"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:00
Reakce na continuity:

vanilka rozhodně sonický, o ničem jiném bych neuvažovala. Měli jsme Philips, byly z hlediska čištění o něco lepší než stávající truelife, ale zas po roce nám vždy odešly. Ty truelife budou mít rok v únoru,tak ještě nevím.

Ale je to velký rozdíl v tom čištění oproti ručnímu. Řekl bych, že i těch Philips stojí cca dvě plomby, co je při blbém čištění hned. 

​Já si zrovna ten sonickej Philips koupila, ale recenze dost hrozný, spousta jich zdechla eště v záruce Tak se uvidí... Kdysi jsem sonickej měla a taky dlouho nevydržel, doteď jsem používala normální OralB, pořád funguje už snad deset let, ale jak jsem roupama nevěděla co bych, riskla jsem ten Philips. Jsem zvědavá jak bude dlouho funkční tentokrát

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:03

barbucha ty oral B lehce sedřou sklovinu, pokud se s ním člověk zapomene. 

Takže dospělý, co ví, co dělá, no budiž ( i kdyz moje hygienistka říká, že je to na zákaz prodeje, co už viděla zničených zubů), ale dítěti bych rotační nekupovala v žádném případě. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:26

continuity 

Fakt? Já byla zvyklá s tím sedět večer u televize, jako docela hodně dlouho vždycky... to už bych neměla mít sklovinu žádnou Ten sonickej má nastavenou strašně krátkou dobu, to nevim jak bych si slušně vyčistila zuby (kdybych ho nezapla opakovaně).

K hygienistce jdu zrovna zítra, se jí na to zeptám!

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 09:55

Mám si doplatit penzijní připojištění, abych měla maximální daňový odpočet? V minulosti jsem to nedělala, protože se mi to snad nevyplatilo. Mám PS na malé úvazky, DPČ a DPP.  

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 22. prosince 2022 10:12

JankaM jaký máš fond? pokud transformovaný, tak to je lepší dát na spořicí účet. Pokud ten nový, tak možná i jo. Ani ne kvůli odpoctum, ale myslím, že akcie jsou celkem dole. 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 09:31

Koupila jsem v Lidlu něco co se jmenuje čokoládová poleva ( Chocolate Couverture). Znamená to, že už to jenom rozpustím a nepřidávám žádný tuk?

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 09:38

Černá kočka jo, ale neměla jsem tuhle konkretni

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 23. prosince 2022 09:43

Karja Děkuju.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 24. prosince 2022 09:50
Reakce na continuity:

barbucha ty oral B lehce sedřou sklovinu, pokud se s ním člověk zapomene. 

Takže dospělý, co ví, co dělá, no budiž ( i kdyz moje hygienistka říká, že je to na zákaz prodeje, co už viděla zničených zubů), ale dítěti bych rotační nekupovala v žádném případě. 

​Tak jsem se včera ptala hygienistky, kterej kartáček je lepší... a prej že někdo má lepší výsledky se sonickým a někdo zas s rotačním, takže je to ve hvězdách

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 10:16

Jak to vypadá v Ikee běžne takhle mezi svátky? Je tam milion lidí nebo jen pulmilionu?:-D

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 15:33

Karja podle mě se jich nejvíc nahrne na slevy, tak koukni od kdy je maji. Ale ve volnu tam bejvá prostě nátřesk (ani lyžovat se nedá jet, no..)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 16:35

Karja záleží, jestli se chystáš třeba dopoledne? Ale kartičky za nákup stromečku platí až od ledna. A v pátek odpoledne tam jsou dílničky pro děti (ale nevím, jestli i o prázdninách)

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 16:55

Ounz Aha, tak to mě nenapadlo, podívám se, no to radši nebudu na leden odkládat... Ale tak vždycky jsem tam jezdila o víkendu ráno a bylo to snesitelné. Evaeva Právě ráno většinou hned na otvíracku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 17:16

Karja řekla bych, že už tam všichni byli před svátky

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 17:28

Evaeva ted budou vracet a reklamovat

Offline jerry
11242 příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:09

...a utrácet peníze, které dostali pod stromeček

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2022 18:18
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 22:35

Mate nekoho, za kym muzete jit, kdyz je vam smutno, jste nestastni...? 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 22:46

Luna Kamarádku A. Ale bydli dost daleko na osobní pokec, takže to tu a tam musí stačit přes telefon. Pro kamarádku B jsem já ten přítel na telefonu nebo vrba u vína.

Edit: nejblíž mám sestru, za kterou můžu jít kdykoliv, ale té se nesvěřuju. Prostě ji mám jako spolehlivého člověka nablízku, který se neptá, jen prostě je 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 28. prosince 2022 22:48

Luna nemám

nebo teda, asi by se pár kamarádek našlo, ale takový běžný brblání nemyslím a něco opravdu většího, to mám pocit, že nechci nikoho zatěžovat. Tak se s tím poperu sama.