continuity Hele a nemohl to jenom špatně formulovat? Třeba změnili program po té tvé informaci, což je pochopitelné. Jestli změnili program předtím, tak mi to teda normální nepřijde.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
DruI řeším to přes muže, protože je to jeho kamarád. Psala jsem mu teď dopoledne a odpověď přišla za devět minut i s tím zdržením přes prostrednika. To se nemohli určitě na ničem domluvit, protože bydlí každý jinde a navíc dítě, předpokládám, sedí ve škole.
Museli to vědět minimálně od včerejška, že nepřijedou.
continuity No, to bych teda byla naštvaná, že se to neobtěžovali oznámit. Nakonec, jakkoli to blbě zní, ještě dobře, že je tvoje dcera nemocná, protože si dokážu představit, jak by byla smutná, že to druhá strana takhle zazdila :o(
DruI no právě, nakonec to nedopadlo až tak špatně, ale příště se tomu chci vyhnout.
Jinak s tím nám tuto zkušenost opakovaně. Proste zadarmo věci nemají hodnotu.
continuity Jak bych to jenom...pro někoho to bohužel normální je.
continuity Nepřijde mi to normální ani trochu. Mela jsem s takovým jednáním kamaradku. Klidně mě nechala čekat na místě srazu, když se jí naskytlo něco lepšího. Ani nedala vědět.
continuity ja jsem cekala kamarada s celou jeho rodinou na cely vikend. Ja navareno, uklizeno a nic nic nic. Nemohla jsem se jim dovolat, oni se u nas meli zastavit po ceste z jejich dovolene. Druhy den mi jen napsali, ze se ozvou a nikdy se neozvali.
Candance já chápu lecos. Pochopila bych i vyjádření typu: ta moje holka vymyslela kravinu, mám domluvený jiný program. Sorry nepřijdu. Ale muž s ním v týdnu o tom mluvil!
continuity jo, co je zadarmo, to nebolí. Z klientských akcí bych mohla vyprávět - potvrzená účast, akce za 16 tisíc na hlavu, pak bez ničeho prostě nepřijedou. Ale v té osobní rovině je to ještě daleko horší, to vůbec nechápu.
Candance notyjo...
continuity mně to normální nepřijde, ale někdo to tak bohužel má :(
Znala jsem jednu, co na pozvánky na akce bez uzardění reagovala "přijdu, pokud nebudu mít něco lepšího"
Candance Taky si v takových chvílích představuješ ty nejčernější scénáře? Protože jinak by to přece neudělali!
andulka01 na ty klietske akce zatím takový problém nemáme. pokud to není konference pro 200 lidi, tak obchodníci mají za úkol to aktivně obvolat ještě den předem. Taky by podruhé nemuseli dostat pozvánku.
continuity To mi teď takhle dělá investor. Domluví se schůzka, pak volám den předem, že se moc omlouvám, ale šéf onemocněl a dovím se, že by to stejně nebylo protože jejich šéf nemá čas. Kdybych nevolala, čekáme tam druhý den jak dva blbci.
Candance continuity ty jo, to mi hlava nebere.
Me by to mrzelo a byla bych i nastvana, pokud by za tim nebylo nejake nedorozumeni.
Obcas se nam stane, ze se syn domluvi s kamaradem, tesi se, a pak se v minute odjezdu dozvime, ze se jim vlastne nechce, nebo ze kamarad ma nejaky kazensky postih a nemuze. Stava se to opakovane s tou samou rodinou. Mne to je lito za syna, a taky nam to vyblokuje jine plany.
Sweet Potato ja jsem jim cely den volala i dalsi dny. A pak jsem dostala sms. On xxx se ti pak ozve. Dodnes nic. Ja jsem se od te doby taky neozvala.
Ja jsem se bala, jestli se jim neco stalo. Dodnes me to mrzi a stve. Oni tedy bydli na druhe strane republiky. Kdyby aspon napsali, promin, nestihame. Ale nic? Navic mi to na nej ani na ni neni ani trochu podobne. Teda nebylo.
Gatita no on mi zavolal,ze pojedou z dovolene, tak by se stavili. A jeste v patek vse platilo a v sobotu uz teda asi ne.
continuity ak je to tak, tak je to samozrejme choré.
Jedine, čo ma napadlo, že chlapi občas nevzjadria veci tak ako by chceli a v podstate ti chcel povedať niečo ako "tak si urobíme náhradný program", alebo dokonca, že to takto povedal, aby si nemala výčitky.
ale ja som chorobný dobrák, možno je to tak ako to vyznelo a potom je to fakt na hlavu.
Candance a nestalo se jim fakt nic?
Tabea podle FB vim, ze ne. Kazdopadne ona mi odepsala ten druhy den, stacilo napsat cokoli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje