Jako opravdu v hrudní kosti? V tý pevný části? Takhle (ale v menším samozřejmě)?

Jako opravdu v hrudní kosti? V tý pevný části? Takhle (ale v menším samozřejmě)?

kam se takové šaty nosí (předpokládám, že to jistě někdo kupuje). ale ani snad na červeném koberci nic takového nevídám.
mají miliardáři nějaké tajné soukromé party, kam s tím chodí machrovat? kupují to, protože se jim líbí, ale nikam to nenosí a jen se koukají? chodí v tom doma u snídaně? ![]()
myslim, ze ano, mam pocit, ze ukonceni zeber ma niz. Je to mensi a kulate a skoro presne uprostred.
zeptam se tady, protoze do pondeli nemuzu vydrzet.
Dnes jsem si vsimla, ze ma dcera (6 let) v dolni casti hrudni kosti prohluben - diru (2-3 cm). Nikdy jsem si toho nevsimla, ona ted vyrostla a trochu zhubla. Co to je?
To má můj 16 let starý syn. On má celkově takové nahrbené držení těla, ale dle ortopeda nic dramatického. Na páteř skoro přesně naproti té hrudní díře má zase taková malý tukový hrbol. Měl by cvičit na vadné držení těla, ale kašle na to. Jinak sportuje, jezdí na kole, plave, občas si zaběhá....kondičku má dobrou. Ale má r)takové introvertní držení těla.![]()
dekuj, mam s tim tedy zajit k dr? Ja fakt nevim, zda to je ci neni vazne. Ale dcera nechodi shrbena ( tedy neprijde mi).
No nás poslala dětská doktorka kvůli tomu hrbu, on se fakt hrbí děsně a strká hlavu dopředu jako želva. Tu díru v hrudi má už hafo let. Možná bych zašla, pro klid duše.
Já myslím, že ty nejúžasnější šaty nosí v soukromí manželky arabských šejků a saúdských princů.
jojo, to jsou přece šaty pro princezny, aaach:-)) (nostalgicky vzpomínám jak jsme si s kamarádkama hrávaly a já TAK toužila po blond vlasech a té zlaté hvězdě:P
Jestli mužu poprosit, moc by mě to zajímalo...
Není to vpáčený hrudník (pectus excavatum)? Nechci sem dávat obrázky, ale když to zadáš do googlu, můžeš to porovnat.
Edit : (dočti stránku do konce, dočti stránku do konce, dočti stránku do konce...
)
Sú to skutočne nožnice na vajíčka.
V dobách, keď bolo MLM všade a ešte som nebola dosť vycvičená - hlavne dobrým kamarátkam - povedať striktné nie, som mala vždy poruke jeden-dva MLM katalógy a keď mi nejaký strčili do rúk, radostne som im strčila do rúk zas svoj...
Tiež hlasujem za Touchback, tiež mám vlasy takcca medzi dvoma odtieňmi, farbu vyberám tú svetlejšiu.
Opravdu? Já nějak nechápu, k čemu je dobré vajíčko takhle prošpikovat.
To je na elegantné odstránenie špičky pri jedení. Vajíčko na mäkko máš samozrejme v elegantnom stojančeku vedľa tanierika s hriankou a šálkou čaju/kávy, vezmeš tento gerét, odstrihneš vrch a môžeš vnútro vydlabávať malou lyžičkou
.
Jak může někdo v postcrossingu mít 15 sent 0 recieved? Když je členem 3 měsíce?
Co je postcrossing?
gúgluj, šmudlo! ![]()
já bez gúglování teda tipuju, že je to to vyměňování si pohlednic, ne? ![]()
Jen co jsem to odeslala jsem si řikala, že bych si tak odpověděla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.