Marbuša Zaměstnavatel může doručovat do datové schránky zaměstnance, jen pokud k tomu zaměstnanec dal písemný souhlas, žádná povinnost oznámit zaměstnavateli, že mám datovou schránku, není, je to na rozhodnutí zaměstnance - viz § 335a zákoníku práce: Prostřednictvím datové schránky může zaměstnavatel písemnost doručit jen tehdy, jestliže zaměstnanec s tímto způsobem doručování vyslovil písemný souhlas. Jestliže se zaměstnanec nepřihlásí do datové schránky ve lhůtě 10 dnů ode dne dodání písemnosti do datové schránky, považuje se písemnost za doručenou posledním dnem této lhůty.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pilgrim Super, mockrát děkuju!
barbucha ruzova asi ne, ale v cerneby to neproslo?
https://www.zalando.cz/mymo-minisukne-rosa-1my21b029-j12.html
Nebo kup tohle a predej s tim, ze potrebuje mit ledviny a vajecniky v teple, bude te milovat ![]()
Dík, toho guesse jsem už taky objevila. Dokonce i někde vedle, v bílý!
Akorát že žádná nemá ty kapsičky
Ale nic, já to z toho HK objednávat nebudu - eště by mi napařili tady clo, a to bych pukla! Musí si zřítelnice vybrat něco jinýho. Já jí ze zoufalství včera poslala x odkazů, na tu pletenou a mimo jiný jsem jí nabízela i koženou mini - s kapsičkama!! - a mraky dalších, včetně několika cosáckejch minišatů, ale ne, nechce nic. Právě jsem se rozhodla, ačkoliv to nemám ráda, že jí pošlu prachy, třeba zahlídne někde něco co se jí bude líbit...
barbucha jo kapsicky jsou must have? To je pak tezky.
A to mam teda další debilní dotaz: Jak dalece je bezpečný poslat peníze poštou (t.j. v obálce)? Zeť mi v životě svoje číslo účtu nedá - už mě včera votravoval, co má teda (on!!) koupit, že by na to dal cedulku že je to jako ode mě
nikdy by si ode mě nevzal ani halíř, je to pako...
Tak jediná možnost je ten dopis, ten nevyhodí ![]()
barbucha jo kapsicky jsou must have? To je pak tezky.
Bych řekla že hlavně proto se jí ta sukně líbí ![]()
barbucha jako cenny psani, jestli to jde do ciziny? I kdyz nekdo tvrdi, ze to prave pritahuje pozornost, tezko rict.
spolurodačky 711990 možná taky tina (?)
pojedu o svátcích do rodné hroudy, máme tam malý sraz s kamarády - a i když je pár z nich pořád v pardubicích, končíme vždy v nějakým nemožným podniku typu bílý koníček. není tam něco hezkýho, třeba novýho (krom bajera, kavárny u parku) - jde hlavně o atmosféru, prostředí. kuchyně tentokrát není priorita.
barbucha jako cenny psani, jestli to jde do ciziny? I kdyz nekdo tvrdi, ze to prave pritahuje pozornost, tezko rict.
tak ale dá se to pojistit, že jo. já už tam v těch obálkách na cenný psaní posílala leccos, a bez problémů. Peníze teda ještě ne... ale budu to muset risknout, no.
mitford sister my mivame vzdycky sraz se spoluzakama prave v ty Galerie Cafe, prijde mi, ze nic moc lepsiho v Pardubicich neni. Ale neziju tam, tina bude mit urcite lepsi tipy:)
Vlastně jsem zapomněla na Western Union, já trdlo
To bude nejjednodušší!
mitford sister my mame radi st. Patricka nebo La Cabanu, ale asi by to chtelo rezervacku...
barbucha Sukni upleť ![]()
barbucha nebo to pošli přímo na účet zřítelnici. Já bych v obálce neposílala.
Synek měl vloni pod stromečkem obálku ne s penězi, ale Homa made puzzle - rozstříhaná mapa Gran Canaria. Věděla jsem, že už má objednanu letenku. Chvilku mu to šrotovalo, než pochopil
.
(Peníze na cestu jsem mu poslala z účtu na účet na Štědrý den.)
Tady se někdo ptal na IKEA? Hlásím, že dnes dopoledne v Praze na Černém mostě téměř úplně bez lidí, fronta na oběd ve 12 doslova nulová. Stromy mají, lidi tam taky nebyli.
mitford sister Dnes jsem si na tebe vzpomněla, děda vzal dceru ven podívat se na nový slepičí výběh, ona přišla domů, že slepičky mají klec aby na ně nemohl medvěd:-D. Tak jsem si tak říkala, co tvoje slipky, jestli jsou ukryté před medvědem!
Karja u vas muzou slepice ven? Vzdyt je nejake narizeni kvuli ptaci chripce, ze venku zadna drubez byt nema?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.