"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 28. července 2017 09:25

Asi jsem udělala blbost. Dostala jsem od kamarádky voucher k výživové poradkyni, vždycky jsem byla zvědavá, jak to funguje, že změří metabolismus, poměr svalů a tuků v těle atd. Jsem na tom teda ještě hůř, než jsem čekala, metabolismus pomalý. A navíc se z toho vyklubal herbalife. Prvně v životě jsem si ho teda koupila. A teď nevím - nejsou ty jejich váhy podvod, opravdu to všechno váha pozná - metabolický věk, procento viscerálního tuku a tak..? A za ten proteinový  nápoj a nějaký sirup z alore jsem ty peníze vyhodila zbytečně, nebo aspoň trošinku to k něčemu je, že např. do sebe dostanu víc proteinů?  Jak moc tomu tyhle výživové poradkyně opravdu rozumí? Každopádně mě to teda nakoplo, že jsem pevně rozhodnutí se svojí váhou něco dělat. Máte nějakou zkušenost?

Offline jerry
11272 příspěvků moje polička 28. července 2017 09:29
Reakce na Marbuša:

Dealerky Herbalife jsou výživové poradkyně asi jako dealerky Avonu kosmetičky.

Ten produkt nejspíš špatný nebude, ale je to každopádně předražené.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 28. července 2017 09:30
Reakce na Marbuša:

tak snad ti ty prachy nebudou moc chybet... 

Offline 999
19838 příspěvků moje polička 28. července 2017 09:40
Reakce na Marbuša:

Ber to jako dobrý začátek. Moje známá po Herbalife zhubla, a protože se jí zalíbilo v novém těle, přestala prasit, běhá a váhu si drží. Kdyby sis koupila tablety na hubnutí za tři stovky, přestalo by tě brzy bavit dodržovat omezeni, takhle si řekneš, že za ty prachy to musíš dát...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 28. července 2017 10:17

Když se v podkroví maluje, je čas na debordalizaci prvního patra. Mezi schovanými postříbřenými příbory jsem našla tenhle středověký mučící nástroj. Nevíte někdo, k čemu se požíval? Je to dost malé, dovnitř by se vešlo tak vajíčko.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 28. července 2017 10:56
Reakce na Emerald:

Možná na ty vajíčka?

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:06

Jako přežiju to, ale teď mám za úkol si týden psát jídelníček a přijít na kontrolu. To je mi blbý tam nejít, jsem hodná až blbá (ještě v tomhle věku  ), ale pak se z toho rozhodně musím nějak vyvlíknout. Protože samozřejmě polovinu těch rad jsem stejně znala, a další peníze už ne. Ty dám do cvičení. Asi jí řeknu, že už ty koktejly nemůžu ani cítit.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:11
Reakce na Marbuša:

To je jak když se Ross v Přátelích chodil odhlašovat z fitka, šmarjá nikam nechoďte, normálně asertivně oznamte, že vám to nevyhovuje a hotovo, hodná blbá - nebuďte, ona sama dobře ví, že vás bere na hůl a směje se vám

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

Ale souhlas,dobra rada!:-)

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:17
Reakce na Marbuša:

tak se aspon pocvicis v odolnosti, bezva prilezitost. poslat do haje nekoho takovyho je zasluzny cin;-) nemas zadnou povinnost tam chodit a nechat se zdimat. pokud pujdes tak se vsadim ze z tebe vytahne dalsi prachy, o co?:-))

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:18
Reakce na Marbuša:

To bude podobnej systém jak ten NuSkin, co? Nejdřív tě změřej s totálně odstrašujícím výsledkem, a jedním dechem ti vnutěj řešení v podobě jejich úžasnejch produktů. No a po tejdnu prokáže kontrolní měření, že se stal zázrak!

Já tyhle dealery posílám do p... patřičnejch míst.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:23
Reakce na Marbuša:

na kontrolu bych se zvysoka vykašlala, max. bych oznámila, že nepřijdu, ať jí neblokuju termín, ale možná ani to ne :-) 

Offline jerry
11272 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:27
Reakce na Marbuša:

Přijít na kontrolu?

A co by chtěla dealerka kontrolovat? Leda tak stav tvojí peněženky...

Nikam nechoď, akorát z tebe vytáhne další peníze za další předražené produkty.

Pouze bych jí ze slušnosti oznámila, že termín ruším, nic víc.

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:33

No ona byla sympatická, bylo i vidět, že ji to baví,  tak proto je mi to takový nepříjemný. Myslím, že trochu lidi znám, že to nebyla taková ta falešná přesladká. No ale zkusím se pochlapit. To je zajímavý, že v práci mě znaj, že umím být fakt nepříjemná, když musím někomu potřetí o něco říkat, ale na cizí to neumím Každopádně děkuju všem za rady a du se kouknout vedle do vlákna, co má kdo na sobě

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:54

Marbuša Já si vždy myslela, že ty přístroje měří tak minus plus nějak stejně, nebo respektive ne uplně blbě. Poté co na manžela skočila v obchoďáku nějaká ta "výživová poradkyně" si to už nemyslím. U "poradkyně"  mu vyšly hodnoty že by si šel hodit. Den předtím v práci v rámci udržování fit atd. toto měření proběhlo, dělal ho doktor a hodnoty úplně v pohodě, spíš hodně lepší. Takže ani ty hodnoty bych nějak neřešila. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:01

K nám do office housu s tím přišli a každýho že změří zadáčo s úmyslem každýmu následně vnutit "jídelníček na míru" a nějaký šunt doplňky samozřejmě, mně naměřil, stejně jako všem, vysoké procento viscerálního tuku a že by mi teda udělal jídelníček, s díky jsem odmítla a když se ptal, sdělila jsem, že nejčastěji obědvám sushi, nutriční poradce mi sdělil, že to bude tim, protože jím moc často tučnou mořskou rybu))