"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 11. května 2023 13:25

černá káva tyjo tak ja nechci lhat, ale minule ji vyprodavali a zavirali, tak treba to byla jen rekonstrukce

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 11. května 2023 13:43

continuity tak muz to mel v mailu. Kdybych mu nerekla, spokojene by to tam lezelo do aleluja. Pry myslel, ze mi to prislo taky. No prislo, ale jen ta moje cast samozrejme.

Myslim, ze dan z pozemku se plati i kdyz platis z nemovitosti, ktera na nem stoji, aspon my to tak mame.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 11. května 2023 13:49

Kokoska z té zastavěné plochy by se už ale platit nemělo a ta parcela je přesně pod tou rampou. 

No jak říká můj táta: investujes do garáže, odpraces auto z ulice na svoje náklady a stát tě za to pravidelně kasíruje.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 11. května 2023 13:52

continuity nedivila bych se, kdyby nam to ten nas trouba spocital blbe, tenkrat mi tam neco opravoval.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 11. května 2023 13:56

Kokoska no však mi to taky danime podle toho, co nám tam upravili

Vůbec nechápu k čemu nám to přiznání podávat já, protože v kupní smlouvě a i listu vlastnictví ty data vůbec nejsou, nakonec se to vrátilo z nějakého specialniho oddělení asi po měsíci opravené (a očividně špatně). Teď to poslala paní na email, co máme vytisknout, podepsat a poslat zpět. Hlavně, že v té vyzve je výhrůžka, že když to nepodas, vyměří daně financiak na základě dat, které má k dispozici. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. května 2023 15:00

černá káva 711990 já si matně vybavila, že mi přišel kdysi nějakej info mail přímo z Vagabond, že pobočku zavírají, tak jsem zapátrala a ještě jsem ho i vyhrabala, takže od loňskýho léta by to fakt mělo být zavřený

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 11. května 2023 16:52

Karoleena Já nedávno byla na Chodově a tam byla ta pobočka taky pryč... to tedy vypadá, že už žádná není.

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 11. května 2023 17:35

continuity @hvi to je od nich pěkné

Offline AprilTwelve
1011 příspěvků moje polička 12. května 2023 06:49

tak včera tematicky ve firemni datovce: pošlete prehled dani za firmu: jste po termínu, jinak pokuta... tak paní na FU volám, že to tam má,  chvíli hledala a pak mi oznámila: no jo, je to tady, ale máte to blbě... tvl posílala jsem to v únoru 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 12. května 2023 07:00

Asi jste nikdy nepodávali britské daňové přiznání z Čech, že? Byste plakaly blahem za datovou schránku do které aspoň něco chodí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2023 19:42

Máte někdo tip na pěkné představení na letní scéně? V Praze nebo nějakém městě tak do hodiny a půl.

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 12. května 2023 20:50

Evaeva Hradec je daleko? 23-30.6 je tu kazdorocni divadelni festival. Program pestry, akce skvela - da se pobyt cely den. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2023 20:52

Lama_z_Lana Hradec by daleko nebyl, ale je to v blbý termín:( A díky za tip.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:42

Omlouvám se, ale mám další dotaz.

Velice bych ocenila tip na pantofle pro oteklé nohy (převažující otoky na nártech).

Mám tatínka v nemocnici a chtěla jsem mu přinést nové pantofle (aby neklouzaly) a koupila jsem typově páskové (alias Birkenstock Arizona), jenže jak má poměrně rozsáhlé otoky, neobuje je. Nejde to, ani když pásky povolím na maximum a vůle pro přidělání dalších dírek tam spíše není. Vůbec mě nenapadá, kde hledat, kam zajít. A hlavně teď vůbec nestíhám lítat na blind po obchodech. Moc děkuju za každý tip.

Offline continuity
41789 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:46

whiskas musíš do zdravotních potřeb, na tyto nohy v bežných řetězcích nic moc nesezenes.  

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:47

whiskas hledej ve zdravotnich potrebach. Tam maji vymekcene boty na suchy zip, pripadne sirsi boty. Napr Zdravotni potreby Eliska, ale butou mit i jinde. V te Elisce mi je pucili domu na vyzkouseni proti kauci.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:51

continuity Ginger 

Moc děkuju!!! Tak bude muset v těch starých vydržet do pondělí - tedy doufám, že je koupím na první dobrou :-).

Díky. Jsem nějak vyšťavená, takže mě zdravotní potřeby ani nenapadly .

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:55

whiskas tak pokud pujdes tatinka navstivit, tak si obkresli nohu a zmer vysku nartu. Lip zjistis v obchode tu spravnou velikost. A preju Vam, at se tatinkuv zdravotni stav zlepsi co nejdriv.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 12. května 2023 21:56

Tátu odvezla ve středu rychlá (i když s ním to byl dlouhý proces) a po podání kyslíku a další medikaci se mu dost ulevilo. Vzali ho na různá vyšetření a myslím, že ten odvoz byl skoro na poslední chvíli. Má rozhozený celý organismus (ledviny, srdce ...). Bohužel není typ, který zrovna spolupracuje :-(. Včera mě přemlouval, že půjde domů na reverz . Naštěstí o tom dnes už nemluvil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2023 21:58

whiskas případně bych zkusila nějaké kroksy, než seženeš něco lepšího. V těch navíc může i do sprchy. A ať je tatínek brzy lepší