"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:22
Reakce na Ounz:

třeba nezapisuje ty, co mu přijdou? 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:27
Reakce na Mutziputzi:

No, posílání pohlednic na vylosovanou adresu. Jasná ukázka mojí ovlivnitelnosti, než sem o tom čtla na mp, sem to neznala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:28
Reakce na Ounz:

už jsem zaregistrovaná)))

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:29
Reakce na Potrefenáhusa:

No tak to je boží, panč mu jedna ode mě de. Dál tam mam několik lidí, který už tam několik měcíců nebyli a jednoho, kterej se zaregistroval a to je asi tak všechno. Trochu mě to sere.

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:30
Reakce na Mutziputzi:

Neke 

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:31
Reakce na Ounz:

Já mam všechno takhle rychlý))

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:32
Reakce na Mutziputzi:

tak ale vytrvat teďka!

20970 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:35
Reakce na Ounz:

Můžu zúžit oblasti s kým si hodlám dopisovat?

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:37
Reakce na Ounz:

no, tak kor jak to teďka zase zdrazili, už jsem teda dost ochladla. Já jsem teď posílala něco snad po půl roce, ale přišlo mi pár strašně milých nebo vtipných nebo obojí pohledů :-D

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:38
Reakce na Mutziputzi:

ne, takže počítejte se samým Ruskem a Německem, proloženým Finskem a Holandskem 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:38
Reakce na Mutziputzi:

No, akorát tím zaškrtáním ano/ne jestli dostávat a posílat i do česka a jestli jich může nebo nemůže být víc z jedný země naráz. Jinak je to náhodný los, ale nejvíc to 'hrajou' rusové číňani němci taiwan japonsko holandsko a finové, takže logicky nejvíc z tama. Ale občas se dostane i něco jinýho, lešího. Mně je to veskrze fuk, baví mě spíš posílat, nesbírám to, ale na tom rusku a číně je opruz, že se to častěji ztrácí.

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 11:40
Reakce na Potrefenáhusa:

No, vono se mi to teď sešlo víc tyhlety expirace, jinak je hrozně fajn, když člověk něco pěknýho pošle a dostane milou zpětnou vazbu. Ale leze to do peněz, ne že ne. 

A koukám, že sme obě mutzi podobně natěšily na rusko a německo 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. července 2017 12:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Mě to trochu začalo nudit, když jsem pořád posílala do těch stejných zemi. A jak blbá sháněla pohledy na přání a pak mi chodily reklamní nebo hnusný. Ale mám chuť to na chvíli obnovit. A těším se že bychom mohli posílat s prckem, až bude trochu starší.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. července 2017 12:45
Reakce na Candance:

To bude vpáčený hrudník. Můj syn má opak, ptačí s nárustem chrupavky v oblasti hrudní kosti. Řešili jsme to a je to pouze k pozorování, protože operace obou stavů je neskutečně náročná a rozsáhlá. Jen nás ještě pro jistotu poslali i na kardio, abybylo vidět, jestli není nijak utlačené srdce. Kamarádcčin syn měl vpáčený hrudník s utlačeným srdcem a té operaci se nevyhnul. Bylo to náročné. Takže určitě návštěvu lékaře, protože je to nízký věk a vše se může růstem měnit,  nejlépe hrudní chirurgie, kde mají zkušenost. My máme teď kontroly jednou za rok. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. července 2017 12:46
Reakce na žluťásek:

Reklamní mně nevadí, některý sou fakt hezký, ale tyhlety seznamy pošlete to a to a totototototo ne  ale pořád si myslím, že převažujou normální lidi..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. července 2017 15:12
Reakce na Renusatko:

dekuji  vsem moc za rady

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 31. července 2017 10:55

Mamince je 70 let a skončilo jí úrazové pojištění. Nemáte někdo, prosím, zkušenost, u koho seniora pojistit, event. zkušenost, zda pojišťovna bez problémů plnila při úrazu? Našla jsem pojištění u Komerčky - do 75 let a pak u Erga - do 80 let. Díky!

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 31. července 2017 12:25
Reakce na Mirka:

Maminka je v důchodu, když si zlomí ruku, důchod jí bude chodit dál. Možná to vidím děsně jednoduše, ale přijde mi, že když tu pětistovku měsíčně strčí radši do hrnečku, má na konci roku na lázně :). 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 31. července 2017 12:33
Reakce na Gellnerova:

Plnění od pojišťovny by pravděpodobně padlo na úpravu bytu, rehabilitaci, pečovatelku - nejde o plnění na nějaké jednoduché zranění - a to z důchodu nezaplatí. Maminka je ohromně aktivní, pracuje na zahradě a kolem domu, leze po žebříku,  skoro denně jezdí autem, asi by se jí nelíbil pocit, že není pojištěná.

Mmch, víš, kolik stojí lázně?

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 31. července 2017 12:43
Reakce na Mirka:

Upřímně - nevím...víkendový welness teda??

Ale jo, z tohtohle úhlu ano. Já si představila svoje prarodiče, ani jeden se 70 nedožil, babička prožila důchod u Esmeraldy a Rosamundy, 15 let v jednom křesle a litanie nad nalomeným zdravím. Děda taky nebyl žádný akční tvor a prababička měla stařeckou demenci a poseldních 15 let života byla v domově důchodců. Tak se nezlobte, já jsem si tam vyprofilovala ty naše staříky a přemýšlela v tomto svém modu.