu.
brrr diky, poslala jsem sz, ale neni to vubec urgent :)
mitford sister vykopala si na zahradě zlatý poklad?
711990 dočítám a hlásím, že máme asi 3 roky kombinaci pračka+ sušička Bosh, jsem moc spokojená. Používám ji teda jen občas (kvůli ekologii, kvůli ceně sušení a abych neničila některé prádlo).
Prosím, nevíte jak z whatsapp vymazat zbytečné chatovací skupiny? Nemůžu na to přijít.
Lamickaotevřeš chat, klepneš nahoru na skupinu, aby se ti otevřelo nastavení skupiny a sjedeš úplně dolů a můžeš jednak opustit skupinu a taky vymazat chat.
Lamicka informace o skupině. Pokud tam máš opustit skupinu, je potřeba nejdřív to a pak ji vymazat.
Lamicka diky:)
Pavlena continuity díky, já právě všude vidím opustit skupinu, tak mě to zmátlo
Sweet Potato zrovna to jsem chtěla napsat! ![]()
continuity sambuv syn se v šesti letech profiluje jako archeolog, tak potřebujeme poradit :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.