černá káva tyjo tak ja nechci lhat, ale minule ji vyprodavali a zavirali, tak treba to byla jen rekonstrukce
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity tak muz to mel v mailu. Kdybych mu nerekla, spokojene by to tam lezelo do aleluja. Pry myslel, ze mi to prislo taky. No prislo, ale jen ta moje cast samozrejme.
Myslim, ze dan z pozemku se plati i kdyz platis z nemovitosti, ktera na nem stoji, aspon my to tak mame.
Kokoska z té zastavěné plochy by se už ale platit nemělo a ta parcela je přesně pod tou rampou.
No jak říká můj táta: investujes do garáže, odpraces auto z ulice na svoje náklady a stát tě za to pravidelně kasíruje. ![]()
continuity nedivila bych se, kdyby nam to ten nas trouba spocital blbe, tenkrat mi tam neco opravoval.
Kokoska no však mi to taky danime podle toho, co nám tam upravili
Vůbec nechápu k čemu nám to přiznání podávat já, protože v kupní smlouvě a i listu vlastnictví ty data vůbec nejsou, nakonec se to vrátilo z nějakého specialniho oddělení asi po měsíci opravené (a očividně špatně). Teď to poslala paní na email, co máme vytisknout, podepsat a poslat zpět. Hlavně, že v té vyzve je výhrůžka, že když to nepodas, vyměří daně financiak na základě dat, které má k dispozici.
černá káva 711990 já si matně vybavila, že mi přišel kdysi nějakej info mail přímo z Vagabond, že pobočku zavírají, tak jsem zapátrala a ještě jsem ho i vyhrabala, takže od loňskýho léta by to fakt mělo být zavřený

Karoleena Já nedávno byla na Chodově a tam byla ta pobočka taky pryč... to tedy vypadá, že už žádná není.
continuity @hvi to je od nich pěkné ![]()
tak včera tematicky ve firemni datovce: pošlete prehled dani za firmu: jste po termínu, jinak pokuta... tak paní na FU volám, že to tam má, chvíli hledala a pak mi oznámila: no jo, je to tady, ale máte to blbě... tvl posílala jsem to v únoru
Máte někdo tip na pěkné představení na letní scéně? V Praze nebo nějakém městě tak do hodiny a půl.
Evaeva Hradec je daleko? 23-30.6 je tu kazdorocni divadelni festival. Program pestry, akce skvela - da se pobyt cely den.
Lama_z_Lana Hradec by daleko nebyl, ale je to v blbý termín:( A díky za tip.
Omlouvám se, ale mám další dotaz.
Velice bych ocenila tip na pantofle pro oteklé nohy (převažující otoky na nártech).
Mám tatínka v nemocnici a chtěla jsem mu přinést nové pantofle (aby neklouzaly) a koupila jsem typově páskové (alias Birkenstock Arizona), jenže jak má poměrně rozsáhlé otoky, neobuje je. Nejde to, ani když pásky povolím na maximum a vůle pro přidělání dalších dírek tam spíše není. Vůbec mě nenapadá, kde hledat, kam zajít. A hlavně teď vůbec nestíhám lítat na blind po obchodech. Moc děkuju za každý tip.
whiskas musíš do zdravotních potřeb, na tyto nohy v bežných řetězcích nic moc nesezenes.
whiskas hledej ve zdravotnich potrebach. Tam maji vymekcene boty na suchy zip, pripadne sirsi boty. Napr Zdravotni potreby Eliska, ale butou mit i jinde. V te Elisce mi je pucili domu na vyzkouseni proti kauci.
Moc děkuju!!! Tak bude muset v těch starých vydržet do pondělí - tedy doufám, že je koupím na první dobrou :-).
Díky. Jsem nějak vyšťavená, takže mě zdravotní potřeby ani nenapadly
.
whiskas tak pokud pujdes tatinka navstivit, tak si obkresli nohu a zmer vysku nartu. Lip zjistis v obchode tu spravnou velikost. A preju Vam, at se tatinkuv zdravotni stav zlepsi co nejdriv.
Tátu odvezla ve středu rychlá (i když s ním to byl dlouhý proces) a po podání kyslíku a další medikaci se mu dost ulevilo. Vzali ho na různá vyšetření a myslím, že ten odvoz byl skoro na poslední chvíli. Má rozhozený celý organismus (ledviny, srdce ...). Bohužel není typ, který zrovna spolupracuje :-(. Včera mě přemlouval, že půjde domů na reverz
. Naštěstí o tom dnes už nemluvil.
whiskas případně bych zkusila nějaké kroksy, než seženeš něco lepšího. V těch navíc může i do sprchy. A ať je tatínek brzy lepší![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje