andulka01 samozrejme uz jsem si pozici nasla na planu centra ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kokoska Dobrou chuť ![]()
chocolatier Jakub Vobořil má skvělý nugát! Není tak mastný jako Janek a je fakt top. Odpovídají tomu i ceny, ale tak jednou za čas, žejo.. :)
Děkuju
, píšu si...!
Je cena 1 100 Kč za očkování klíšťové encefalitidy běžná, nevíte někdo?
Edit - tak snad nad 50 let má být zdarma..
Lenka22 ano, nad 50 let zdarma
Lenka22 na Václavce jsem dřív platila 700,- za vakcínu
Lenka22 byla jsem se bodnout předevčírem a i s aplikací jsem platila 1060.
Pinot Noir RoSa Magráta díky za info...
Lenka22 ma byt zdarma, ale projdi si podminky, kdyz jsem se objednavala, psali v mym ockovacim centru neco o tom, ze ty vakciny zadarmo pichaj jen nekde anebo u obvodaka
711990 Díky za upozornění.
Zeptám se i zde - nemáte někdo tip na ověřeného, zodpovědného chovatele agam?
Docitam se zpozdenim, ale:
1) jako největší ekl z výše jmenovaného mi přijdou klasicky vložky, nenávidím je, kalisek je sice malinko naturalni, ze člověk fakt vidí, zač je toho loket, ale jde snadno dobře umejt a na vyvareni nic strasnyho nevidim. Do latkovych vlozek bych nikdy nesla, měla jsem jen látkový intimky na konec menstruace a byly děsný, nedrzely na místě vůbec a já ještě ty děsný gazovy ze začátku pamatuju
2) po chrpovym dvouslozkovym odlicovaci z YR mě tak brutálně palej oči, ze ho vůbec nemuzu používat
3)vakcínu proti klistovy encefalitide jsem kupovala před měsícem pro dite, stala v lekarne asi 750 a aplikace u pediatra byla za 500
Potrefenáhusa ty blaho, ta aplikace je celkem dost. Naše mudra za vakcíny neúčtuje vůbec nic, ale i když ta předešlá peníze chtěla, tak třeba stovku neho dvě.
continuity jo no, ale jinak jsme moc spokojeny a pojišťovna litr proplatila
Potrefenáhusa Aplikace za 500 mě teda zaskočila taky, zvlášť když si ji musíš sama koupit, můj doktor třeba nabízel možnost, že ji objedná sám, pak bych chápala, že si třeba řekne víc (ale náš to teda nerozlišuje).
A ten odličovač, oni mají nějaký na citlivé oči, je to ten chrpový? Já myslím, že hlavně nesmí být na bázi oleje, to citlivé oči nedávají. Já snesu máloco, ale ten z YR nebyl špatný, jen už přesně nevím, který to byl. Teď používám Rituals, mám ho snad už rok a je nekonečný :-) a skvělý.
Garfie jo, má to i v ceníku na stránkách, i nad tou přihláškou do školky za 200,- bylo udiveni, no, naštěstí tu není se skolkama na vyber, takže jen 2x ![]()
Neřešili se tady kdysi skautici a batohy? Potřebovala bych pro syna batoh, kam se vejde spacák, prostě něco na výpravu. Bude mít deset, je drobnější. Můžete mi poradit, nějaký doporučit, prosím?
tv mame z Decathlonu detsky turisticky, uz par let, takze uz jsem ho nedohledala, ale myslim, ze je hodne podobny tomuhle: https://www.decathlon.cz/p/detsky-turisticky-batoh-mh-500-40-10-l/_/R-p-324618?mc=8608376&gbraid=0AAAAADoQNS7gfxeCaJs3-q--oadOoLMk2&gclid=Cj0KCQjwmN2iBhCrARIsAG_G2i40RoB1nqf9lfhz30DFVDeAwYrjiCE7l1QvrgFK73wXPqQiRV3bJqYaAv_pEALw_wcB
tv Deuter Fox 40l. Dítko ho má od sedmi let, spacák dává dovnitř, karimatku na vrchní kapsu. Je fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje