"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:17

Tabea Dekuju, já kolem toho žádný zjevný emoce nemám, ale je to proste divny, takhle vysublimovat zvlášť z blizkejch vztahů jakoby bez důvodu 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:21

Potrefenáhusa je to divný, a je mi to líto. Emoce neemoce, ale ty nezodpovězené otázky tehdy i teď. Muselo to být těžké.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:29

Potrefenáhusa to máš na tu bídu ještě dobrý, že přišlo aspoň parte. Já nevím lautr nic, totální embargo na informace a google taky mlčí. Včetně všech rodinných kamarádů.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:36

Zina Myrtila Mohučanka děkuji! Potvrdily jsre mi, že právě ten kočárek potřebujeme :).

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:41

rasaNori tak já i dědila jako jediný dite, vyzvedavala věci z motola, s mamou jsme vyklizely byt...

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 08:44

rasaNori Potrefenáhusamrzi me to ale vyhravate. 

Offline Kammila
744 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 09:58

Vím, že se to tady probíralo mockrát, ale - nějaké tipy na pomoc při bolavém zubu o víkendu? Vítám a beru cokolivpro začátek jsem vykloktala vodkou

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 10:03

Kammila Tlapkám, užila jsem si to před Vánoci. Mně docela pomohlo cucat hřebíček, ne, že by proběhly nějaký zázraky, ale trošku to ulevilo. Zkusila jsem hřebíčky i vyvařit a z toho vývaru pak vyrobit ledový kostky, to studený taky není špatný.

Offline Paris
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:00

Kammila Mundisal gel, co se dává i dětem při prořezávání zoubků. Ale jestli je to rozjeté, tak jedině pohotovost.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:07

Kammila ten hřebíček pomáhá moc. Vyzkoušeno na sobě i dceři. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:21

bram Už to píšu po stopadesáté, ale hřebíček vždycky do Alpy, nechat macerovat a potom dle potřeby dávat do vody a kloktat, vyplachovat, mazat štípance. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:13

Kan no ale než ho namaceruješ, tak už bude zub dávno venku :)) Jako první pomoc je fajn i to samotné cucání jednoho kousku v puse

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:20

bram No to je právě ta potíž. Když jde tetina do DM, tak přihodí do koša Alpu a potom nemůže bejt překvapená. Jenže prej je taky problém, že to nemůže najít, či co. Je to jak házet perly mamince od selátek jako.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:54
Reakce na Mohučanka:

Zina ta opěrka na ruce (naše děti si tam teda vykládají nohy) pro dítě není napevno...aspoň u našeho modelu. Jsou tam takové nenápadné čudlíky po straně.

Jinak já mám 177 a madlo mi nízko nepřijde, možná mám delší ruce...?

​Fakt? Podívám se. A jinak já na to madlo došáhnu, ne, že ne, ale máme ještě kočár to terénu, kde si to můžu dát výš a je to o dost pohodlnější
Ale koupila bych Valco stejně znovu, jako kočár do města je super, a hlavně jak je lehkej, tak ho i já se svým omezením zvedu do auta.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:55
Reakce na Kan:

bram No to je právě ta potíž. Když jde tetina do DM, tak přihodí do koša Alpu a potom nemůže bejt překvapená. Jenže prej je taky problém, že to nemůže najít, či co. Je to jak házet perly mamince od selátek jako.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 13:22

Mulen asi nejde.. Teraz som.nasla na ulož to, platí sa, tak nevím či je to.legalne :) ale vela epizod je chybných. 

Offline continuity
41784 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:36

olivieraa ulož.to je nelegální samozřejmě. Ale když není dostupné nikde jinde, taky to používám. 

Offline notna
9139 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:52
Reakce na Potrefenáhusa:

rasaNori tak já i dědila jako jediný dite, vyzvedavala věci z motola, s mamou jsme vyklizely byt...

​To je hrozný. A obdivuji, že jsi s tím srovnaná

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 15:08

Zina má mě je zase vyšší, mám 164. Ale je to spíš o zvyku, vždycky když jsem na něj přešla z klasického sporťáku, chvíli jsem si zvykala, ale pak už mi to ani nepřišlo. S námi sjezdil i terény, náš tank:) už jsme pak nikam nevozili.

Offline Mulen
4935 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 17:38

olivieraa no a stahovani po jedne epizode je asi taky naprd.

Mám podobný dozaz. Nevite kde se dá koukat na Years and years?