Nevíte o kolik cm se liší délka džínů 28 30 32?
Koupila jsem džíny G-Star 26/28 a byly do půl lýtek, tak mám dilema jestli objednat 30 nebo 32.
Nevíte o kolik cm se liší délka džínů 28 30 32?
Koupila jsem džíny G-Star 26/28 a byly do půl lýtek, tak mám dilema jestli objednat 30 nebo 32.
Catherinne 30 si beru já a mám 158 cm. Dole je mám trochu nahrnuté.
Renusatko takže když mám 168 a chtěla bych to jak na obrázku, tak myslíš, že ta 30 by tak byla? Nebo nezměřila bys mi prosím ten šev od rozkroku dolů?

Catherinne ty jo, já koukám, že mám dokonce 32. Mají 75 cm. Po švu
Renusatko díky moc
Moje Levis mají délku 30 a mají těch 75, chjo, asi to má každá značka lehce jinak
Catherinne já mám většinou Diesel.
Catherinne zmerila jsem troje g star 26/30 a jedny byly 74 cm a ty poslední 72cm. Tyhle okousaný budou kratší. Vem normální velikost.
Tabea děkuju moc, ty okousaný to bohužel nejsou, takové úžasné nikde nemaj, to byl jako vzorek kam bych chtěla aby byly. A když mluvíme přímo o značce, povolí trošku nebo klidně i o číslo?
Evaeva Peetra1 já mám velký rozdíl mezi pásem a boky pořád a sportovní kalhoty si kupují už jenom pánské. Zrovna včera jsem vyzkoušela ( fakt nekecám) asi dvacatery turistické kalhoty a pochodila jsem až v panském Sportisimo, kde jsem vzala pět kousků ze stendru, dvoje sedly perfektně a ty zbylé by pořád lepší než dámské.
Catherinne mně nikdy nepovolily. Beru jen ty, protože třeba TH mi po půl dni visí na zadku.
Tabea díky
Prosím, nevíte někdo -
když je složení tepláků bavlna + modal + elasthan -
kolena se tolik nevytahají.?.
Děkuji...
continuity tak asi troje nejmenší pánské ve Sportisimu dcera v zoufalství zkusila taky, ale když jsem slyšela ten smích z kabinky... Tyhle prostě nezapřely, že jsou pánské :)
Tady se ví všechno, mám bílý povlak vzadu v krku, nic mi není, nic nebolí, ale je to protivný. Prostě knedlík v krku. Vygooglila jsem mykozu.. K doktorce se dostanu až příští týden. Nemá někdo tip na první pomoc? ![]()
Ty jo, snad si vyvolávám dobře Tabea, ty pocházíš někde tím směrem, asi Není něco zajímavého v Pelhřimově k prohlednutí mimo krematoria? Jako hlavně pro děti? Ale může to byt cokoliv, i nějaký obchod, co třeba stojí za to navštívit, nakoupit, kavárna, restaurace, vyhlídka, na něco se podívat? Jako žádný velký plán to být nemusí, prostě hopem skokem za něčím příjemným, co doma třeba nenajdem;-)
Karja muzeum kuriozit
Pinot Noir Jo to znám, ale to jsem vyhodnotila jako pro moje děti, hlavně pro tu menší nevhodné:-D.
Koraneni to to, co mivaji male deti? Je to myslim mykoza, dcera to mela nedavno pri nemoci. Kupovala jsem ji na to dezimfekcni gel v lekarne. Ale nazev zkistim az vecer. Zabralo to rychle.
Karja Obchody nevim, ale v dekanske zahrade je velke hriste a voliery s papousky, myslim, ze vetsina jich tam je i pres zimu (byli jsme tam v listopadu a uz bylo kolem nuly, tak snad tam budou i ted). Dalsi velke hriste je v sadech. Pak je tam muzeum strasidel (to jenom vim podle cedule, vevnit jsme nebyli).
edit: to muzeum kuriozit ma neco i na zahrade, jde se kolem do tech sadu, mozna by to mohlo byt volne pristupne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.