Annegret :-DTak zas jestli jsou nenošené jen se na nich vyspala kočka, tak je to super stav. Tak já to zkusím,je super, že se to dá vratit. Na Vinted jak už naskáče ta ,,pojistka,, a doprava ty ceny přestávají být až na vyjímky zajímavé
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja jo kdyz se to da vratit tak nic neriskujes a na krivak se kocici chlupy nechytaji ![]()
Annegret Ano, ten bude max rozdrapany:-D
Karja a nechceš si Remix pozrieť?
letfenixa No vidíš, na to jsem zapomněla. A nevíš jak se na tom remixu případně vrací?
Annegret Ano, ten bude max rozdrapany:-D
Ho prodáš za těžký prachy v nějaký hard-core skupině ![]()
Karja príde po to kuriér (teda už som dávnejšie nevracala, možno sa dá aj niekde v zasielkovni).
Help prosím, zapomněla jsem, jak se zakládá nové vlákno.
Sweet Potato zelené "nové téma" nahoře vedle zpět na kategorie... aspoň myslím ![]()
Tabea Buď jsem slepá nebo to nevidím. (Píšu z trlefonu, možná je to tím?)
Edit: už to mám, ale nějak náhodně a už bych to zas nevěděla. ![]()
slniecko no u nas v drogerke som zohnala ten syoss a nadavala som dost ked som musela cistit zarubnu a dvere
. A celkom mi vadilo, ze som mala tmavu pokozku, bola som jak Strakula. Asi skúsim radsej puder. Fixka by bola asi nadlho.
Kan ja som myslela, ze kazdy z nich sa zmyje po umyti?
![]()
sorry ale...
Tak ja som bola dosť opatrná od začiatku, lebo viem, ako som dopadla pri pokuse použiť samoopalovák na nohy v spreji....![]()
Nemáte někdo tip na podologii nebo fyzioterapii, kde se zabývají chodidly v Praze? Ideálně dobře dostupné ze Stodůlek a aby neměli půlroční objednací lhůty. Pro mě. Děkuji.
Chodím sem: https://podolenka.cz/podologie/, je to na Kulaťáku... ale nevím co potřebuješ konkrétně s chodidlama, zkus se tam zeptat.
barbucha díky, už jsem se někam objednala. Ale tohle je spíš pedikúra, já potřebuju vyloženě fyzioterapii. Jak mi povolily vazy, tak mi klesla klenba a je to celkem bolestivé
Taky se doma hádáte furt do zblbnutí kvůli tomu samýmu?![]()
To je fakt únavná věc...
Luna Hele ne, my jsme se včera pohádali kvůli tomu, že jsem požádala ať uklidí ložnici:-D. Věc tak na 5 minut. Takže my to tak průběžně měníme, ale vydrželo nám to celej den ta skvělá nalada. Minulá ticha domácnost byla a teď premejslim, to byla docela sranda i jsem to říkala už někomu,sakra teď si nemůžu vzpomenout, ale i jsme kvůli tomu někam nesli, jo už vím. Zeptal se mě muž, že by druhej den přijeli na návštěvu jeho rodiče a já řekla ,,eh to se mi moc nehodí,,:-D.....O dulezitejch věcech jsme se snad nikdy nehadali, to se vždycky shodneme.
No to on je schopnej se pak nebavit x dnů.
Věčné téma kam na dovolenou. ![]()
Luna jeeežiš, tohle dělal můj děda babičce, ještě vytuněný a bezeslovný přijímání full servisu..to je mimořádně otravná věc!
Taky se doma hádáte furt do zblbnutí kvůli tomu samýmu?
To je fakt únavná věc...
My se nehádáme. Jen já ječím a pomalu každej den furt kvůli tomu samýmu. Netahej toho psa na desetikilometrový tůry. Dej si to jídlo na talíř (místo původního obalu). Neválej šnuptychl na sedačce. Utři po sobě ten stůl, seš snad slepej? (je
)
To jen tak namátkou za dnešní den. A co bys řekla - je to marný, je to marný, je to... víkendy jsou prostě obzvlášť náročný ![]()
Luna o dovolené se nehádáme. Já navrhnu kam, pak musím obhájit proč a pak to možná vyjde. Ale protinávrhy žádné ![]()
Luna A teď mě zajímá, kam chce on a kam ty :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje