Zu Já můžu nabídnout s bachovkami dvě příhody - koně, na kterého působily skvěle (předtím se všeho bál) a moji sestru, kterou vyděsilo, jak spontánně se po nich chová :-). Přestala je brát, ale já mám pocit, že se po nich chovala přirozeně :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Odbočím...poradíte prosím někdo polštář pro bolavou krční páteř? Mám anatomickej z Tchibo, za rozumný peníz mi dělá dobrou službu. Ale už není a potřebuju pro muže.
Anema Hele školou to podložené nemám, pouze praxí, protože slepice zabijíme a některá ta vajíčka v sobě má. A další věc, naši mají 10 slepic+kohouta a večer sbírám někdy i 11 vajec, tak buď nese kohout, nebo některá údernice 2x Ráno vstávají v 6:30 a pod hřadem nic není a ve snůškové síni jsou do večera, asi nějakých 12 hodin. Tož tak.
whiskas Na mě Bachovky neměly zvláštní účinek. Zkoušela jsem na spaní. Přes den je vyzkoušeno nemám. Doporučila mi je svagrova a ta po nich spala jak dudek ![]()
Dotaz na moora nebo 711990 : Jde na ptákovi poznat, že je těhotný (jde to na ni předtím vidět?
Na papouskovi jde. Proste vetsi boule u kloaky. Vajicko snasej cca ob den.
a aby se jim pak mladata lihla vsechna najednou, snesou postupne vsechna (zpravidla 3-5) a zasednou na posledni ci predposledni. Nekdy pak snesou jeste jedno, to mlade je vyrazne mensi nez ostatni a tezko se mezi sourozenci prosazuje, casto to neda. Nekolik takovejch mrnat jsem zachranovala a dokrmovala rucne.
brrr Slepice za 18 hodin. A v různém stádiu vývoje jich slepice má v sobě několik, protože naši zabijí slépky stylem: Měli byste zabít tu poslední hnědou slepici, máme ji 3 roky a už nenese. Po činu: To jsem z toho jelen, ona byl plná vajíček, škoda jí! Viz. obrázek :D
Tyjo, to je strašně zajímavý, dík. A smekám před slepičkami.
whiskas Já na sobě po Bachovkách nic nepozorovala, ale měla jsem jen ty běžně prodávané, nic na míru.
Na druhou stranu, jednou jsem Rescue night dala líznout pejskovi vyděšenému při bouřce, okamžitě se uvelebila a usnula.
moora a to ten zároveň neumře, když ho nezahřívají?
999 hahaha, tak to mě s tou sestrou hrozně pobavilo. to musím snad zkusit!
continuity myslis ty predem sneseny? Neumre, par dni vydrzi. Po sneseni se vyvoj zpomali az zastavi a obnovi se az po te, co ho zacne samice zahrivat.
moora jj, díky. já myslela, že nesmi zachladnout.
continuity neee, lidi si nasadova vejce (k líhnutí) posílají dokonce poštou :) ale pak ten samotný proces líhnutí je zase dost exaktní věda!
mitford sister a pritom ta samice to umi sama! Normalne si je ruzne prevraci a posouva, co bylo uz dlouho uprostred, jde na kraj, pac uprostred je teplejc a na kraji chladnejc... proste husta je matka priroda.
a taky jsou ta mladata z pod matky vic otuzila, nez z lihne, nejsou tak hakliva na vykyvy teploty po vylihnuti, neprochladnou tak rychle (myslim papousci, co se lihnou holy a musi je matka zahrivat i po vylihnuti, nez se operi)
moora přesně! Slepice mi otevřely oči ohledně toho, jak zajímavý jsou ptáci...
moora tak jaktoze ptaci nepoznaji, ze maji v hnizde kukacku?
rasaNori jako to vylihly mlade? Pud jim veli krmit. A krmi toho, kdo se hlasi. Kdo vic rve, ten vic zere :)
moora cizi vejce ze nepoznaj, vzdyt kukacci je vetsi nez treba kosi?
moora jako jo, ja tomu rozumim. Jen dite se ptalo, jaktoze ji nepoznaji, a ani jim neni divny snizeni poctu ptacat v hnizde...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje