"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:55

Candance nanohoubičku zkusím. Pěna nebo mýdlo na praní, to už je jedno. Já nemám problém to vyprat, mám problém s tím JÍT to vyprat:) No, radši bych slyšela, že mám blbý make-up

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 19:58

Victoria

Ja se nevyjadrila spravne. Ja to samozrejme vim, ten byt koupime spolu ale planuji, ze ho vyjmeme ze sjm. Proste to nejak udelam, jeste na nej nasetreno neni a osobne si myslim, ze se pak konecne rozhoupe a daruje nebo mi proda polovinu domu, kde bydlime.  Ono to ma i jine duvody, ktere mechci uplne ventilovat ale jedna se o jeho zdrav.dispozice a muj vztah s tchyni 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:13

Evaeva A jaký máš make-up?  To tím klidně může být, že se otírá snáz než nějaký jiný. Teď v zimě mám E.Lauder Stay-in-place nebo tak nějak a občas je někde nějaká šmouha, ale že bych  měla opatlaný celý límec to ne. A dokonce se ani moc neotírá do lemu svetru nebo trička při sundávání.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:23

Černá kočka taky myslim,ze i na make-upu zalezi.

Evaeva jaky pouzivas?

ja vcera videla tak spinavy triko od make--upu v cos,ze vubec nechapu,ze to tam maji vystaveny.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:26

Candance Nedivím se, že jsi naštvaná, zažila jsem s kamarádkou podobnou situaci. Spravila s mužem dům u jeho matky, financovala ho hlavně ona, má lepší výdělek, její tatínek se tam osobně dost nadřel...a dům je jeho a tchýně. Nikdy to neřešila, ale jednu chvíli došlo málem na rozchod a až tehdy jí došlo, že by byla dost v háji. Přijde mi to dost nefér. 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:28

Zarinya Ty jo, já si teď vůbec nevybavuju, jestli bývají v českých (německých) obchodech ty jednorázové chrániče oblečení před make-upem? V Japonsku je to úplně normální, i v levnějších obchodech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:32

Černá kočka Zarinya Nějaký Bourjois, ale dělal mi to i ten před tím, i když míň. Já se teda líčím až skoro na krk, zrovna na čelisti mám hodně akné. Ale do trička při svlékání se mi neotírá. Já ten límec zapínám až nahoru, takže se mi celou dobu šudlá o bradu. Kouknu na ten EL.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:32

Garfie to jsem v životě neviděla

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 20:42

Evaeva Tak to beru zpátky svoje doporučení, tak jak popisuješ se mi obličej o límec neotírá, to by možná neobstál ani můj make-up. Ten E.Lauder Stay-in-place mi přijde dobrý spíš pro mastnější pleť a dělá se i malé 15 ml balení.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:12

Evaeva no pridavam sa, tiez mam tmavomodru bundu, limec az k brade a je neuveritelne zapatlany. Len ja ho umyvat zabudam a az v robote sa zbadam a drhnem handrickou . Make upom to mozno bude, ale menit sa mi ho kvoli tomu nechce. Tak som proste za smudlu no :) 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:15

Evaeva Mě to teda spíš rozčiluje :-), používají se v kabinkách při převlékání, něco jako netkaná textilie. Myslela jsem, že aspoň v nějakých dražších obchodech je to i u nás. Teda v Japonsku se v kabinkách i vyzouvá a to se mi zase líbí moc. Jen se pak občas doma zapomenu a už se mi stalo, že prodavačky v ČR dost rozpačitě koukaly, když jsem se před kabinkou vyzula.

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:18

Evaeva tyhle stopy po makeupu se na hladsim materiálu dají dobře setřít micelarkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:19

mitford sister to zkusím, to je dobrý tip. Je to takový jakoby šusťák, to by mohlo jít. Mě napadly dětské ubrousky, ale ty na tmavém dělají fleky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:19

Garfie zouvání zní dobře

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:20

Evaeva No, byl to takovy jakoby frote hadricek, cistilo to skoro samo. Myslim, ze sem tam to vzala i mydlem  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 21:50

EvaevaKdyž jsem se líčila, tak jsem makeup z límce odstraňovala těma vlhčenýma ubrouskama, kosmetickýma. Nebo i dětskýma.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 22:17

Evaeva taky mě napadly vlhčené kosmetické ubrousky

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 23:24

Garfieja to taky citim jako nefer. A jsem na muze vnitrne nastvana, on teda tvrdi, ze cast domu napise i na me. Ale porad je neco dulezitejsiho. Mrzi me to, bud je mu jedno moje obava, nebo mi neveri a v tom pripade je dobre, ze mam plan B.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 23:31

Candance Hele tak něco podobného řeší kamarádka. Celý dům a hypo je psaná na přítele, ale přitom mají normálně standardní vztah, s rodinou, uspory, výdělky jdou na ten dům atd atd. Jako ona to chce řešit svatbou, čímž si nejsem jistá, jestli ten dům bude její? A on to nechává klasicky vyhnít, že je to přece jedno, že už si ten nárok na dům určitě "odžila" tím společným soužitím v jedné domácnosti. 

Já nad tím taky takhle přemýšlím, protože sambo je lehce zvýhodněn některými věcmi, ale většinou když se nad tím hlouběji zamyslím, zjistim, že bez něj bych neměla vůbec nic, páč bych všechno rozfrcala, že mi vlastně vydělal:-D. A hlavně že blbá jsem já, že já furt otálela s vdavkama, tak at si případnou smůlu nesu. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 23:32

Candance No nicméně jsem se do toho zamotala, ten její přítel taky to furt nějak tak oddaluje. Já nevím, jestli je línej nebo mu to přijde zbytečný nebo za tím fakt něco sleduje.