RenusatkoDceři byly doporučeny na gynekologii na úpravu cyklu kapky GYNEX.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gatita záleží na hlavě, vlasech, čepici a zpusobu nasazení. Dcera je v plaveckem klubu, někdy má vlasy víceméně suchý, jindy zas moc ne. Ale rozhodne sušší než bez čepice jsou vždycky. ![]()
Prosimpěkně nemáte někdo tip na super bezvadnej oční krém proti otokům?
Mám příšerný pytle pod očima, čím déle spím tím větší
a problém je že jak spím jen na jedný straně, mám tam pak ten pytel ještě dvakrát takovej ![]()
Už jsem jich vyzkoušela a mám doma mraky - včetně těch kofeinovejch kapek od ordinary, Vichy, Estée, nějakej švédskej zázrak, Shiseido... a nepomáhá nic...
barbucha taky bych potrebovala nejaky "zazrak" po cem to zmizi,ale moc tomu neverim,ze to existuje.![]()
Ja tedy zatim jedu jen ve studenem gelu zabalenem v satku nebo studeny pytliky od caje,pak je to lepsi,ale jen na chvilku....no jsem rada za bryle,ktery to trochu skrejou.
pecka Tak to nevim, napada me jenom, jestli to delas z pocitace nebo z mobilu? Mozna na pocitaci by to slo lepe a dukladneji zkontrolovat?
Myrtilaaj aj...asi to zostane mojou nočnou morou a záhadou navždy
A dotaz / poptávka po tipech. Kde se najíst, kde si dát kafe/snídani a co eventuálně vidět v Kutné Hoře s důrazem na "pondělí"? V neděli pojedeme do GASKu na Válovky
, ale zůstaneme v KH do pondělí odpoledne.
RenusatkoDceři byly doporučeny na gynekologii na úpravu cyklu kapky GYNEX.
Já hormony dlouhodobě beru, takže by právě neměl být problém a taky roky nebyl. Teď prostě není lékařský důvod k potížím, takže doktor mi nic nenapíše. Hledám ještě nějakou alternativu.
Ten olej beru už od soboty, tak doufám, že příští měsíc uvidím, jestli to k něčemu bude.
Jo, brýle trochu pomáhaj
Ráno se máčím v ledový vodě div se nezalknu... i jsem zkoušela přikládat vychlazenou lžičku... ale nic z toho. Jako poslední naději vidim že si skočim na ORL, jestli by mi to nezapošili i pod očima, třeba už to mam tak povolený že stačí jen trochu a neštěstí je hotovo ![]()
Nikdy bych se tak nevyspala. Já i když si lehnu na záda třeba na lehátko v ambulanci, na chvíli, tak je mi úplně hrůzou mdlo, tu polohu prostě nesnesu.
barbucha A takové ty nalepovací masky pod oko si nezkoušela? Je to na vrásky, kruhy a pytle, nalepíš 20 minut piješ kávu a pak sundáš, zahodíš a je ti 25 let. :D Zkušenost nemám.
Na to nemám po ránu čas, i když 25 let je velmi lákavé ![]()
Prosím boty typu uggs když nejsou ovčí ale úplná umělina, budou taky hřát? Nemyslím na dlouhé pochody a stání v - 15, ale tak normálně na vyběhnutí nebo na současné teploty ![]()
JankaM spus bych rekla ze ne, resp ze nevidimnrozdil oproti jinejm jakejmkoliv zimnim botam
barbucha Trochu mi na to pomáhá napití dostatku vody okamžitě po probuzení (nebo v noci když jdu ze záchoda) a mám nějakej odpuchávací gelík za pár korun už nevím odkud, trochu zabírá, ale žádný zázraky se teda nedějou. Snad si večer vzpomenu, najdu to a vyfotim.
pecka stalo se mi to same. Porad jsem mazala a furt plno. Gmail mi ukazoval plno, nehchtel mi ani prijimat emaily, tez jsem zkousela zastavit zalohovani, ale ani v mobilu ani na cloudu nebylo skoro nic. Pak jsem taky nemela cas a najednou to bylo v pohode.
Lenka22 To asi není správnej odkaz...?
Aranel ježiš, promiň, není - jdu dát lépe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.