A oni si zatím užívali při pojímání![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Díky všem, už jsme zakoupila Rescue Remedy (tak uvidím, co tentokrát :-D).Napadá mě ještě Maca pro energii Ashwagandha. Ale těch produktů je tolik, kdo se v tom má vyznat?
To jsou věci. Doteď byl pro mě zdrojem informací o ptácích vč. kukaček Uprchlík na ptačím stromě ![]()
barbucha
Pro mě taky!!!!
barbucha nahodou na Sekoru ja nedam dopustit!
barbucha Haha, kámošku kdysi vyhodili z přijímaček na přírodovědu se slovy "Copak jste nečetla Sekoru?!"
Dotaz na slovenské kolegyně. Co je správně, sídlo x sýdlo?
brrr sídlo jako vesnice? S měkkým.
continuity Jo jako sídlo firmy. Na mě to teď vyskočilo na oficiálním fb jedné stavební společnosti, tak mě to trochu znejistělo.
brrr jj, to je fuk. Slováci taky dělají chyby v pravopisu. ![]()
continuity Jasně, už to dokonce opravili, jen mě to fakt dost zmátlo, jak to vlastně je.
jerry mě to "pojímání" hrozně rozčilovalo, chodila jsem babičce žalovat, že kačer ubližuje kachně... a odháněla jsem ho! tenkrát mi to ale nikdo nevysvětlil...
mně to vysvětlili. Proste jí masíruje záda, aby ji nebolely. ![]()
brrr sydlo jako bydlo :)))
rasaNori za sebe můžu doporučit Martinu Taubrovou, i na FB.
Dá sa někde legálně pozerat Doctor Who? Už som zaplatila Netflix, HBO max a Disney a nikde nie je
olivieraa ja myslím, ze legálně to snad teď nikde nejde. Býval na Netflixu tuším, a jen nějaké řady. A kdysi ho davali na ČT.
Dcera kamarádi s holčičkou z jiného města, dcerou mužova kamaráda. Holky si domlouvaly, že by s tátou přijela do Prahy (rodiče jsou rozvedení). Jasné, máme volnou tu garsonku. Kamarád v týdnu psal, že prý jsou holky domluvené, jestli to platí. Jasné platí, přijeďte, pujcime vám být.
Nicméně dítě je nemocné, tak jsme jim dnes psali, že pozvání platí, ale dcera se jim nebude moci venovat. A přijde odpověď, že nevadí, že stejně změnili program a jedou jinam.
Dcera kvůli tomu nejede na skautskou výpravu, že tu bude mít kámošku. Kdybychom jim nepsali my, tak to zjistíme kdy, ze neprijedou?
Přijde vám to normálni?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje