barbucha to teda nic moc, takovy jejdajejda! To ta ceska prrrr... je daleko vic ulevujici ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Že jo ![]()
barbucha Tak z prdele byl hotový můj kamarád z Belgie..že prdel se dá použít v tolika kontextech různého druhu:-D ale jiné jazyky to tak určitě taky mají.
Jos no já taky preferuju presenční, jen jaem to zmínila, vzhledek k tvejm omezenejm možnostem výběru. V pizzerii by to tas nevyhovovalo mě, po kursu klidne, během ale ne..
Doporučíte mi nejlepší elektrický zubní kartáček? Pro náctileté. U jednoho dítěte furt bojujeme s technikou čištění, má zuby nedobře poskládané, špatně se to čistí a když se špatně čistí, tak nemuzou být rovnátka, takže začarovaný kruh. Zubařka doporučila sonický.
Ježiš pořád mi tady blbne psaní a nejde opravit text. Chtěla jsem napsat, že když jsou špatně vyčištěné, nemůže mít rovnátka.
vanilka rozhodně sonický, o ničem jiném bych neuvažovala. Měli jsme Philips, byly z hlediska čištění o něco lepší než stávající truelife, ale zas po roce nám vždy odešly. Ty truelife budou mít rok v únoru,tak ještě nevím.
Ale je to velký rozdíl v tom čištění oproti ručnímu. Řekl bych, že i těch Philips stojí cca dvě plomby, co je při blbém čištění hned.
vanilkajá léta používám Phillips Sonicare a jsem moc spokojená.
Mini a koupil? ![]()
Lama_z_Lana zatím ne :)))
continuity odesly po roce? Synovi se ted rozbil jeho kartacek, jakoby to v nem hrozne rachta, ale nevibruje. Ma ho necely rok, uvazovala jsem o reklamaci, ale nemuzu k tomu dohledat zadne papiry![]()
vanilka Phillips Sonicare, máme je tři nebo čtyři roky, rodiče o půl roku méně, syn rok, všechny bezvadně fungují.
Díky za reakce.![]()
Gatita jo, přesně to se s ním stalo.
Normálně nám je vyreklamovali, myslím, že jsem to dělala on line přes Philips stránky. Ale byl COVID.
Gatita Tak jestli víš kde jsi to kupovala a jestli jsi platila kartou, tak k reklamaci stačí výpis z účtu příslušné transakce.
vanilka ja si ted kupovala sonicky z dm. Ptala jsem se na sonicke kartacky na dentalni hygiene a hygienistka mi doporucila tenhle, ze je presvedcena, ze je ze stejne tovarny jako phillips, ktery jsem zvazovala, jen na nej nalepili jine logo
kkoupil si ho i manzel a jsme oba fakt spokojeni.

Zuzuli díky ![]()
vanilka my mame vsichni philips. Deti maji ten teem, je mensi.
Pokazil se jednine tchyni, po pul roce se zacal sam vypinat a zapinat. Reklamaci Alza vyresila opravou. Od ze doby funguje. Muz a jedna dcera maji 3 roky, ja o par mesicu min.
Docela se mi libi Curaprox. Maji vselijake nasadky
vanilka máme sonický truelife, už dva roky funguje bez problémů. Od doby, co ho používám, tak na dentální hygieně jenom pochvaly.
barbucha Tak z prdele byl hotový můj kamarád z Belgie..že prdel se dá použít v tolika kontextech různého druhu:-D ale jiné jazyky to tak určitě taky mají.
Doprdele moc rád používá zeť, s tím přízvukem to zní hrozně roztomile
"No ale doperdele" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.