Candance ne, včera to fungovalo. Šlo mi to na telefonu, jen ne vprohlizeci, nějak se mi ta dvě přihlášení zmydlily do sebe. Doinstalovala jsem nakonec apku a funguje, ale nechtěla jsem to tak.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Může. Nosím v zimě do práce denně dlouhý kožený kabát už kolik let.
Ta laková kůže může popraskat.
Díky moc![]()
Ale jukla jsem na zítřejší počasí a mělo by být max -1 nebo 0, tak to je dobré...
(teda, radši bych aspoň -3, to je pak pěkně, akorát zima)
Od stredy mám zaľahnuté v ľavom uchu, zrejme ako dôsledok choroby. Ako to zmeniť? Raz pri smrkaní sa na chvíľu dalo do normálu, no vzápätí zas bolo späť. Skúšala som manéver Valsava, či ako sa to volá, a nič :(
pecka to máš oteklé sliznice. Buď ty kapky na rýmu,co sníží opuch sliznich nebo zkusit sprej s morskou vodou.
continuity vďaka za radu
Chtela bych poprosit o nejake tipy, co delat pres den v Brne s malym ditetem. Jedeme tam s malou ted ve stredu, primarne za kamaradkou, ale ta ma male deti a ja nevim, jestli je treba nebude brat na odpoledni spanek domu, tak bych rada mela i nejaky zalozni vlastni program. Pro me a dvou a pul lete batole, idealne centrum. Planujeme si projit trhy, vylezeme na Petrov, kdyz bude cas, tak klidne Spilberk, tak bych ocenila nejake tipy, kam zajit, kdyz bude velka zima a na dlouhe prochazky to nebude. Jedeme z Prahy vlakem a pokud nebude nejake zpozdeni, budeme v Brne cca 7 hodin, takze na zadne velke akce to nevidim. Plus bych uvitala tip na nejakou utulnou kavarnu u nadrazi, kde bychom mohly v teple pockat na vlak. Diky
V tomhle vlákně probírame ty naše infekce?:-D. Musí mít zvýšené CRP i bez teplot? Teploty nemám už, ale furt je mi stejně,jakoby furt se to nikam neposouvá, tak jestli mám vyckavat nebo si radši Zajdu na výtěr, že třeba čajem uz to nevylezim. A to dost odpočívám jako!!!
Karja a co máš? Podle mě můžeš mít vyšší crp i bez teplot. Ta naše nemoc se taky moc neposouvala, už to máme 14 dní. Tak pokračuj v odpočívání!
Zuzuli Uplne v centru na Josefske je detska kavárna Mezi stromy s velkou hernou, maji tam i neco maleho k jidlu, typu dortik, nebo panini. Pak primo naproti, taky na Josefske, je normalni kavárna Kafec. Pak na Jezuitske je detska kavárna Sampalero, ale tu znam jen z doslechu, ze je to tam mensi, ale taky dobry. Treba jeste nekdo dalsi poradi, cast mych oblibenych kavaren neprezila covid, a jak uz nebydlim v centru, trochu jsem ztratila prehled.
Karja jj,to je přesný. Už to mám 12. den a furt tak nějak stejne. Ale já jsem se včera rozhodla, že to zkusím pro zmenu ignorovat. Já nikdy 10 dní s rýmou doma nebyla. Vždy mě zajímalo, jestli ti, co říkají, že si stačí tři dny vyležet, a ono se to nerozjede, nemaji pravdu a chybu nedělám já. No tak ne, u mě je to úplně jedno, akorát mě ta verze s ležením víc vysírá.
Karja jj,to je přesný. Už to mám 12. den a furt tak nějak stejne. Ale já jsem se včera rozhodla, že to zkusím pro zmenu ignorovat. Já nikdy 10 dní s rýmou doma nebyla. Vždy mě zajímalo, jestli ti, co říkají, že si stačí tři dny vyležet, a ono se to nerozjede, nemaji pravdu a chybu nedělám já. No tak ne, u mě je to úplně jedno, akorát mě ta verze s ležením víc vysírá.
ježíš no přesně... taky už se v tom placam třetí týden... nebaví mě to, ale ležet mi prostě nepomůže, jen je mi pak blbě ještě i z toho ležení... teď padlo i dítě... plná hlava rýmy a zadnej progres ani tam ani zpátky... taky to budu ignorovat, však ono se to poddá... časem ![]()
continuity No, dcera má obzvlášť otravnou verzi lehkého kašlíku, která se jí nechce pustit už dva měsíce a zkoušeli jsme klid, neklid, pediatr ani ORL na dceři nic zvláštního nevypozorovali, nic co nám předepsali nijak závratně nepomohlo a kašlík je s námi pořád dál. Tak já si říkám, že ta letošní nachcípaná sezóna je prostě nějak divná.
continuity jestli máš to, co my, tak to je nějaká hodně kvalitní rýma. Nepamatuju, že bych měla někdy něco takového. Včera jsem mluvila se ségrou a je na tom úplně stejně, od nás se nenakazila. Bůhví co tu zase řádí.
DruI ne že bych tě chtěla strašit, ale mohl by to být i ten zápal plic nebo třeba astma. Ale to by dětská asi měla podezření, já v dětství měla oboje a pokaždé to odhalila už dětská. Oboje to byl kašlík
Vcera jsem mluvila s kamaradkou, ktera je prakticka lekarka pro dospele a rika ze posledni tydny maji mraky pacientu s takovymi prolongovanymi virozami, dle ni to jsou nejspis RS viry. Co s tim, taky nevi
mnum Někde běhali nějaké analýzy nemoci a hodně kromě COVID řádí právě RSV a někde už i chřipka. Trojkombo jak vino a to jsme se nestihli na chřipku zaočkovat vůbec nikdo.
No taky nemám ještě objednanou ani zimní dovolenou, čekám to letos velký špatný.
continuity Evaeva Já bych to označila za něco jako s chřipkovými příznaky, pořád hrozná únava, bolest kloubů, hlavy, takové návaly horka, v noci se vzbudím a jako fakt se cítím mizerne. Ale rýma i kašel mi dost ustoupili to jako jo. Ale na ingnorovani to zatím teda není:-D Oloupu dětem pomeranč a jdu si lehnout:-D No ale radši k té doktorce vyrazim, na jaře se mi to vleklo taky hrozně dlouho, musela jsem mít antibiotika, ačkoliv to vypadalo prostě tak jako virozove, že se to vyleží
Karja aha, tak to ja ty celkové příznaky nemám už dlouho vůbec žádné. Mám vyšší tepovku než běžně, ale jinak nic. Pokud se vyspím nejsem ani unavená, i mi to celkem v práci myslí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.