Tak já řasenku použiju tak jednou do týdne, to ještě dám i to odlíčení. Denně bych to ale nesnesla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nevíte, komu/které společnosti tady v CZ předává zásilky německý Hermes?
notna večer vyzkouším teplou vodu :)
Mně funguje na všechny řasenky, vč. Clinique waterproof, dvoufázový odličovač s chrpou od Yves Rocher.
Prosím, našel by se tu někdo, kdo by odemknul tento článek?
Deník N
Cože nějaké božské pralinky na Chodově? To jste mi neměli říkat toto, neměli...
Nevíte, komu/které společnosti tady v CZ předává zásilky německý Hermes?
Hermes používá UPS, bylo to tak vždy při každé mé objednávce. Ale objednávám z hermes.com s rozlišením pro český trh. Zda německý nevím, ale myslím, že to bude stejná služba.
Victoria dík! tak doufám, že budou volat... já jsem s Hermesem z DE měla vždycky problémy, párkrát to i poslali zpátky, že mě prý nenašli! jakmile to překročilo hranici, zmizelo sledování a smůla
RoSa myslíš obchod Hermes nebo dopravce hermes?
Tabea dopravce... pokud vím, tak v CZ jako dopravce nefungují, někomu to na hranici předávají
Tabea ne, ale zkusila jsem https://www.17track.net/cs
a ten to našel... jen pak bude problém, až to ta další logistická firma přečísluje ![]()
RoSa já nedavno posílala do ČR s dhl (Německa pošta), to precisleni se ukazovalo pod původním linkem. Ale je fakt, že jednou posílala něco našim moje tchyně a to jsem si musela dát panáka. Leželo to v ČR někde v depu.
dzizisketa no tak to se Chodovu vyhni obloukem, protože tyhle jsou návykový
Myrtila tady by to mělo být, odkaz mám z TW, snad to bude fungovat: Umíráme proto, že jsme přežraní, říká imunolog. Sto kalorií z cukru a tuku není totéž
Každopádně zajímavý článek!
Anema Funguje to, děkuju!
bram taky nechapu, ze jsem si jich nikdy nevsimla!
dzizisketa když jsem na Chodově (strašně nerada tam jezdím, vždycky se ztratím) byla posledně, naštěstí už to prodavačka balila. Obávám se, že příště takový štěstí mít nebudu ![]()
Kokoska jsou tak trochu maskovaný, uprostřed uličky, logo moc vidět není
Tabea dopravce... pokud vím, tak v CZ jako dopravce nefungují, někomu to na hranici předávají
Tak to je nedorozumění! Já myslela, že dotaz je na obchod Hermes! I jsem si říkala, co bude za nákup...
Mně funguje na všechny řasenky, vč. Clinique waterproof, dvoufázový odličovač s chrpou od Yves Rocher.
Mně taky. A je s ním moc spokojený i kamarád, kterému jsem YR koupila na odlíčení divadelních šminek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje