Kokoska Ne právě proto mají tu novou,,klec,, ve stodole. Já jsem napsala špatně to slovo výběh, to je dost zavádějící.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Do oploceneho vybehu asi muzou ne? V clanku psali, ze krmit pod strechou hlavne. Jinak slepice asi nejde drzet nonstop v kurniku, to si neumim predstavit. Kdo nema stodolu jako vy na probehnuti...
Jos To nevím. Možná oplocený se strechou, by z toho za pár dnů zblbly
Tak my o ptacích a.....jdeme ven, velkamala otevře dvere a ,,tak tam ani nejdu, podívej se mami co tam je, není to ani myš ani hovínko a ani z toho nebudeš mít moc radost,,. Tak jako to tam chvíli řešíme, co teda se děje, tak otevřu dveře a tam pták obrovskej kosak vykuchanej na rohozce, peří z toho litá domu.... Jako já začnu jecet, ale že to dítě je takový klidný ,,ani z toho nebudeš mít radost mami,,. No tak jeste ptačí chřipku z toho:-D:-D.
Karja :) ty moje holt když přijde medvěd, tak si musí nějak poradit:). Mohla bych je přihlásit na karate - sambo se mi stejně směje, že ke příští rok určitě vezmu na Maledivy
mitford sister :-D Aspoň do lazni:-D. No ona tomu říkala na medveda, ale je to to protichriojove opatření:-D. Snad mají holky pořádnou imunitu
Blbý dotaz - vôbec sa v tom nevyznám - nafukovacie karimatky.
Mužovi začala fučať, čo je super tip na vianočný darček (fakt som mu ju neprepichla!!!)
Aká je dobrá? Chodí aj do mrazov a občas extrémnejších podmienok. A oceňuje odľahčené veci. A neviem, čo taká sranda stojí, ale v princípe rada zaplatím za nejakú luxusnejšiu (ktorú mu budú potom chlapi závidieť, hehe).
Karja no šak, mně to došlo ;) já jsem taky nějaký opatření dělala, nicméně stodolu nemám, že... každopádně když vidím u lidí ty zateplený zděný kurniky s elektřinou a svícením, tak ty moje fakt nejsou rozmazlený - do cca -5 jsem jim ani nezavírala dvířka kurníku a všechny ventilační průduchy byly taky otevřený. Jak jsou teď ty stabilní mrazy, už je na noc zavírám a zavřela jsem pár těch okýnek. Celej den jsou na sněhu. Mají přijít holomrazy, tak dneska budu zateplovat vevnitř kartonem a z venku paropropustnou fólií. Kdyby mělo nějak kór mrznout přes den uvažovala jsem o háčkovaných čepičkách :)
slniecko a chceš zimní nebo mimozimní? Zjistím doma odkazy a pošlu
Tos mi připomněla, že začíná počasí, kdy se můj drahý opět vydává spát do "divočiny" a já celou noc trnu, jak umrzne, nebo se vrátí s angínou nebo ho sežere vlk
edit: na zimu má tuhle
ale mimo zimu má ještě jinou lehoučkou.
Nech si spraví životnú poistku a budeš sa báť už len tej angíny...
Vďaka
!!!! Asi zimnú, lebo dnes si balil dve letné, z čoho usudzujem, že letné má....ale ak sa mi vráti nachcípaný na sviatky, tak budem hľadať, či nie je vo výlukách tej poistky náhly úraz valčekom na cesto
...
Ďakujem!!! Tá vyzerá super, idem ju objednať.
mitford sister My zateplovali kotecky kralicim. Mame dve a bydli v kralicarne ve vetsich boxech (jedna je belgicky obr). Tak muz daval polystyrenove desky pres pletivo, davame vic sena, menime dvakrat denne zmrzlou vodu. No mela jsem strach, ale tchan se mi smal. Ale holky maji jmena a jsou proste spis pro legraci, umrou jednou prirozenou smrti
. Muz to se mnou uz vzdal, ale pobihani po dome teda zatrhnul...
Jos tak se možná uvidíme na Maledivách - já se slepicama, ty s kralikama:)) možná to trochu prehanime:) je skoro tma a slepice vesele rejděj ve sněhu
mitford sister Kamarad mi jednou rikal, ze jejich sousedi maji asi 3 slepice a berou je s sebou na chatu ![]()
Jos s nama bude v obytnaku asi jezdit kocka
už ji holky vybraly místo na zachod a mističky. Jeblo by zřejmě jak muže, tak i našeho 12leteho psa:D
slniecko tak ještě musím opravit: ta první, tu by chtěl na zimu, ale má tuhle mimozimní a do sněhu si pod ní nosí tu obyč pěnovou.
https://karimatky.heureka.cz/therm-a-rest-neoair-xlite/#prehled/
pojistku má, kvůli hypotéce, ale já v tom baráku bydlet sama nechcu ![]()
No, já furt věřím, že mezi svátky nenajde parťáka a samotnýho ho snad ani nepustím :))
mitford sister Jo, jasně, at se otužujou. Naše to taky nemají nic moc extra,oni jsou nalepený hned u stěny té stodoly a zrovna, kde je dřevěná, tak jim to děda jen na zimu přikryje kobercem. Jos Takovýhle králiky má segra, už asi 5 let, samce a jsou uplně mega obrovský:-D
nedávno se tu zopakovalo doporučení na kapky do ucha proti zalehnuti... nedokážu to najít a nepoznamenala jsem si... @kokoska tuším byla první s dotazem... prosim prosim o název... moc dekuju předem
AprilTwelve Phyteneo Otic Solution
Emi děkuju moc
AprilTwelve Není zač, hlavně, ať to pomůže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.