pecka Možná máš vše v koši, takže to pořád zabírá místo. Když vysypeš koš, zlepší se to?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Emi kôš je prázdny
pecka a nemáš zapnutý nějaký automatický zálohování? třeba onedrive...? já jsem takhle furt mazala jak blbá a furt se mi to tam vracelo
Lilly_Ku 711990 Já už jsem to pochopila, že jsme se asi nepochopily! "za mě dřív" byl totiž europass obyčejná jen předem definovaná šablona ve wordu nebo pdf, nic elektronického, jen to prostě tehdy dobře vypadalo a na škole nám to doporučovali. Právě jsem nechápala v čem spočívá to faux pass, když ty ostatní šablony jsou mnohem hnusnější, ale ono je ted tím myšleno asi i něco jiného.
711990 Mateřskou tajim, ale pak z toho udělám svůj hlavní životní benefit, mladá, s dětma za sebou! Možná řeknu, že mám tři a druhýho manžela, to už by mohlo znít naprosto definitvně:-D
Karja já jsem ztáhla Europass vzor jako PDF, nepřišlo mi to nějaké nepřijatelné. Stejně je lepší ten word do PDF zkonvertovat.
pecka A to promazavas data na disku, a ten ti porad hlasi, ze data neubyvaji a je porad zaplneny? Pokud ano, tak toto se mi stalo nekdy vloni, nekolik dni po sobe jsem porad promazavala, disk i mail, a stale mi to ukazovalo skoro zaplnenou kapacitu. Prosla jsem vsechno mozne nastaveni a nic. Tak jsem to, uz docela frustrovana, na par dni nechala byt, protoze jsem na to nemela uz cas, a bez nejakeho meho dalsiho zasahu se ten objem dat nejak zaktualizoval na hodnotu odpovidajici tomu skoro prazdnemu disku.
Karja
spravne. Jinak pochopily, ja myslim tu sablonu ve wordu, je to strasne retro, este casto s tim napisem. Jinak format standardniho CV tomu odpovida, to je samozrejme v pohode, jen at tam nejsou ty hvezdicky a napis proste...
Kdyz si vezmu do bazenu plaveckou cepici, budu mit mokre vlasy nebo ne?
pitomejsi dotaz jsem po ranu nevymyslela![]()
Gatita budes:)
Renusatko mě menzes rozhodilo i očkování na covid. Kvůli tomu jsem pak přemýšlela jestli třetí dávku a pak dostala covid a to byla teprve jízda. A teď v září covid po druhý a zase rozhození. A mám pocit že jsem už četla nějaký článek jde na to upozorňovali takže myslím že je jasno. Já tedy jedu drmek. Ale jak to tak čtu tak vyzkouším pupalku.
711990 tak to na to kaslu, to ani nebudu zkouset:)
Gatita jako nejsou tolik mokry jako bez cepice, ale zas to nandavani...
711990 prave! Ja cepici mam, ale nikdy jsem si ji nakonec na plavani nevzala, vlasy mam zagumickovane a neprekazi mi. Ale mam vzdycky hrozne ujimani v hotelich s bazenem, kam bych nejradsi chodila 2x denne, ale odrazuje me to martyrium s vlasama - kvuli kratkemu ponoru pred snidani a veceri, takze kolikrat ani nejdu. To jsou starosti:))
RoSa na onedrive nemám takmer nič, to som už skontrolovala :(
Myrtila som v tejto situácii už druhýkrát, takže asi to časom ako u Teba nebude. Stále tam mám niekde záhadné veci, no neviem kde. Veľkosť zhruba odpovedá veľkosti zálohy Viberu. No keď kliknem na Disku na Zálohy, ukazuje mi len zálohu mobilu, t.j. nejaké správy a telefonáty.
Problém nie je v mesačnej platbe za extra priestor. Len mi nejde do hlavy, kde a čo tam mám, čo mi ten priestor zbytočne zaberá.
Gatita Jo, mně hrozně vlasy pomalu schnou a řešila jsem to, že jsem si nosila vlastní fén s sebou, kterej je výkonnej a pak na ven čepici abych neofoukla snad od září do května:-D
Gatita ale mnohem míň než obvykle. Já pak akorát přefoukám okolo uší a vzadu na krku.
Karja já občas chodím plavat místo mamky do školního bazénu a tam vůbec nemají zásuvky (prý nesmí). Mají tam jen ty bazénové fény, to je na půl hodiny. Čepice mi pomáhá dost.
Evaeva Jasně, tak to bych měla vejlet na celej den:-D.
Karja
no právě. Ještě je to večer, takže pak už zavírají a jsou nervózní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.