"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online continuity
43142 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 13:58

Candance gencianka se na to dávala?

Ale musí se potřít to místo, což nevím jestli vzadu v krku půjde. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 13:59

continuity ano gencianka taky

@kora neocid gel. Normalne si to jazykem poroztirala po ustech

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:10

Myrtila To je super, děkuju!

Offline Garfie
28571 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:11

Kora Jestli je to ta dětská moučnivka, co myslí Candance, tak obyčejný citron, namočit do šťávy vatovou tyčinku a potřít. Jestli nezvládneš neředěnej, tak přidat lehce vodu.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:12

Karja je tam muzeum strašidel. Nebyla jsem vevnitř, ale je tam myslím peklo a syn se tam bál. Můžete vylézt na věž na náměstí. Na náměstí je cukrárna, co tam je už aspoň 40 let. Nic fancy, lidový ceny a oldschool poháry, jahody se šlehačkou, šlehanej tvaroh a tak. Za náměstím je děkanská zahrada se hřištěm, taky jsou tam ve volierach papoušci, akorát teď v zimě asi nebudou vidět. V městských sadech je taky větší hřiště. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:17

Kora ono to hlavne neni jen v krku, pokud by to byla mykoza. takze pak krom tech lokalnich veci taky probiotika a kdybys mela jeste nejaky dalsi potize tak antimykotika. skoda, ze u nas porad nejsou lokalni pro vnitrni uziti (nystatin), da se koupit v nemecku bez receptu

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:17

Karja na Křemešníku je taky vyhlídková věž a nějaká provazová dráha. Ale to bude asi spis na léto. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:18

Myrtila hihi, tak koukám, že jsme napsaly to samý.

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 14:53

Tabea Taky koukam. A kremesnik jsem nepsala, protoze je to az pro vetsi deti a spis v lete  provazova draha myslim od 120 cm, byla jsem tam uz pred lety a i se 163 cm to na me bylo misty skoro moc vysoke. 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:18

Myrtila tak papoušci jsou teď zavřený. A ta dráha je myslím i pro menší, mama tam byla s dětma předloni, takže dceři byly tři roky. Ale asi ji musela přehákávat, protože rikala, že behala od jednoho k druhymu.
Ted jsem mrkla na internet a píšou o dětském okruhu od 3 let. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:23

Tabea Aha, tak detsky okruh tam tehdy mozna jeste nebyl. Jestli ted nejsou papoušci, tak to zmizela snad nejvetsi atrakce, to bych mozna, Karja , jela nekam jinam

Offline Kora
příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:26

continuity Candance necid gel a genciánu už jsem právě zkoušela, zatím nic

Garfie zkusím

viktorka_od splavu možná to bude chtít animykotika, musím holt vydržet

Díky za rady

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:31

Myrtila no ještě je tam ta cukrárna. Karja holky jsou na jidlo

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:43

Tabea Myrtila Nechápu, že jsem o papouscich dosud neslyšela! Jj pojedeme do cukrárny a do Pepca a na couracku po náměstí! Rozfofrujeme tam nějakej peníz a pojedeme domu;-)

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 15:50

Karja Hmm, potom, co jste tu o pepcu básnily  jako o zdroji materiálu na domácí bastlení, jsem tam do nej o Vánocích (v Pe) vlezla a měli tam úplný kulový. Jen takový ty nalepovací čtverečky na obrázek dinosaura. 

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 16:13

Karja Oni jsou docela schovani, kdyz to tam nekdo nezna a jde od namesti do dekanky na hriste, uplne je mine. Jsou vzadu dole, uplne u spodniho vychodu u minigolfu. Kdyztak pak napis, jaka je ted ta cukrarna, ja v ni nebyla snad 30 let, a to neprehanim. Jeste s babickou kdysi  Ale mozna by stalo za to podivat se s holkama do obchodu Kava-caj v podloubi, kousek od te cukrarny, pred Vanoci tam meli treba vazeny nugat a jine neobvyklosti

Online brrr
12358 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 17:42

Karja A na věž? Ale to jsou holky asi ještě malé. A hradby taky neocení.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 18:44

brrr Hele jako nedávno mi na jednu věž zdrhly, bez placení, prostě jedna běžela nahoru já neznala terénu, aby mi tam někam nespadla, se tam hnala s tou mladší za ni, volala, že se to rozléhalo po celém areálu, a zpátky jsme potkaly kastelánku, která teda placení ani radši nevyžadovala, ale ptala se, jestli mi nemá pomoct je snést dolů, takže bych rekla, ze na věže zvědavé jsou:-D:-D. Ony jsou teda zvědavé absolutně na všechno, vlezou do každýho kostela a za každý dveře, spíš se bojím, aby něco nezničily nebo to nezkazily ostatním návštěvníkům a samozřejmě se nedá počítat, že někde strávíme kus času. 

Myrtila Jo, no právě tam asi mají víc téhle drobných obchodu, které za to stojí, tak to tam obejdeme. 

Tabea No jako, před Vánoci je pepco marný, mají tam ty dekorace a je to jak kdy. Já jsem zrovna minulý týden se vydala do jednoho vzdálenějšího, že to bude tutovka, a taky neměli, co jsem chtěla;-(. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2023 19:14

Karja u nás teď otevřeli action a tam chodíme snad každý týden. Zrovna dneska jsme koupili takové ty papírové lepící pásky s obrázky, to je u nás velký hit. Líbí se mi, jak teď v zimě výletíte, mně to nějak nebaví a děti ještě míň. Naposledy jsme čekali asi 20 minut u katedrály sv. Víta než se mladší uráčí vstát ze země a jít

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 25. ledna 2023 19:19

Pro razorblade. To se teď dělá, že autor článku dá první příspěvek v diskusi a čeká na reakce? Musíte pak diskusi tedy sledovat a osobně reagovat?