Renusatko používala jsem obyč. pupalkový olej na lžičku na pms a pomohlo to už další měsíc.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko já jsem používala kombinaci pupalky a brutnáku na bolestivou menstruaci a pomohlo. Ale už si nepamatuji jak. Něco bylo v první půlce cyklu a něco ve druhé
žluťásekPoradila mi to kamarádka, že jí to pomohlo na úpravu cyklu, bolesti hlavy při menstruaci, všeobecně právě na tu hormonální rovnováhu, což mám nějaké rozhozené po červencovém covidu podle doktora k tomu není lékařský důvod. Tak bych chtěla ještě vyzkoušet právě tuhle cestu. Ona si to chválí, že jí to opravdu pomohlo, takže ještě zjišťuju, jestli má někdo pozitivní zkušenost. Dívala jsem se, že další efekt je pleť, vlasy, cholesterol.
Renusatko že bych to taky zkusila? Třeba by to pomohlo na to moje akné ![]()
Renusatko já brala kapsle na nepravidelný cyklus, myslím, že to zabralo.
Renusatko já jsem užívala tu tinkturu na zmírnění bolestí při menstruaci a kvůli cystám na vaječnících. Měla jsem doporučenou kůru na několik měsíců, nejtěžší bylo nezapomínat to brát, bylo potřeba myslím 2x-3x denne. Kapsle budou v tomhle pohodlnější. Při další kontrole za rok už byl ultrazvuk úplně čistý, jak bonus se dost zmínila i intenzita krvácení a bolesti břicha.
Mrs.Robinson nevím, jak daleko od centra max, pár tipů: Mama Shelter (vedle Veletržního paláce), Hotel Troja, ale ten už je od centra doopravdy dál, hotel Crystalpalace na Karláku (občerstvení zajistí, ale myslím, že nemá restauraci, už si to moc nepamatuju, je to tak 5 let, co jsem tam tu akci dělala, mohlo se to tam změnit....), hotel Absolutum Wellnes Hotel v Holešovicích u metra
Mrs.Robinson Ve Falkensteiner jsem si všimla nějakých menších salonků, je to tam moc pěkný a je to prakticky hnedka u Hlavního nádraží, což je teda z různejch pohledů velká výhoda i nevýhoda. :) A nebo v Hotel Mosaic taky mají salonky pro konference a od centra je to nedaleko (u Karláku to je). Ale v obou případech jde o hotely, kde jsem byla jen jako host, líbilo se mi tam a zapamatovala jsem si, že tam nějaký prostory pro firemní akce byly, s pořádáním čehokoli tam nemám zkušenost.
Mrs.Robinson ještě Grandmark mě napadl.
Mrs.Robinson ja jeste pridam Grandium, taky blizko nadrazi
Děkuji všem. To jste mě celkem potěšily, protože to od toho očekávam. Trochu pravidelnosti a zmírnění všech obtíží kolem menstruace.
Mrs.Robinson Byla jsem na meetingu v Botanique hotel na Florenci, mají i fakt malé zasedačky pro třeba 10, 15 lidí a přišlo mi to tam příjemný
žluťásek to znie zaujímavo, mala by som to aj ja skúsiť
Renusatko jako bude to znít divně, ale jsem ráda, že nejsem sama s problémy s menstruací po covidu. Ale já jsem na to brání prášků marná, ale musím začít, pořád to není ono.
MaeGandal Tak ono asi takové věci v práci nerozebíráš a i gynekolog se tvářil, že o tom nikdy nic neslyšel. Jenže já měla 15 let klid a najednou katastrofa a čas změny je naprosto jasný. Já třeba vím ještě o jedné kamarádce, taky po covidu, takže jí to určitě poradím a uvidíme.
Děkuji všem za tipy na ty hotely ![]()
Renusatko Ahoj, pupalkovy olej v kapslích jsem bravala před více jak 20 lety, po něm jsem měla pěkné vlasy, bezchybnou pleť a pevné nehty. V té době mi to i upravilo i men. cyklus. Bylo to na doporučení od kamarádky, která měla problemy s menstruaci, takže asi na tom něco bude. ![]()
já doporučuji hotýlek ve Vítkově ulici na kraji Karlína kousek od Florence, dříve se jmenoval jinak, teď je to nove https://www.hotelfitzgerald.com/, chodívala jsem tam léta na takové pidi konference se snidanovym bufetem, třeba i nový provozovatel něco takového praktikuje
Renusatko já jsem právě hledala na internetu, ta změna nastala taky náhle a po covidu, takže jsem měla podezření a hledala. Doktorka taky nic.
Tu sa vždy všetko vie, prosím teda o pomoc. Neviem, či som úplne neschopná, ale neviem prísť na to, čo ešte vymazať/premiestniť na iné úložisko.

Keď klikám na Google disk, nezobrazuje sa mi nikde nič, no i tak je vraj dosť plný. Už som z toho zúfalá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.