Evaeva Tak do toho actionu se podívám. Já jsem byla v tom Tedi a byla jsem z toho taková dezorientovaná, a vesměs jsem koupila kraviny, půlku mám ještě nevyužitou. S dětma bych tam snad ani nesla. V tom Pepcu v podstatě kupuji dokola ty omalovánky podle čísel:-D. Jo vyletime, tak víš co, musíš jakoby vypadnout z toho stereotypu a musím říct, že s mýma dětma mě to začíná bavit úplně skoro nejvíc ze všech lidí co bych mohla jet:-D:-D. Bude to lepší a lepší ted, ještě tak 10 let, pak se na mě vykaslou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Mi se takhle kluci jednou prodrali na vrchol rozhledny na Sedle. Byla sice zadarmo, ale fronta před rozhlednou, ve špalíru se pomalu postupovalo po schodech nahoru a dolů a do toho jsem se cpala já s omluvou, že mi tam utekly děti. No vyslechla jsem si toho dost.
Karja v tom tedi toho mají milionkrát víc, ale s dětmi se to nedá.
Já s nimi jezdím ráda, ale v té zimě je to nějaké nic moc. Až začne být jaro, bude to mnohem lepší. Tohle léto si chci užít, další (takhle volné) už možná nebude.
brrr Jo, my jsme si ještě nikdy nic nevyslechly, ale že jsme kolikrát i mohly:-D. Já to přisuzují tomu, že jsou holky ještě malé, to až tak za rok to bude víc zavanet spratkovitosti a nevychovou:-D.
Evaeva Jj přesně tak, já se teda na to léto nechci moc upínat, loňský bylo skvělý, tak abych to nějak nezakrikla nebo nespoléhala, že to bude stejne.
Karja jojo, uvidíme co bude
Karja v Pelhrimove jsem byla s myma klukama na strasidlech, jak tu nekdo doporucoval, ale bala jsem se i ja
. Radeji jsme odesli aby z toho nemeli trauma. A nikdy priste uz to nechteli dokoncit. Tak asi tak
Na náměstí je cukrárna, co tam je už aspoň 40 let.
60 - 70 (a možná ještě víc
)
A potěšilo mě, že tam pořád ještě je.
JankaM no... chteji po nas, kdyz na to mame cas, abchom tam trochu diskutovali. Asi aby ctenari meli pocit, ze jsou do toho vic vtazeni. :) Ja na to vetsinou cas nemam. :D Nahore jsme vzdycky, protoze mame nejaky prednostni pravo. :))
Kora Taky Orofar je proti bakteriím, virům a houbám, které způsobují infekce ústní dutiny a hrdla. Jsou tablety a sprej, tak tablety se dostanou poměrně dobře všude.
Karja No, o tech obchodech nemam moc prehled. I kdyz jeste jeden by se asi nasel, svadlenka na namesti, ale nebudu napovidat, to se proste musi videt
Tabea Jj, děkuju. Myslím, že dost pomůžu svýmu psychickýmu zdraví už jen tím, že na tu přednášku z domu pojedu:-D. I kdyby se to nakonec mělo týkat chovu holubů:-D
Karja v Děkanský zahradě je roztomilej minidomeček - nevim teda, jestli se smí dovnitř... dřív byly ty klece s papouškama kolem toho domku...
a možná se podívat, jestli není zrovna nějaké představení pro děti v divadle, knihovně nebo kulturáku...
a tu cukrárnu myslej holky takovou rohovou, "mlíčňák"...
RoSa Děkuju za tipy, ti papoušci, to mi teda nedá spát, že to nevim:-D
Diky
Karja jeďte, až bude teplejc. Když je nenajdeš, volej: "Pepíku!". Budou řvát zpátky. ![]()
viktorka_od splavu jj, to mám. Dík.
Prosím, prosím!
Vracela jste některá věci z Reserved pomocí toho jejich kurýra?
Já chtěla všechno vrátit včera na prodejně, ale protože mi u šatů chyběla nějaká cedulka (se kterou to nepřišlo), mám to vrátit kurýrem. Což je OK, ale do vratky chtějí přiložit FAKTURU, která mi teda nepřišla ani v balíku, ani emailem a když bych jsem si ji chtěla stáhnout z mého účtu na reserved, tak se mi tam zobrazuje "Faktura bude k dispozici ke stažení po odeslání zboží", eh
?
Díky.
Lama_z_Lana Tak tohle jsem taky nějak měla, že se mi tam nezobrazoval ta faktura, a zboží bylo jakože furt na cestě....Myslím, že jsem ji tam prostě nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.