Karja Dík! Jsem se zas vyléčila z online nakupování ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lama_z_Lana Já jo, ale už je to nějakou dobu a na žádnej zádrhel si nepamatuju. Teď na to ani nemůžu mrknout, protože mě to odtud nepustí k účtu. :-/ Myslím, že jsem normálně vyplnila, co chci vrátit na stránkách a to bylo všechno, ani jsem to netiskla, nic.
Garfie už jsem se tě chtěla zeptat dřív, neuvažujes, že si pořídíš českou VPN?
Přihlásit se zabezpečeným kanálem na servery poskytovatele připojení a pak se bude vůči dalším službám tvářit jakoby si byla v Česku.
Konkrétní doporučení nedám, jsou placené i neplacené, ale dá se na to téma najít dost článku a doporučení expatu, co to používají.
Lama_z_Lana mě se to teď naposledy taky stalo, vytiskla jsem místo faktury tu objednávku, bez problémů zpracovali a peníze hned vrátili.
Lama_z_Lana Vracela jsem po vánocích, bez faktury a ok.
Nemáte, prosím, zkušenosti s tričky od Gap?? Jestli drží tvar a barvy, myslím. Děkuju předem za postřehy.
marieu Barvu a tvar drží. Ale jsou čím dál tenší a průhlednější. Už je kupuji jen dceři. Ale možná jsem jen špatně vybrala.
continuity Víš co, občas o tom přemýšlím, mezi expaty se to občas řeší, ale zase nějakou extra nutnost jsem ještě nepocítila, i ta ČT něco pustí a něco ne, mají to nastavené tak zvláštně. Asi načtu nějaké možnosti a uvidím.
Garfie na ty weby a tak by možná stačila i nějaká neplacená. Ale ty omezení jsou občas takové nepředvídatelné.
Odkud nejlépe nakupovak kabelku Fossil: Případně máte nějaké zkušenosti s Wardow?
Děkuji
bublifuk Mam dve Fossil tasky z wardow a za me bez problemu.![]()
Luna super, diky ![]()
711990 continuity Ženy, v čem se dneska píše životopis, abych nebyla uplně jako debilni? Když jsem končila školu, tak se doporučovala šablona europass, ale jestli se časy nezměnily...
Karja jdeš vtrhnout na pracovní trh? Hodně štěstí.
Tak Betty jen velmi zvolna, když se objeví něco, co by mohlo utéct;-)
Karja hele klidně Europass, vypadá to dobre. já ho píšu normálně ve Wordu a zkonvertuji do PDF - furt jedu tu samou šablonu vypilovanou lety, v podstatě jsou tam věci, co v tom europassu.
Nám chodí životopisy i s odkazem na LinkedIn třeba, ale vcelku takové normální, dvě stránky strukturovaného textu s odrazkami.
Nějak jsem kromě fotky žádné extra novoty za poslední roky nezaznamenala.
Karja jinak je fajn si zajít na nějaký pohovor, i když na tom místě člověku moc nezáleží. čistě z cvičných důvodu, on je ten stres poprvé vždy větší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.