"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline brrr
12119 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 20:32
Reakce na Kan:

brrr Slepice za 18 hodin. A v různém stádiu vývoje jich slepice má v sobě několik, protože naši zabijí slépky stylem: Měli byste zabít tu poslední hnědou slepici, máme ji 3 roky a už nenese. Po činu: To jsem z toho jelen, ona byl plná vajíček, škoda jí! Viz. obrázek :D

barbucha Tady to máš na obrázku (dík Kan ).

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 20:37

Kokoska 

Mně ne. Baví mě ten kůl v plotě, kterej rázem votočil a nešetří na mě chvalozpěvy, že by mě v nich ani vlastní rodina nepoznala - super matka, božská kuchařka, výtečná hospodyně... k tomu neobyčejně inteligentní i jazyků znalá (dříve pani chytrá, která bez něj zemře hlady)! A po dvaceti letech mě prosí, zda mě smí odvézt za vnoučaty, vyzvednout na letišti, odvézt nákup z Ikey, zaplatit zřítelnici dary... máš pravdu, karma je zdarma (a já dodávám, že rozvod ta nejlepší investice do spokojeného života ).

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 20:38

brrr 

Neuvěřitelný.

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:07

barbucha my se skoro nevidame, vim o jeho trablech hlavne od deti. Kdyz se vyjimecne potkame, bavime se velmi civilizovane jako dva skoro cizi lidi.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:11

Prosím, vím, že už jsem tento dotaz asi vznesla, ale ta hlava ...

Nemáte prosím zkušenost s Happy pills, případně s něčím podobným? Jointa si dát nechci :-D. 

Offline Anema
1270 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:13

.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:18

Anema No a píšu něco jinýho? 

Offline Anema
1270 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:22
Reakce na Kan:

brrr Slepice za 18 hodin. A v různém stádiu vývoje jich slepice má v sobě několik, protože naši zabijí slépky stylem: Měli byste zabít tu poslední hnědou slepici, máme ji 3 roky a už nenese. Po činu: To jsem z toho jelen, ona byl plná vajíček, škoda jí! Viz. obrázek :D

.

Offline RoSa
9941 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:24

Anema

čápice ale snášej vejce ob den - koukám na několik hnízd, a všude je to stejný

Offline Kammila
741 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:25
Reakce na Kokoska:

barbucha bohuzel asi podobnych troubu beha po svete vic. A u nej fakt plati karma je zdarma, ale tak, ze je mi ho az lito.

​minimálně tři, taky jsem měla prvního manžela přesně takového. Vůbec se nevídáme, s našimi dospělými dětmi se vidí dost spoře. Stále mi po těch letech nemůže přijít na jméno, zkazila jsem mu prý život  O mém druhém manželovi se vyjadřuje pouze ve vulgarismech a to jsem ho poznala až rozvedená. Vše vím od dětí, které nám občas šetrně a kulantně popisují jejich setkání. Líto mi ho není ani trochu

Offline brrr
12119 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:31

Anema Jo takhle! Děkuju moc za odpověď, zítra můžu v autě machrovat.

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:34

Kammila tak muj ex se po rozvodu choval slusne, to zas nemuzu rict, ze by byly nejaky urazky nebo delal problemy. Ja jsem holt jen nepasovala do jeho predstavy oddane a na muze pouze obdivne hledici zenusky, ktera bez namitek prebira jeho nazory a bez debat plni ukoly. Kdyz jsme se rozvedli, prestala ho moje vzpurnost iritovat a dost se komunikace mezi nami zklidnila.

Offline Zu
2740 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:34

whiskas nechceš zkusit něco s CBD? Mám na to pozitivní recenze, já jsem objednala, špatně spím. Ještě má lákají bachovky, ale mám v hlavě recenzi zdejší uživatelky, že na ni působily až moc dobře a musela je přestat používat

Offline SunEclipse
3392 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:41

RoSa tak ono asi větší vejce holt trvá déle vyrobit

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:43

Zu Jo, to je ono, CBD tu taky padlo. Uvítala bych něco, co působí rychle :-D. Očekávám, že se povznesu nad "banality", budu mít více energie, budu schopná se soustředit na práci bez toho, aby mi v hlavě stále vířily myšlenky, jak vyřešit neřešitelné (rodiče a jejich sabotování mých snah o pomoc atp.). Vím, že to nemyslí zle, ale já už to občas fakt psychicky nezvládám. Těžko pomáhat, když do toho člověku někdo stále hází vidle. No, nevzdávám to, ale už mi dochází nápady k řešení.

A pardon, ten dodatek patří spíše do stížností.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:45

Zu Co znamená, že Bachovky působily až moc dobře? To zní zajímavě .

Kdysi jsem měla Rescue remedy a vybavuji si, že nějak nic , ale už je to dávno.

CBD sladkosti vypadají tak mile již od pohledu .

Offline Garfie
27967 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:47

Blaire Díky moc!

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:00
Reakce na barbucha:

Mně ne. Baví mě ten kůl v plotě, kterej rázem votočil a nešetří na mě chvalozpěvy, že by mě v nich ani vlastní rodina nepoznala - super matka, božská kuchařka, výtečná hospodyně... k tomu neobyčejně inteligentní i jazyků znalá (dříve pani chytrá, která bez něj zemře hlady)! A po dvaceti letech mě prosí, zda mě smí odvézt za vnoučaty, vyzvednout na letišti, odvézt nákup z Ikey, zaplatit zřítelnici dary... máš pravdu, karma je zdarma (a já dodávám, že rozvod ta nejlepší investice do spokojeného života ).

​Hotový obrácení Ferdyše Pištory

Offline Zu
2740 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:17
Reakce na whiskas:

Zu Co znamená, že Bachovky působily až moc dobře? To zní zajímavě .

Kdysi jsem měla Rescue remedy a vybavuji si, že nějak nic , ale už je to dávno.

CBD sladkosti vypadají tak mile již od pohledu .

​já si to nepamatuji úplně přesně, ale myslím, že to byla 999, zkouším tě vyvolat s dotazem na zkušenost s bachovkami?

CBD sladkosti jsou fajn, chuťově dobrý, jen tedy ten účinek zatím nepozoruji.
A rozumím, tyhle starosti umí udělat nepořádek v hlavě hrozný, moje nespavost je ze stejného důvodu. 

Offline RoSa
9941 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:30

whiskas já mám tenhle CBD olej, je to pleťový olej, ale dá se používat i vnitřně (pár kapiček), je v potravinové kvalitě... jen je potřeba vyzkoušet, jestli tě nabuzuje nebo zklidňuje, a podle toho používat buď ráno nebo večer