"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 15:51

Luna O dovolených naštěstí ne. Oba chceme jednu válecí a jednu aktivní. Takže letos Tatry a Chorvatsko. K tomu na nějaký vikendy sami nebo spolu. Teď byla jen hádka ohledně termínu. Já odjiždím na Maltu, starší do Itálie a manžel chtěl schválně stejný termín na kola. A já úplně nechci, aby tady mladší byl týden sám(on nechce taky), ale dalo to hodně práce

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:26

Evaeva Mame to podobne. Ja navrhnu, koupim letenky. Pak ubytovani a vytvorim orientacni harmonogram. Vetsinou je vse prijato bez namitek . Ale k Vanocum jsem dostala wellness vikend v Krkonosich a to me dojal hodne, to jsem vubec necekala! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:33

Jos jé, to je hezký. U nás je to horší s dětmi, že musím vždycky vysvětlit, jak se jim tam bude líbit a jak budou hodný Před tím to bylo jednodušší.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:39

999 Easy: Ja nechcu nikam do debilni prirody. Kdyz ne do civilizace, tak radsi sedet doma a kreslit. Ale resime jarni prazdniny pristiho roku, u nas se strasne musi furt planovat. Resp. ja nevnimam a on se rozciluje, ze furt cumim do nejakych papiru, pocitace nebo si cmaram.  Ale to tak my psychousi a asocialove delame, my nepatrime do manzelstvi.

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:43

Luna Tak jako roční plánování bych asi taky moc nezvládla. Ale jako téma hádky to beru skvělý! Na všechno bych kejvla a vzala si skicáky do batohu:-D

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:52

Karja Ty ja mam vzdycky!
btw...Rocni planovani s PRESNYM FINANCNIM PLANEM!!! Chapes to, ze po MNE nekdo chce, abych se chytala? 

Offline 999
19426 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 16:56

Luna Tak to je pohoda, to bys měla používat to, co říká moje dcera na něco, co nechce řešit hned: tohle je záležitost budoucí Luny .

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 17:09

999 Me proste tak nejak nikdo nebere vazne. Padam zas hluboko do depresi. A sere me to.

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 17:13

999 :-D:-D

Luna Tak mu to rozepis, třikrát cappuccino, 4xvstup někam, 5 zmrzlin, oběd:-D:-D....hele sambo neplánuje NIC jakože fakt nic, on má nějakej svůj dlouhodobej životní plán, ten se mu teda plní jo, to si tuhle rekapituloval jak se o 10 let posunul a docela mě naštval, jak se mu to vyvedlo:-D Možná jsem si ten plán měla dělat taky. Do toho se ještě tváří, jak se nechá vláčet osudem, a dá na mě, ale při ty rekapitulaci to bylo dost podezřelý. Určitě si naplánoval i to druhý neplánovovany dítě, protože padlo do kolika let chtěl mít děti a taky mu to úplně o fous vyšlo! Tak já nevím, rozepis mu to by voko a přípiš tam nějaký cappucina navíc, ať seš v harmonii. 

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 17:31

Luna rozpocet na dovolenou na pristi rok, to by me teda svihlo! Vlastne rozpocet na cokoli. Muj ex by mohl vypravet! 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 18:02

Kokoska jak ses ho zbavila?  

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 18:45

Luna nudně standardnim postupem u soudu, lopatove komando jsem jeste neznala

Ono toho bylo vic, spatne jsem hospodarila, blbe vychovavala deti, svaciny jsem mu nepripravovala, vztekala jsem se, kdyz mi spocital, na kolik me vyslo jedno uziti zimniho kabatu, vytahovala jsem se na nej ctenim manualu do prace v anglictine ... hrozna jsem byla, tak jsem ho toho trapeni zbavila. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:12

Kokoska No ja to do smrti uz doklepu, u me to muze prijit kdykoliv, zejo 

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:36

Luna tak hodne stesti!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2023 19:59

Karja já si pamatuju, jak jsme si se spolužačkami někdy ke konci střední plánovaly, že chceme mít do třiceti dítě. Myslím, že to vyšlo tak čtvrtině, takže celkem dobrý

Offline brrr
12119 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 20:04

LunaTvůj manžel by u nás asi zešedivěl. Dovolenou plánuju obvykle já a 14 dnů před ještě nevím, kam pojedeme. Ubytování často bookujeme ráno, protože se to dřív nestihlo. Rok dopředu si ani nedovedu představit.

Offline Gatita
8459 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 20:07

Luna Jo, taky se vzajemne vypruzujeme dokola kvuli ty samy veci. Je to uplny klise, takze ani nebudu psat, kvuli cemu presne.

U ty dovoleny by me stvalo, ze je dusno a stres kvuli dovolene. Uprimne, me nase dovolene taky casto stvou, ja bych to zrusila, pripadne zmenila koncept. To, ze musi cela rodina delat to same, a jeste si u toho odpocinout a uzivat si to, akorat generuje stres (a frustraci, protoze dovolena), aspon u nas teda. Je to jeden velky kompromis, ktery delame kvuli detem. Jinak bychom se ale shodli, mame stejne predstavy. Taky bychom asi nemeli problem pustit kamkoli toho druheho.

A nemuze jet muz nekam sam? 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 20:08

Luna Tak to by mě švihlo taky.Asi už by byl zakopanej.

Já sice mám rezervované Tatry, ale proto, že chceme konkrétní chatu a termin. Jediný, kdy můžu jet s kolegyní z práce, nikdy jindy si spolu vzit dovolenou nemůžeme. Chorvatsko nebo možná i Slovinsko, v červnu nebo možná v červenci, necháváme osudu. Jenže bez těch dětí už je to jednodušší. A teda plánování na další jaro...to je teda úplně mimo mě.

Offline 711990
18266 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 20:27

Luna tak jestli jsem pochopila spravne a letos jste byli v New Yorku? Tak neco takovyho se asi blbe planuje tejden predem, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2023 20:33

brrr tohle si neumím představit já. Ne kvůli tomu, že nevím, kde budu večer spát, ale s dětmi máme nějak moc nároků na ubytování. Před dětmi jsem takhle klidně jezdila, tak až budou větší...