Mulen legálně nikde, na tohle je hodně fajn web filmtoro.cz kde se dá snadno vyhledat na kterým VOD se daná věc dá sledovat
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen mam na dvd, pokud si mas jak pustit
Dneska mi umrel telefon, proste najednou zcernal. A zjistila jsem, ze zalohovani nefungovalo tak, jak jsem doufala. Nemate nekdo tip na misto v Praze, kde by mi z nej zvladli vytahnout aspon fotky?
Vari zkus primeservis v dlazdene u masarycky. Muzovi data a vlastne i telefon zachranili
Annegret Dekuju za doporuceni. O telefon mi ani tak nejde, za tri tejdny jsem mela dostat novej, ale ty fotky bych chtela. Jen jsem teda koukala, ze za tu zachranu chteji vsude slusnou raketu.
Vari jj je to drahy hodne
manzelovi to tam zachranili, ale ta cena byla hrozna. Ale je prave moznoat ze ho nemas uplne mrtvy a v opravne by ho mohli zprovoznit.
VariTys je měla na cloudu?
999 To jsem si myslela, ale evidentne ne. Plus jeste na googlu a myslela jsem si, ze jsem je vsechny prekopirovala i na sd kartu. No vis co znamena myslet
.
Vari Já bych ještě zkusila tvého operátora. Za zavolání nic nedáš.
Netušíte, jak ověřit, jestli to třeba není podvod?
Dotace Rozvoj odborných dovedností , googlila jsem, hledala program na dotaceeu.cz a nic kloudnýho nenašla...
Přicházím v míru za zdejším kolektivním povědomím, chci se zeptat, jestli máte nějaké dobré tipy na ubytování v okolí HK - Kuks, Dvůr Králové....přibližně tato oblast. Děkuju předem!
Je to ještě aktuální? Chcete tam jet o prázdninách a s dětmi?
Paris myslela jsem na prodloužený květnový víkend. Ale vzhledem k tomu, jak nás vždycky, když máme plány, zkosí choroba (tento víkend jsme měli být v Kutné Hoře a já jsem na šrot), mám pochybnosti. Ale ráda bych to podnikla..
marieu zjišťovala jsem u kolegyně, která je ze Dvora a mohla by doporučit Hotel Za Vodou (komu doporučila, byl prý spokojený). Nebo penzion Na Náměstí. Ale ani jedna varianta není z nejlevnějších. A ještě pak dražší Safari v ZOO.
Já můžu zhodnotit jen Za Vodou z firemních akcí. Ubytování netuším. Z venku nic moc, ale uvnitř je celý areál moc hezký... pro děti hezké hřiště s vrakem lodi, bazén... ale to spíš na léto. V květnu byste ho nejspíš nevyužili. Výborně tam vaří.
Zu to teda moc důvěryhodně nepůsobí - jedna jazyková mutace, vlastník v Polsku, nic kromě požadavků na odeslání údajů a zcela obecných podmínek, pasujících na libovolný eshop.
Paris děkuju moc za tipy!
Zu bacha, já se jim zkusila ozvat, žádné bližší info jsem nedostala, jen že mi pošlou kurýrem přístup do systému, za lidové 2 tisíce korun.
Prosim, tohle je bezny postup? Neco prodavam na sbazaru. Tohle mi napsal kupujici.
Zboží a náklady na dopravu zaplatím skrz web DPD. Následně Vám DPD zašlou obratem email nebo SMS s potvrzením objednávky. Odtud získáte peníze. Po vyplnění a potvrzení údajů Vás bude kurýr kontaktovat a domluví se s Vámi na čase a místě vyzvednutí mojí zásilky. Dobře?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje