"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 00:08

dynda Já taky vždycky doufám, a pak omlouvám další den a říkám si, že jsem se na to nevybodla a neomluvila ji rovnou na celý týden najednou :(

Tak snad alespoň po novém roce se z toho všichni vyhrabeme.

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 00:09

Tak Betty Problém je, že ta špína se z houbičky zázrakem nevypaří. Napřed ji budete půl hodiny vymývat a pak ji hodíte do koše. A to se vyplatí! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 00:28

DruI 

Já přidávala po týdnech, tak že bych omluvila rovnou na celý měsíc

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 05:07

dynda DruI

Držte sa! U nás je to u syna občas kašeľ,  občas sopli a sem-tam bez hlasu. A na msg včera večer ospravedlnili rodičia asi 13 dní.  Pohotovosť aj pediatry sú za okrajom možností. 

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 08:24

Sedmá z devíti ty houbičky krájím na malé kousky a po vyčištění konkrétní skvrny (otisk gumového míčku na přímotopu, čára od černé podrážky na zdi, kapky lógru na zdi...) ten kousek vyhodím. Podle mě jsou geniální. Čistit s nimi velkou plochu jako je ten vrch kuchyňské linky dle mého postrádá smysl. Tak Betty 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 08:27

Pinot Noir Ty jo, dobrej nápad! To by mě nenapadlo. Já teda tyhlety malý věci asi nečistím, já to nechám všechno slít v jednu velkou věc a to pak čistím nějak složite, dost často uz to taky nejde, že jo...změna přístupu by mi jen a jen prospěla:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 08:33

Karja mně ten dřez jinak nejde. Zas tak často ho hloubkově nemyju, pak houbičku vyhodím. Malé fleky taky nečistím, my bysme spíš potřebovali vymalovat 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 08:37

DruI u nás se omlouvá jen na začátku, vlastně je zajímají jen obědy. U mladšího se teda omlouvat musí, ale beru to tak, že když omluvím týden, že je nemocný, tak si to převedou i na další

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 09:13

DruI Jako někdy to dokaslavani hrozně dlouho trvá, ale to by jsi poznala asi, že to končí....to je třeba že kašle hlavně po ránu. Tak uvidíte co to bude.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 09:26

Tak Betty na vrsek linky sem se vyprdla a koupila pak cilit bang na mastnotu, postrikala a za 5min jen setrela hadrem...zazrak!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 11:33

711990 diky, diky! Pisu cilit na seznam, jarem to fakt nejde.

Ja bych se teda na to s klidem vyprdla uplne, mam dost jinyho uklizeni v mistech, kam je videt Ale prijdou nam v lednu predelavat panty u dvojich hornich dvirek a to asi nahoru koukat budou.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 12:53

Kokoska fakt je to zazracny. My na tech skrinkach meli docasne lego raketu a to jsem se fakt bala, jak to z toho dostanu a fakt jsem to jen nastrikala a osprchovala!

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 12:55

Kokoska ještě to jde Frosch soda cleaner nebo jak se to...

Postříkat a nechat chvíli být, umyju tim i digestoř. 

Offline AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:08

tak moje ignorování toho vlekouciho se nachlazení vzalo rychle za své... jsem doma s propichnutym uchem... neb z dutiny to vlezlo do ucha a bylo vymalováno.... dítě jsem píchání ucha uchránila tím, že šel dnes se mnou a dostal kapky do ucha na rozehnani... ve čtvrtek kontrola jestli to není na celková atb... zatím mám jen atb kapky do nosu.. je to fakt lahůdka celý...tak se všichni opatrujte a preju rychle zlepšení 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:31

U nas mladsi tiez opat doma, vydrzal v skolke tyzden. V noci kaslal, skor sipel. Ten jeho kasel sa s malymi prestavkami vlecie uz od septembra. Aj by som ho zobrala na vysetrenie uz ale s tou aktualnou katastrofalnou pretazenostou ambulancii sa na to asi vykaslem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2022 13:48

Karja ono asi záleží, jestli je to vlhký produktivní nebo suchý dráždivý kašel DruI 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 16:24

continuity taky dik za tip!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 21:35

dynda Ty děti prostě bohužel nemocné jsou. Náš mladší byl přesně takový expert. Pořád doma, dokonce jeden školní rok kašlal celou zimu, škola bohužel nebyla lepší. Naštěstí my ostatní jsme to od něj nechytali. Klepu na co můžu, já byla nemocná a to počítám i rýmu, naposledy ty 4 roky zpět, s dutinama. Covid nepočítám, protože u nás probíhá bezpříznakově. Kluci už naštěstí taky nic nenosí a manžel za 25 let, co se známe, nebyl nemocný. Tak doufám, že jak se tady chytá co může, tak by se dalo chytnout i to zdraví. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 23:31

Renusatko 

Snažím se tu nakazit zdravím, co můžu S tímhle kašlem se existovat nedá, pacienti mi vůbec v noci nespí, takže by nemohli fungovat ani přes den, kdy zas tak moc nekašlou. Syn se teda pochlapil a zrovna překašlává docela hustou dávku léků, už mu nemám co dát, kašle co dvě minuty. Ve dvě v noci mu zkusím dát další dithiaden a budu doufat. Samozřejmě je to vylepšené tím, že jeden z dospělých nespí taky.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. prosince 2022 21:21

Mam mimoradne blby dotaz: ma smysl jet pro stromek do Ikea, nebo tam bude Armagedon?