barbucha štěnice vylézají jen za tmy, ty sponzorovat nemusíš. Navíc se umí šikovně schovat
Ale teda přeju ti spíš tu kopřivku, se štěnicema je hrozný boj.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jdu dnes na EVLT, absolvovala jste některá? Je to taková pohodička, jak mi slibujou?
Jen za tmy? Tak budu spát se světlem teda! ![]()
Já už dokonce našla firmu na vyhlazování těch potvor, blech, štěnic... akorát je blbý že příští tejden jedem pryč. Tak možná až se vrátíme? (jestli bude hlídací švagrová taky vohryzaná, bude to jasný)
A to uklízíme furt, s čoklem to jinak nejde, vysavač se tam motá imrvére, peru deky snad obden, převlíkám každej tejden a o víkendu jsem vyprala i všechny peřiny
už nevim co víc, leda snad tu firmu.
Eště to tak! ![]()
jerry
to můžeš dělat ani nevíš
Jasně - i potravinová banka je forma sponzoringu.![]()
barbucha To bude alergie. Takhle, že to vypadalo jako hmyzí kousnutí a bylo to jednou na ruce, pak na půlce obličeje, to měla ta starší dcera.
barbucha hele ale je mi divný, že ten kožař nerozezná kopřivku od kousance... ![]()
jinýho tam nemáte?
barbucha spis se zamysli, cos novyho snedla/novou kosmetiku poridila ev kombinace obojiho (dcera kamosky skoncila v nemocnici kdyz snedla makovou buchtu a nabarvila si vlasy:-O
viktorka_od splavu nebo nový hadry - ještě nevypraný...
RoSa ale fuj!;-)
všichni na mě kašlou... kdybych rovnou vypustila duši nikdo ani nemrkne... jsem největší chudák na celým světě... bééééééééé...
my bychom plakaly i rukama lomily
Jinýho nemáme. A hadry jsou vypraný ![]()
Nic novýho jsem nesnědla ani se tím nemazala. Je to záhada.
barbucha Hele to může bejt koření, cokoliv. Nebyla si náhodou na nějakým festivalu jídla?
Kan mrk mrk
Sweet Potato musela jsem si tu zkratku vygooglovat, abych zjistila, ze jsem na tom vlastne kdysi byla. Takze to byla asi pohoda:) Ale uz mas asi vlastni zkusenost. Nebolelo to vubec, jeste ten den jsem pak mela nejake pochuzky. Ale nelekej se, jestli budes mit nekde nejake divne pocity jeste nekolik tydnu po. Doktor rikal sest tydnu a opravdu nejake ty "pocity" vymizely az koncem te doby. Prekvapilo me to, jak to slo vsechno hladce, tak jsem necekala, ze bude jakoby neco jinak jeste takovou dobu.
Sweet Potato neviem ti poradit ale prosim podel sa potom ci budes spokojna s vysledkom. Mna bude v zime cakat uz stvrty zakrok a po kazdej sklerotizacii mi sice zmizli velke zily ale objavilo sa milion malych, na ktore mi klasicky laser vobec nepomohol, tak hladam sofistikovanejsiu metodu, aby som si po rokoch mohla dat suknu kratsiu ako do pol lytok. Tie male potvory vyzeraju ako obrovske modriny, je to des.
Oproti sklerotizacii to bude urcite pohodicka :)
Mrakoplas sice ses neptala me, ale ja celkem spokojena byla. Zily zmizely, noha vypadala dobre a mela jsem i pocit, ze nemam tak tezke nohy. Ale rekla bych, ze kdyz mas nejakou dispozici, bude se to delat znova. To je i muj pripad, ale i ted to mam o dost lepsi nez to bylo. Doktor te vysetri a poradi ti. Nevim, jestli tahle metoda by tvuj problem vyresila. Ja treba mela nevykonnou zilu jen na jedne noze, pritom osklive "krecaky" jsem mela na obou. Odoperuji ti jen tu vadnou.
Jinak doporucuji se na mindraky vykaslat. Ja jsem v podstate chodici mindrak, ale zrovna letni saty a kratasy mam spojene s volnym casem a se sportem, a je mi dost jedno, ze to neni dokonale. Zbytek resi puncochy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje