Pavlena IKEA o adventu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena Nevím odkud jsi, ale Bauhaus má jedle Nordmand do 2m asi za 650,- a stovku ti vrátí v poukázce.
Pavlena my jsme byli minulej tejden ve stredu v obedovy pauze a slo to...ale nebyli sme jediny:D
continuity tak v prac.den dopo to snad nebude tak strasny.. Dovnitr se ani nemusi..
Kan me prave nalakal ikea kredit, budu tam muset neco jet koupit hned v lednu.
continuity my byli minulý čtvrtek v podvečer a úplně v pohodě
Evaeva to bude asi relativní, mě se zdá IKEA v nepohodě i v běžném období, před třemi týdny jsem si před zavírackou došla prozasobu svíček a už to mi přišlo strašný.
Dovnitř se nemusí, ale masakr začíná už na parkovišti.
continuity právě že vůbec, zaparkovali jsme hned vedle úplně bez problémů, dovnitř jsme teda nešli, stromky vybíralo pár lidí. Věř mi, nesnáším davy stejně jako ty (v neděli jsem omylem vlezla do oc na andělu a málem mě kleplo)![]()
Pavlena My jsme byli v Ikee v Brne minulou stredu dopoledne a bylo to v pohode, lidi tak normalne. Stromek jsme teda koupili az vcera jinde.
Vy s hubenýma lejtkama, kde kupujete kozačky? Gabor například kozačky xs nebo s má, ale předpokládá, že kdo má hubené lýtko, má i úzké chodidlo (F). ![]()
Tabea mě sedí v ccc lasocki. Já mám teda lýtko hubenější, ale zase ne extrémně.
Mně sedí camper, ale mám i drobnou nohu.
Tabea ja mam lytka stihla, ale tedy nijak extremne hubena. Casto mi i tak kozacky odstavaji. Nosim proto radsi takove, co prekryvaji i koleno, prijde mi, ze se to ztrati. Ted mam Caprice a jsou delane na stihle nohy. Taky bych potrebovala nejake klasictejsi...
Není tu schopný matematik? Jestliže marže se vypočítá, že od prodejní ceny se odečte nákupní cena, vyděli se prodejní cenou krát 100, jak vzorec obrátit, když chci vypočítat nákupní cenu a znám jen prodejní cenu a marzi?
Malvin ale prosím, řeklo sluchátko.
Ten druhý vzorec je, když marži počítáš jako zlomek z celku teda ne 50% ale 0.5

Prosím vás, jak je to s datovou schránkou soukromých osob? Jsou povinni zaměstnanci zaměstnavateli oznámit, že ji mají nebo že si ji nově zřídili a je zaměstnavatel povinen případnou poštu posílat vždy datovkou?
continuity jsi skvělá, moc děkuji. Pro mne to je úplná alchymie
Malvin prosím tě,jestli to počítáš v Excelu, tak ti stačí ty podíly z celku ( teda 0.5 místo 50%) a naformátovat příslušna pole.
% je taková divná jednotka, nedá se s tím moc počítat aniž bys to převedla na to desetinné číslo.
Pomóóóc!
Kde seženu takovouhle sukni?! https://www.emmiol.com/cable-knit-y2k-mini-skirt-product262241.html
Rozhodně to nechci objednávat z Hong Kongu
to by to chudák zřítelnice dostala tak za půl roku, pokud vůbec... něco podobnýho někde jinde?
Malvin Haha, zrovna to tu řešíme. Faktura kde je asi 25 položek a cena nákupu bez DPH, která je u něčeho 21% a jiného 15% k tomu máme věrnostní slevu 10% Už se těším na inventůru. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.