"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline monis
1611 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:21

Renusatko používala jsem obyč. pupalkový olej na lžičku na pms a pomohlo to už další měsíc.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:25

Renusatko já jsem používala kombinaci pupalky a brutnáku na bolestivou menstruaci a pomohlo. Ale už si nepamatuji jak. Něco bylo v první půlce cyklu a něco ve druhé

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:31

žluťásekPoradila mi to kamarádka, že jí to pomohlo na úpravu cyklu, bolesti hlavy při menstruaci, všeobecně právě na tu hormonální rovnováhu, což mám nějaké rozhozené po červencovém covidu podle doktora k tomu není lékařský důvod. Tak bych chtěla ještě vyzkoušet právě tuhle cestu. Ona si to chválí, že jí to opravdu pomohlo, takže ještě zjišťuju, jestli má někdo pozitivní zkušenost.  Dívala jsem se, že další efekt je pleť, vlasy, cholesterol. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:42

Renusatko že bych to taky zkusila? Třeba by to pomohlo na to moje akné

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:44

Renusatko já brala kapsle na nepravidelný cyklus, myslím, že to zabralo.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 16:50

Renusatko já jsem užívala tu tinkturu na zmírnění bolestí při menstruaci a kvůli cystám na vaječnících. Měla jsem doporučenou kůru na několik měsíců, nejtěžší bylo nezapomínat to brát, bylo potřeba myslím 2x-3x denne. Kapsle budou v tomhle pohodlnější. Při další kontrole za rok už byl ultrazvuk úplně čistý, jak bonus se dost zmínila i intenzita krvácení a bolesti břicha. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:06

Mrs.Robinson nevím, jak daleko od centra max, pár tipů: Mama Shelter (vedle Veletržního paláce), Hotel Troja, ale ten už je od centra doopravdy dál, hotel Crystalpalace na Karláku (občerstvení zajistí, ale myslím, že nemá restauraci, už si to moc nepamatuju, je to tak 5 let, co jsem tam tu akci dělala, mohlo se to tam změnit....), hotel Absolutum Wellnes Hotel v Holešovicích u metra

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:21

Mrs.Robinson Ve Falkensteiner jsem si všimla nějakých menších salonků, je to tam moc pěkný a je to prakticky hnedka u Hlavního nádraží, což je teda z různejch pohledů velká výhoda i nevýhoda. :) A nebo v Hotel Mosaic taky mají salonky pro konference a od centra je to nedaleko (u Karláku to je). Ale v obou případech jde o hotely, kde jsem byla jen jako host, líbilo se mi tam a zapamatovala jsem si, že tam nějaký prostory pro firemní akce byly, s pořádáním čehokoli tam nemám zkušenost.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:28

Mrs.Robinson ještě Grandmark mě napadl. 

Offline baltik
4986 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:33

Mrs.Robinson ja jeste pridam Grandium, taky blizko nadrazi

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:35

Děkuji všem.  To jste mě celkem potěšily, protože to od toho očekávam. Trochu pravidelnosti a zmírnění všech obtíží kolem menstruace. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 17:35

Mrs.Robinson Byla jsem na meetingu v Botanique hotel na Florenci, mají i fakt malé zasedačky pro třeba 10, 15 lidí a přišlo mi to tam příjemný

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:08

žluťásek to znie zaujímavo, mala by som to aj ja skúsiť 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:10

Renusatko jako bude to znít divně, ale jsem ráda, že nejsem sama s problémy s menstruací po covidu. Ale já jsem na to brání prášků marná, ale musím začít, pořád to není ono.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:35

MaeGandal Tak ono asi takové věci v práci nerozebíráš a i gynekolog se tvářil, že o tom nikdy nic neslyšel. Jenže já měla 15 let klid a najednou katastrofa a čas změny je naprosto jasný. Já třeba vím ještě o jedné kamarádce, taky po covidu, takže jí to určitě poradím a uvidíme. 

Offline Mrs.Robinson
606 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 18:50

Děkuji všem za tipy na ty hotely

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 19:09

Renusatko Ahoj, pupalkovy olej v kapslích jsem bravala před více jak 20 lety, po něm  jsem měla pěkné vlasy, bezchybnou pleť a pevné nehty. V té době mi to i upravilo i men. cyklus. Bylo to na doporučení od kamarádky, která měla problemy s menstruaci, takže asi na tom něco bude. 

Offline Muslik
567 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 19:33
Reakce na Mrs.Robinson:

Děkuji všem za tipy na ty hotely

​já doporučuji hotýlek ve Vítkově ulici na kraji Karlína kousek od Florence, dříve se jmenoval jinak, teď je to nove https://www.hotelfitzgerald.com/, chodívala jsem tam léta na takové pidi konference se snidanovym bufetem, třeba i nový provozovatel něco takového praktikuje 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 19:55

Renusatko já jsem právě hledala na internetu, ta změna nastala taky náhle a po covidu, takže jsem měla podezření a hledala. Doktorka taky nic.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:52

Tu sa vždy všetko vie, prosím teda o pomoc. Neviem, či som úplne neschopná, ale neviem prísť na to, čo ešte vymazať/premiestniť na iné úložisko. 

Keď klikám na Google disk, nezobrazuje sa mi nikde nič,  no i tak je vraj dosť plný.  Už som z toho zúfalá