999 vdaka! Ak by nefarbil, bolo by to velke plus. Som zvyknuta si umyvat hlavu rano.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mrakoplas Nevím, jak často si myješ hlavu, ale já si to nastříkám a pár dní mi to vydrží, nemusím to stříkat znovu.
Mrakoplas ja používám ten syoss, nic mi to neobarvilo, vydrží to do umytí.
Kam se chodí se střepem vraženým vevnitř dlaně?
dzizisketa asi na chirurgickou ambulanci bych sla, normalne do nemocnice
dzizisketa na chiru, muzes i na stredisko, jestli mas pobliz
dzizisketa au au, to je nepříjemný, ať se brzo zahojí..ty nebo malý?
Díky, já v tomto nemám vůbec přehled ani zkušenosti (naštěstí).
Rostíček. Ale naštěstí mu tam nic nezůstalo, on mi to dluho nechtěl pořádně ukázat, tak jsem se radši připravila na horší variantu.
dzizisketa malý střípky jdou kdyžtak dobře vyndat lepicí páskou, kdybys někdy potřebovala. (Přeju samozřejmě, aby ne.)
Mrakoplas používam kadečo, buď sprej, či už syoss, alebo ten loreal, nikdy mi to vankúš nezafarbilo, fixku Touch back, alebo vlasový púder od WOW. Ten sprej je akurát otrava, lebo treba dávať pozor, aby si si neosprejovala oblečenie a kryť si tvár, ak to máš blízko pri tvári. Zas je asi lepší na väčšie plochy. Ja mám taký horší jeden prameň na spánku, to sa mi lepšie striafa tou fixkou, alebo púdrom. Ale na vankúši neostalo nikdy nič z toho.
Mrakoplas Hlavně si nekupuj tohle, barví to polštář a kryje pouze dvě-tři mytí. Budu vyhazovat.
Máte, prosím, někdo zkušenost s užíváním collagenu.? A s jakými výsledky.?
Mrakoplas To se vymyje asi každá, ale já byla překvapená, že už druhé mytí.
Kan no ja som predpokladala, ze hned po prvom
Mrakoplas Hlavně si nekupuj tohle, barví to polštář a kryje pouze dvě-tři mytí. Budu vyhazovat.
mne tohle vyhovuje moc a polstar fakt nebarvi, vydrzi tak 2-3 tydny
viktorka_od splavu Mám jinou zkušenost. Prosím smaž moji fotografii.
Kupoval jste někdo na zalandu něco z té sekce pre-owned? Ono to jde teda vrátit, ale stejně by mě zajímalo jaká je to tak kvalita, jestli to není onošené moc? Potřebuju nějakej křivák, ale nosím to ted tak hrozně malo, vůbec ne na běžné nošení, takže za to nechci moc dát.
Karja jedny cos saty. Teda od kocicich chlupu ale saty samy o sobe nevykazovaly znaky obnoseni a byly i ciste az na ty chlupy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje