Renusatko Díky za odpověď.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Len nebylas náhodou včera kolem druhé na Kulaťáku?
bram Jo, to jsem mohla být já. Měla jsem s sebou batole.
Ono je to totiž tak, že každý lékař řeší svoje. To, že kožní doporučí mazání a osteolog spíš ne, mě vůbec nepřekvapuje. Asi je dobré k tomu přistupovat s rozumem, jako je všemu.
Já už jsem zažila takových stravovacích twistů, že už si z toho moc nedělám.
No ale nám o tom nemazání vykládal Arenberger. Sice na osteo kongresu, ale on je kožař a jeho žena taky a ta zase naopak za mazaní lobuje dost
. On je myslím dokonce zakladatel té akce Stan proti melanomu, proto nás tak překvapil. A naši doktoři teda ten D vitamín ze slunce nijak extra nedoporučují. Jako, že by říkali pacientům, že se nemají mazat. To by pak mohlo zas zavánět průšvihem, tak si nemyslím, že by někdo, od nás, taková doporučení dával.
Len Ano, s batoletem. Já jsem proběhla kolem vás s telefonem u ucha a nebyla jsem si jistá, tak jsem ráda, že jsem se nespletla. :)
Renusatko mozna by se meli doma domluvit ![]()
Nevíte někdo autora (obrazu, ne vtipu)? 999 ?
Duccio di Buoninsegna, myslím.
dzizisketa Oh, dík. Máš pravdu.
dneska jsem cestou domů potkala auto zapíchlé v příkopu..pán chodil okolo a odkopával rozbité kusy a sklo. Zastavila jsem a ptala se, jestli je v pořádku, říkal že ano. Tak jsem odjela..ale teď doma nad tím přemýšlím, jestli jsem se zachovala správně, jestli jsem tam neměla zůstat a nějak víc se snažit mu pomoci. Octly jste se některá v podobné situaci?
Přicházím v míru za zdejším kolektivním povědomím, chci se zeptat, jestli máte nějaké dobré tipy na ubytování v okolí HK - Kuks, Dvůr Králové....přibližně tato oblast. Děkuju předem!
Nemáte někdo tip na podologii nebo fyzioterapii, kde se zabývají chodidly v Praze? Ideálně dobře dostupné ze Stodůlek a aby neměli půlroční objednací lhůty. Pro mě. Děkuji.
Konecne som sa po dvoch tyzdnoch dostala k tomu zavolat kadernicke. A ona je dalsie dva tyzdne na dovolenke. Zda sa mi, ze tu niekto spominal nejaku prvu pomoc na zakrytie sedin? Mam tmavsie hnede vlasy. Pomoc, hlavu mam uz uplne sedivu ![]()
RoSa dakujem! Predpokladam, ze vecer to treba umyt?
Mrakoplas nebo tmavej povlak na polštář... potíš se v noci na hlavě?
jestli to bude trvat v řádu týdnů, tak bych si asi napatlala nějakej přeliv radši...
Spousta přelivů ale šediny nepřekryje, ta "první pomoc" je k nezaplacení
RoSa no objednalama na 24.4. Ako v praci to prezijem, tam aj tak skoro nikoho nevidim ale tie víkendy. Uz som rozmyslala, ze si skocim do dmky kupit farbu ale urcite netrafim spravny odtien a ako vzdy mi chyti moc na tmavo. To radsej pockam.
Mrakoplas Používám tohle a polštář to nebarvi: https://www.hebe.com/cz/syoss-sprej-pro-docasne-zakryti-odrostu-tmave-hnedy--120-ml-000000000000291255.html
A teď nově i tohle a přijde mi to možná ještě lepší: https://www.hebe.com/cz/palette-viceucelovy-kompaktni-pudr-hnedy--3-g-000000000000419410.html
Odstín by sis samozřejmě musela najít svůj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje