razorblade drzim palce se "zelenou priserou" :) na jaky jazyk ses vrhla ? Ja jedu od kvetna italstinu Chodim ale i na kurz Je vlastně zajimave kombinovat oboje
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mini opakuju si finstinu. Coz je debilni v tom, ze se jede pres anglictinu, kterou ja obcas flakam. A vzdycky, kdyz zapomenu do prekladu napsat clen, tak mi to napise jako chybu![]()
![]()
razorblade pres aj je vsechno krime aj :) Muzes ale delat dve reci najednou Jen se to prepne Zajimave sledovat ty obraty nekdy Rikam si ze takhle by to anglican nikdy nerekl Tudiz mam chyby jen proto ze mluvim aj lip/jinak nez Duo :)))
Mini aha! Ja myslela, ze zakladni jazyky jsou i v cestine :)
razorblade nn němčina byla taky v aj, já jsem to pak smázla, přišlo mi to hrozně neefektivní..
Ounz no... je to takovy "my flowers are beautiful"![]()
Jeden fakt debilni :-). Kolik je výstupů z metra na Černém Mostě?
razorblade Ounz máte špatný jazyk ! já umím italsky říct Ve vaně leží cizí muž nebo Nechám děvčata ve vašem apartmánu :)))
999 no ty vagony jsou veprostřed mezi peróny, takže když přijedeš z města, tak můžeš vystoupit jen na té jedné straně ven na chodník k silnici a pak teprve obejít venkem kam potřebuješ. Na druhé straně od autobusů se dá jen nastoupit a jet směrem do města. Takže jeden ? Je to chyták ? :)))
999 4. Miluju bojovky.
Mini Díky, potřebuji si dát s někým sraz u východu z metra Černý Most :-). Takže ten východ je jen jeden? Jestli mám být v klidu :-).
999 ano, ale napsala jsem to opačně, pardon ![]()
směrem z města se vystoupí na straně k sídlišti a k autobusům např do IKEA nebo různých těch 300 linek
Mini Díky :-).
999 Tyjo, já bych rekla, ze těch výstupu je tam asi 10
dá se vylézt ven nad autobusak po cely dylce metra
dejte si radši sraz u 1.vagonu ![]()
Potrefenáhusa no ale jenom na jednu stranu z toho vestibulu :) neni to treba jako na Palmovce nebo na Mustku kde vzdycky vyjdu jinde nez potrebuju :)
razorblade Ounz máte špatný jazyk ! já umím italsky říct Ve vaně leží cizí muž nebo Nechám děvčata ve vašem apartmánu :)))
![]()
Idem si to nainštalovať znova...keď som to mala na zahnanie nudy pri covide, tak tam totálne nudne riešili farby svetrov...
slniecko asi zalezi na reci Nejsou vsichni stejne ne/korektni :) mam tam treba i Prace spojuje nebo Tvrda prace je muj denni chleba :) zajimalo by me kdo to vymysli ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.