Makara já nad teliskem hodně uvazuju, bez MS by to bylo fakt super, ale bojím se pribirani...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr Peru předeprané na 40. Ale když vydrží sušičku, asi by i 60 mohly? ![]()
Zuzuli Mně teda přijdou vložky mnohem lepší kvůli údržbě. Dají se vyvařit a vyžehlit. Savá umělá hmota, kterou ani nevidím, v jakém je stavu vypraná na 40, to prostě nedám. Jinak vyprat se musí obojí. To mi přijde nastejno jestli Peru kalhotky nebo vložky. V tomhle trochu nechápu to posmívání se "lesanam", že jsou ekl. Vždyť je to stejný ![]()
brrr Ten Sanytol má parfemaci, já bych ho na spodno prádlo používat pravidelně nemohla. Vadí mi to stejně jako aviváž apod.
Sweet Potato já jsem svoje na 60 párkrát vyprala, ale používám je sporadicky. Vypadají stejně, ale samozřejmě nevím, jak by dopadly po dvaceti vypráních.
Úžasné vychytávky, co je proti tomu, kdyz v mém mládí nebyly ani lepící vložky a lovily jsme ji nezřídka až na zádech. ![]()
Já ještě můžu moc doporučit menstruační houby. Myslím, že mladá holka, co zvládne tampon, si s tím poradí snadno, snadněji než s kalíškem. Nehodí se úplně na ty nejsilnější dny nebo s kalhotkama jako pojistkou. Ale jsou super pohodlné, manipulace jednoduchá, jen si neumím představit výměnu jinde než ve sprše. Údržba taky snadná a nenápadná, stačí vypláchnout čistou vodou a na konci ms vykoupat v solném roztoku.
žluťásek tam mam spoustu otazek - ma to nejakej provazek?
ptam se jako clovek, co se boji ustrihnout si stopku od kalisku, prestoze mi prekazi....( a ano, vim ze to neni bezednej tunel
)
711990 provázek není, ale můžeš si ho snadno navliknout jakkoliv dlouhej ![]()
Makara Take mam Mirenu. Klasickou hormonalni Antikoncepci nesmim. Menstruaci ted nemam vubec (od porodu). Do budoucna druhe dite uz uplne nevylucuju, ale vyndat telisko neni problem. Ta investice zas neni tak hrozna, kdyz se procitaci vsechny ty menstruacni pomucky atd.
rasaNori Ja si ho nechala zavest tlusta po tehotenstvi, a normalne jsem za ty dva a pul roku tech 20-25 kg dala dolu. Zadne pribirani se nekonalo.
Mirenu jsem měla deset let (dva cykly) a zřejmě díky ní jsem pak proplula převhodem, aniž bych si čehokoli všimla.
Jak je to s tím tělískem s mykózami a tak? S ha jsem trpěla ne přímo na mykózu, ale na takový diskomfort, stačilo se třeba zpotit v džínách nebo strávit den v silonkách. Po vysazení to úplně přešlo.
Evaeva To ti nepovim, ja jsem nemela potize ani pred ani po. Spis se pak zeptej sveho gynekologa, telisko neni vhodne pro kazdou. A menstruace se zbavi asi jen ctvrtina zen, to dopredu taky uplne nevis...Mne HA vadila spis v brutalnim sestupu do depresivnich hladin.
Evaeva já mám Mirenu rok a jsem nadšená. I když jsem její aplikaci dlouho odkladala z obav z přibírání, depresí, bolestí hlavy, nechutí k sexu, častým kvasinkovym infekcím což mi vše způsobovat předtím HA i HA kroužek. NIC z toho se nenaplnilo a já jsem maximálně spokojená. Dobre prvního půl roku jsem musela vydržet velmi časté špinění ale nic co by slipove vložky nezvladly. Navíc mi Mirena vyřešila můj nedostatek železa, který jsem měla z důvodu velmi silné menstruace po dětech a nebyla jej schopna doplnit doplňky stravy.
Za mě je kalíšek mnohem lepší než tampony. Ta šňůrka mě odjakživa iritovala. Na vypláchnutí si někdo nosí v kabelce malou petku s vodou, no... nebo to WC pro handicapované je dobrý řešení.
Zuzuli Mně teda přijdou vložky mnohem lepší kvůli údržbě. Dají se vyvařit a vyžehlit.
Prací vložky? To ještě existuje?! ![]()
Mně to přijde teda děsný, jako za našich prababiček, co používaly ty klůcky nastříhaný... ale já bych nedala ani ten kalíšek a jiný vymoženosti. Zlatej tampón, vyhodit a šlus! (naštěstí se mě to už netýká, to je taková úleva!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje