Mně by vlastně nevadilo plánovat dovolenou rok dopředu, ale musel by to iniciovat někdo jiný. Já se k tomu nedokopu dřív jak pár měsíců dopředu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva tak jako pokud bych se mela rozhodovat, jestli pojedu do Krkonos nebo do Peru, tak to bych mela rada rozhodnuty rok predem, mimo jine i kvuli cene letenek a tak:D jinak jsem teda tym vcasny planovani, ale umim i spontanni cesty:-) ale jako obecne, pokud by mi nekdo chtel zaplatit nejakou paradni dovolenou, klidne to budu planovat 5 let predem:D
711990 takze nase LA rozhodnute dva tydny pred datem odletu by te taky nadchly?:D
711990 já jsem nadšená skoro všude, se mnou je to jednoduchý. Ale i kdyby muž v září řekl "Hele, příští rok chci do Krkonoš, jdu najít nějaké ubytování", tak se zlobit nebudu.
rasaNori mě by to klidne nadchlo, ještě kdyby mi to někdo všechno přichystal a já bych si jen sbalila kufr, ale to musis mít u téhle cest přes oceán bud kliku nebo neomezený rozpočet 711990 , ze... Jsem teď zběžně mrkla na letenky, které máme asi od října na léto a dnes jedna stojí na ten stejný termín 52, ehm, to tu spontaneitu celkem rychle zabije ![]()
rasaNori hele ale nadchly! (protoze bez deti, muhehe
) jako ja asi ted nedokazu vymyslet scenar, kdy bych byla otravena z planovani dovoleny. Me by bavilo ji planovat i nekomu jinymu ![]()
EvaevaJo, navíc ted je 40 nových 30, nebo opačně? Prostě všechno se posunulo:-D.
Malenge ups, no asi tak:D
711990 ok, potřebuju nějaké výlety okolo Kodaně ![]()
Mně by otrávilo akorát plánování válecí dovolené s dětmi, bez dětí pojedu klidně i do Bruntálu ![]()
711990 přesně. Já ji klidně plánuji jen tak, třeba kam by se dalo jet. i několik variant, pak jednu vyberu nebo taky ne.
Ale nevadí mi jezdit i na blind, akorát bez toho plánovaní tam není to těšení.
Akorát zo neumíme s mužem rok předem, takže do ty Ameriky se jen tak nepodivame. ![]()
Karja
Mně to vyšlo dvojnásobně, takže plán splněn
continuity fajn je takový ten poloviční blind. Víš, kam chceš jet a co zhruba tam chceš vidět a dělat, ale přesné detaily řešíš až po cestě.
Evaeva než jsem dočetla k tvému příspěvku, tak jsem si v duchu říkala úplně to samý, bez dětí i do Bruntálu![]()
Malenge no letenky, ty vubec neumim kupovat. Roky jsem nikam neletela, ale ted bych si rada doprala eurovikend... a jsou to teda palky, kdyz to chces nejak rozumne, tj na par dni a ne zrovna v unoru. Nebo neumim hledat, nebo hledam pozde, nevim. No kazdopadne z meho vyletu nejspis nic nebude, zjistila jsem, ze i kdyz bych to byla schopna naplanovat, letenku ulovit a hlidani na ty tri dny zaridit, nemam s kym jet. Cimz se dostavam k tomu, ze by mi vubec nevadilo, kdyby mi nekdo naserviroval nabidku... ale chapu, ze jestli nekdo neni odvareny z nejake konkretni predstavy, tak by me taky nebavilo to "planovat" rok dopredu.
Gatita ty letenky se asi musí hledat fakt včas a nebo možná vyloženě na poslední chvíli. My chtěli tu Malagu, ale dva měsíce dopředu už letenky pro rodinu nestály 20 tis. ale 45, protože prostě ty nejlevnější už nebyly.
Gatita Ale tady když budeš hledat, tak najdeš, kdo by s tebou jel:-D. Já to teda mám na normální aktivity, jakože třeba na koncert nemám moc s kym jít a tak. Všechny moje kamarádky jsou zadané a mají hlídání, takže chodí hlavně s těmi partnery. Už jsem tak zoufalá, že minulý víkend mi napsala kamarádka at jdu na pivo s jejím klukem, že ona pro nás pak dojede (což mě trochu lákalo, protože on je fakt hezkej, takže bych se s nim jako někde ukázala, aspon do třech hospod bychom šli:-D:-D, ale on vůbec nemluví, to bych nedala ani já)....no takže tak:-D. Já jsem vlastně ráda, že mám ty děti a mám tak nějaký vocasy s sebou:-D
Karja ha ha, vy jste jeste mlade, zamilovane a plne idealu:) Ale mne tuhle kamaradka rekla, jestli s ni nepujdu do divadla, ze si uz buduje sit kamosek, se kteryma bude v padesati obrazet kulturu a kaficka, ze se musi zacit uz ted. Takze tyhle akce mam celkem pokryte:). Ale vypadnout na tri dny, to uz je tezky kalibr, organizacne i financne narocnejsi.
Gatita No to maj segry tuhletu síť, ale s nima se vážně nedá vydržet:-D
Luna tak jestli jsem pochopila spravne a letos jste byli v New Yorku? Tak neco takovyho se asi blbe planuje tejden predem, ne?
Tohle je přesně otázka pro mýho muže. On plánuje všechny dovolený tak 14 dni předem. Nápad třeba má, ale vykrystalizovat ho nechá na poslední chvíli. Mně předkládá návrhy a já vybírám. A jo, cítím se trochu divně, když se mě někdo ptá, kam jedeme a já těch 10 dni předem říkám, že nevím, protože každá ta varianta je něco úplně jinýho. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje