"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:10

rysamona, byla jsem dohneda (kostkovany gate) s modrou prilbou :). Syn ma kostkovanou bundu do zelena. Sedi to?

Ruzova dcera dcera asi zrovna stavkovala a nelyzovala

Annegret no presne! Nastesti nekritizuji moc a dobre vedi proc

Jezdivali jsme leta do Hyncic pod Susinou do Spartaku, bylo to sice spartanske, ale jinak super, i lyzovani. Uz tam berou jen skolni lyzaky

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:12

Mulen pokud teď nenajdeš něco supr-cupr, tak určitě ještě počkej než brát apartmán za 3000 euro. 

Vy jste takoví plánovači, tak bych to skontrolovala třeba v květnu, jak to vypadá. Ale rozhodně bych si nedělala stres, pokud tam nic nenajdeš teď. 

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:13

rasaNori diky To zni dost dobře.

Na tom Pradedu nas to stalo sakumprask cca 42000. A to jeden z nas nelyzuje,a jeden jen dopoledne.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:15

continuity jj, jen to prosonduju a zkonzultuju s ostatnima.

Online Ginger
1214 příspěvků moje polička 13. března 2023 10:54

Mulen nejvetsi vyhoda lyzovani v Alpach je velikost tech stredisek. Napr sella ronda je pres 1000 km. Ja jsem velky zastance skipasu Dolomiti superski, umoznuje to delat krasne vylety na lyzich. Vyplati se sledovat jejich webove stranky, na konci sezony maji 6 dni lyzovani za cenu 5, 5% slevu na skipas, kdyz ho koupis online. Ubytovani v Dolomitech muzes hledat nejen pres Booking, ale i pres tu stranku dolomiti superski. Pres formůar napises poptsvku a pricjazeji nabidky. 

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:08

Ginger jenomže superski má cenu, jen pokud ho opravdu využijete. 

Superski 5 dni ze 6 stojí 360 euro pro dospělého, jednodenní skipass na Alpe Lusia, čoz je krásné stredisko a taky umožňuje udělat kolečko, stojí 61 eur na den, když vezmes 5+1 ( jeden deň je superski, jinak 6 dní lyžování), tak je to o den lyžování navíc za 330. Je to opravdu o tom, co člověk využije. 

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:19

Mulen sedí sedí v úterý ráno-dopo jste kupovali permici a přidělávali gumičkami

Já se tedy taky vyvrátila za permice, dva dospělí a dítě 6tisic. 

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:19

Gingercontinuity  to bychom určitě nevyužili. No například na Pradědu je 5km sjezdovek nebo kolik. I tak to bude skok!

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:22

rysamona To je super, melas pozdravit! Ty ceny jsou co? A to dcera lyzovala za 50 na den. Syn zas odpo nechtel, tak jsem mu kupovala tu dvouhodinovou. Moc se tim teda neusetrilo, 6denni vysla skoro stejne.

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:49

Tak Betty Tohle se mi stalo loni. Šla jsem k PL, ta mě poslala na rentgen, kde vyloučili artrozu. Následně jsem dostala poukaz na fyzioterapii, kde jsem odchodila sérii magnetů a následně 6x cvičení s fyzioterapeutkou. Bolest ustala.

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 13. března 2023 11:53

moora viktorka_od splavu eM moc vám dekuju, takže samo to nepřejde

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 13. března 2023 12:35

Mulen no nikdy nevíš jestli ses trefila. A takový "ahoj, nejsi Mulen" to je tak na zavolání Chocholouška

Dceři je 9 tak už musela mít tak dražší. My koupili na 4dny celoden protože to vyšlo levněji než kupovat každý den dvouhodinovou.  A taky tomu lyžování moc nedali i tak vyplatilo. My to kombinujeme s bazénem, masáže, vycházky a tak. Celý den lyžovat by mě zabilo. I tak jsem v sobotu už lyžování odpískala. 

Online Ginger
1214 příspěvků moje polička 13. března 2023 12:37

continuity to ja nerozporuju. Kazdy si koupi to, co mu vyhovuje. ja jsem preletava a potrebuji zmenu. Nebavi me jezdit na jednom kopci a bylo by mi lito nemit tu moznost se rozjet tam, kam me zrovna srdce tahne. Mam zkusenost s kamarady, kteri si koupili skipas jen na jedno stredisko a pak byli nastvani, ze tam s nima nechce nikdo jezdit.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 13:20

rysamona vy jste jako my My to teda kombinujeme spíš s běžkama a tak, ale kromě mě prakticky nikdo nechce lyžovat celý den.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2023 13:42

Mulen v těch Alpách počítej s tím, že kratší než celodenní skipass se moc nevyplatí. Nevím, jak velké děti s vámi pojedou, ale zjistila bych si, do jakého věku jsou jednotlivé kategorie. Syn letos jezdil za 7e za den, protože spadal ještě do nejmladší kategorie. Ten Schladming, kde jsme byli, bych vám doporučila, není to daleko, je to takové kompaktní středisko, ve Schladmingu je bazén. Pokud nejste úplně polykači kilometrů, velké středisko nevyužijete, ono chvíli trvá než se vyvezete nahoru, kde teprve budete lyžovat.

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 13. března 2023 14:30

Nechcete někdo slevový kupon na ABOUT YOU.? Teda jen 13%...

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:39

Evaeva myslím ze velke stredisko pro nas fakt neni, ale jezdi s nama jinsi polykaci A treba v tom Pradedu se treba asi taky nevyplatilo kupovat ty dvouhodinove, priste bych taky koupila tu vícedenní.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:09

Tak BettyBolest kyčle z venkovní strany je většinou od zad. Z vnitřní může být kyčel, ale taky záda. Pokud se to stalo spíš náhle, tak bych vsadila na problém SI skloubení a mohl by pomoct i masér, který to umí uvolnit, nebo nějaké cviky, ale do toho bych se sama nepouštěla. Jak píše Viktorka, tak ortopedie, alespoň tady, je minimálně na měsíc, ale spíš na dýl. 

Offline brrr
12265 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:48

Mulen Kdybys chtěla tip, naši jezdí roky na statek do Hinterstroderu, určitě se tam vejde víc lidí a paní majitelka vaří vynikající večeře (mají eko statek). Můžu se poptat, já si pamatuju jenom, že paní je Kristýna.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:54

brrr byla bych rada za poptani, určitě