"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 09:45

barbucha štěnice vylézají jen za tmy, ty sponzorovat nemusíš. Navíc se umí šikovně schovat Ale teda přeju ti spíš tu kopřivku, se štěnicema je hrozný boj.

Online Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 14. června 2023 09:47

Jdu dnes na EVLT, absolvovala jste některá? Je to taková pohodička, jak mi slibujou?

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 14. června 2023 09:50

Evaeva 

Jen za tmy? Tak budu spát se světlem teda!

Já už dokonce našla firmu na vyhlazování těch potvor, blech, štěnic... akorát je blbý že příští tejden jedem pryč. Tak možná až se vrátíme? (jestli bude hlídací švagrová taky vohryzaná, bude to jasný)

A to uklízíme furt, s čoklem to jinak nejde, vysavač se tam motá imrvére, peru deky snad obden, převlíkám každej tejden a o víkendu jsem vyprala i všechny peřiny už nevim co víc, leda snad tu firmu.

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 14. června 2023 09:50
Reakce na Evaeva:

štěnice vylézají jen za tmy, ty sponzorovat nemusíš. 

​To asi barbucha v úmyslu ani neměla

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 14. června 2023 09:52

jerry 

Eště to tak!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2023 09:53

jerry to můžeš dělat ani nevíš 

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:06

Evaeva 

Jasně  - i potravinová banka je forma sponzoringu.

Online Karja
44223 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:19

barbucha To bude alergie. Takhle, že to vypadalo jako hmyzí kousnutí a bylo to jednou na ruce, pak na půlce obličeje, to měla ta starší dcera. 

Offline RoSa
10063 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:51

barbucha hele ale je mi divný, že ten kožař nerozezná kopřivku od kousance...

jinýho tam nemáte?

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:52

barbucha spis se zamysli, cos novyho snedla/novou kosmetiku poridila ev kombinace obojiho (dcera kamosky skoncila v nemocnici kdyz snedla makovou buchtu a nabarvila si vlasy:-O

Offline RoSa
10063 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:53

viktorka_od splavu nebo nový hadry - ještě nevypraný...

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. června 2023 10:56

RoSa ale fuj!;-)

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 14. června 2023 12:45
Reakce na barbucha:

​všichni na mě kašlou... kdybych rovnou vypustila duši nikdo ani nemrkne... jsem největší chudák na celým světě... bééééééééé...

​my bychom plakaly i rukama lomily

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 14. června 2023 13:30

RoSa 

Jinýho nemáme. A hadry jsou vypraný

viktorka_od splavu 

Nic novýho jsem nesnědla ani se tím nemazala. Je to záhada.

Catherinne

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. června 2023 15:41

barbucha Hele to může bejt koření, cokoliv. Nebyla si náhodou na nějakým festivalu jídla? 

Offline RoSa
10063 příspěvků moje polička 14. června 2023 18:03

Kan mrk mrk

Online Gatita
8554 příspěvků moje polička 14. června 2023 21:49

Sweet Potato musela jsem si tu zkratku vygooglovat, abych zjistila, ze jsem na tom vlastne kdysi byla. Takze to byla asi pohoda:) Ale uz mas asi vlastni zkusenost.  Nebolelo to vubec, jeste ten den jsem pak mela nejake pochuzky. Ale nelekej se, jestli budes mit nekde nejake divne pocity jeste nekolik tydnu po. Doktor rikal sest tydnu a opravdu nejake ty "pocity" vymizely az koncem te doby. Prekvapilo me to, jak to slo vsechno hladce, tak jsem necekala, ze bude jakoby neco jinak jeste takovou dobu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:08

Sweet Potato neviem ti poradit ale prosim podel sa potom ci budes spokojna s vysledkom. Mna bude v zime cakat uz stvrty zakrok a po kazdej sklerotizacii mi sice zmizli velke zily ale objavilo sa milion malych, na ktore mi klasicky laser vobec nepomohol, tak hladam sofistikovanejsiu metodu, aby som si po rokoch mohla dat suknu kratsiu ako do pol lytok. Tie male potvory vyzeraju ako obrovske modriny, je to des. 

Oproti sklerotizacii to bude urcite pohodicka :) 

Online Gatita
8554 příspěvků moje polička 14. června 2023 22:40

Mrakoplas sice ses neptala me, ale ja celkem spokojena byla. Zily zmizely, noha vypadala dobre a mela jsem i pocit, ze nemam tak tezke nohy. Ale rekla bych, ze kdyz mas nejakou dispozici, bude se to delat znova. To je i muj pripad, ale i ted to mam o dost lepsi nez to bylo. Doktor te vysetri a poradi ti. Nevim, jestli tahle metoda by tvuj problem vyresila. Ja treba mela nevykonnou zilu jen na jedne noze, pritom osklive "krecaky" jsem mela na obou. Odoperuji ti jen tu vadnou.

Jinak doporucuji se na mindraky vykaslat. Ja jsem v podstate chodici mindrak, ale zrovna letni saty a kratasy  mam spojene s volnym casem a se sportem, a je mi dost jedno, ze to neni dokonale. Zbytek resi puncochy. 

Online Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 14. června 2023 23:15

Gatita Díky. Teď to trochu bolí. Nejhorší je, že mě škrtěj ty zatracený punčochy, jak to v nich ten týden vydržim, to fakt nevim.

MrakoplasPoreferuju časem. Ale já nemám takové ty viditelné křečové žíly, ale reflux, kvůli kterému mi nohy začaly otékat.