"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 08. prosince 2022 13:08

Potrefenáhusa Ty jo, na mě působí úplně super, jako já si říkala, že je to zázrak zázraků, nechápu, že jsem to neznala, objevila jsem to vloni. Ono asi záleží, jak moc kdo silne na to trpí, já to měla jen lehce Ten miminovskej roztok tady mám, asi ho zkusím, mám takovou obyčejnou ,,doprovodnou,, rýmu, ale zkusím. 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 09:48

Nevíte někdo, kdyz vracím do mallu věci od dvou různých ,,společnosti,, ten mall a nějaký ten partnerský prodej, můžu to nahodit do stejné krabice? Zatím se nic o tom, že to mám rozdělit nepise, ale každýmu tomu zboží se dělá oddělenej vratkovej formulář. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:55

Potrefenáhusa Kokoska 

Asi hodně záleží, co od toho čekáš. Já mívám rýmy takový, že 2 -3 dny mi teče z nosu jako z kohoutku a pak se to totálně zabetonuje, smrkání je hrozně obtížný a vošklivý. Když nasadím Sinupret už ve fázi kohoutek, tak k tomu zabetonování nedojde, rýma si dojede ten plus mínus týden, ale tak nějak normálně. Kdo má rýmu jinou, tak mu to třeba vůbec nepomůže. Ono se to strašně těžko hodnotí, když člověk neví, jaký by to bylo, kdyby si ten lék nevzal. Tak já radši beru. Těžko říct, kolik v tom hraje roli víra má

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:00

dynda no tahle moje první rýma se sinupretem nebyla obyc ryma, ale covid a nestalo se vůbec nic, k ucpanym dutinam došlo po těch 3 dnech a pomohlo jen to intenzivni proplachovani spolu s necim proti otoku sliznice na noc 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:05

dynda takovéhle rýmy jsem taky mívala, ale teď mi to jde hned na dutiny a zadní rýmu a žádná tekoucí se nekoná. Teď jsem měla dutiny a zimnici, pak jeden večer vodovod místo nosu a od té doby pomalu se uvolňující beton

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:09

Potrefenáhusa 

Já měla při covidu jenom oteklé sliznice, což jsem do té doby neznala. Úplně se mi ucpal nos, v podstatě jsem cítila, jak se ten průchod pro vzduch zužuje, až tam nebyl. Bylo to hrozně nepříjemný a bylo to úplně bez rýmy. Nevysmrkala jsem nic, nula. Po čase to přešlo. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:15

Evaeva 

Myslím, že ta aktuální viróza je nějaký zvláštní model. S námi to doma dělalo hrozný věci a vystřídalo se na nás opravdu hodně příznaků. Přišlo mi, že co dva dny léčím něco jinýho. Jedině dobrý, že jsme si to prošli postupně všichni, tak už člověk věděl, na co se připravit. Naše domácí lékárnička zabírá postupně víc a víc nábytku

Ať jste z toho brzy venku!

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:19

dynda ja mám znamovou, která měla kvůli Surinam antibiotika několikrát ročně. Posunuta nosní přepážka nebo něco takového. A ta si sinupret nemůže vynachválit. Říká, že od té doby je nepotřebovala už ani jednou. 

Já mám pocit,že je úplně jedno, jestli si vezmu ACC nebo sinupret, mě ACC ředí všechny hleny. Ano i ty.... A je to pěkně protivný pri kašli. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:28

dynda no je to fakt divný mor:) Ale už je to dobré, děti teda pořád smrkají, já samozřejmě taky, ale už to směřuje k cíly, zdá se. Covid jsem měla taky takový jak popisuješ, ale právě mám dojem, že od té doby mi to vždycky vleze na dutiny, udělá se zadní rýma a tak.

continuity jojo, všechny ty přípravky na vlhký kašel ředí všechny hleny.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:32

Evaeva já jsem jak na houpačce, jeden deň lepší, pak zas horší. Ale už na to peču. Když jdu ven nakoupit, vždy se mi ulevi, takže prostě začnu fungovat normálně a uvidí se. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:33

continuity 

Ono je to možná tím, že ACC / Erdomed mám zažité, že potřebuju, když chci vykašlávat. Nikdy mě nenapadlo si to vzít na rýmu, takže mě potěšilo objevení přípravku na rýmu. Nemívám velký kašel i s rýmou najednou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:37

continuity já už se cítím dobře, teď bych řekla že už je to normální doléčování rýmy. Ať je to taky brzy líp! Ven choď, když to zvládáš, venku se fakt líp dýchá.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:38

dynda já si ACC dám klidně i na rýmu. Resp. mě to nějak na průdušky vleze vždy, tak jsem zjistila, že to funguje i na rýmu. 

Mě by nevadil ani ten sinupret, ale už jsme to probírali minule, mám léky ve třech krabicich od bot a něco ještě v polici, musím to nějak korigovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:05

continuity já dávám dětem taky vždycky hned něco na kašel. Syn na to celkem trpí a to máš pak na další dva týdny. Když to nasadím preventivně, kašel se ani nerozvine.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:43

Mám nějaký trial na spotity a kazda písnička mi hraje 10 sekund. Nevíte někdo, čím to je?

Pak jakoby běží dál, ale zvuk nikde. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:47

continuityneni to jen ukazka? V nejakem seznam jsou ukazky, musis to jakoby rozkliknout

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:49

Mam jeden z blbych. Jedno dite je nemocne, horecka, kasel, dutiny.

Asi zacina i ta mladsi. Asi ryma a ma leskle oci. Hlavne jedno, jakoby zacinajici zanet. Co ted s ni? Cim ji honem dopovat mimo C, D a Zn. Uz mela i imunoglulan. 

A muzu te mladsi zapnout saunu? 

Offline Miru
16845 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 17:06

Může se kožená bunda nosit v mrazu.?, nebo raději ne.?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. prosince 2022 17:08

Candance zkusit ten sinupret? Mě asi nakonec nejvíc na dutiny zabral ten Ibalgin, ale zase jestli tím rovnou cpát dítě, to nevím. S tou saunou, myslíš infra nebo finskou? Infra bych řekla, že klidně, do klasické se při nemoci chodit nemá.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 17:22

Miru já normálně nosím, stejně jako kožené boty. Ale já kůži impregnuji a za další, když ji budeš mít na těle, v těchto podmínkách mrznout nebude. 

Kdysi se dělali i kožené lyžáky. 

Vadí to lakované kůži.