continuity Přes skype fungovali děti s online angličtinou, normálně mi pořád jede, syn si přes něj volával s bratrancem ještě na pozdim, než bratranec dostal vlastní telefon. ![]()
A normálně mi funguje barbucha
continuity Přes skype fungovali děti s online angličtinou, normálně mi pořád jede, syn si přes něj volával s bratrancem ještě na pozdim, než bratranec dostal vlastní telefon. ![]()
A normálně mi funguje barbucha
barbucha
No asi tě nepotesim. já jsem myslela, že mrkvosoft Skype zrušil jako službu už před pěti lety. To fakt ještě funguje a někdo to používá?
No funguje (teda jak komu) a používá... zrušený to neni. Mě jen zajímalo, co by s tím mohlo bejt, jestli to vypnuli jen mně, případně jak to můžu zas zprovoznit (udělat si třeba novou adresu??) ![]()
Právě kvůli videu jsem měla ten Skype, mě kdysi do toho zatáh zeť, abychom na sebe viděli resp. viděly - se zřítelnicí. Furt ten tvuj whatsapp, co je na něm lepšího? Mi leze na nervy si furt zvykat na něco jinýho, a všude ti imrvére nutěj nějaký nový aplikace - který by nebyly potřeba kdyby se nechaly ty původní
Jo, nainstaluju si whatsappku a za půl roku se vobjeví něco novýho a budu to taky nutně potřebovat, že jo. Tak určitě! Jedině že zřítelnice to má, to je jediný co mě trochu přesvědčuje...
Tak já nevim co se stalo. Nic jsem neměnila a najednou hotovo, šlus. Kurnikšopa.
barbucha a přes messenger jsi ten videohovor zkoušela? ten máš v rámci FB, ne?
barbucha kdyz se ucis furt neco novyho, aspon nezblbnes!![]()
Nezkoušela. Ani nevim jestli to tak mám, kdoví jestli by to nechtělo zas nějakou další apku!
Hlavně bych řekla že zřítelnice nemá FB.
Právě naopak. Zahltí mi to chudáka můj starej mozek a ten pak jednou prostě vypne! Co si na tobě pak vemu, ha?
barbucha ten WhatsApp je dost jednoduchý, troufám si říct, že by ses skoro nic učit nemusela ![]()
barbucha Jdi do toho, my máme několik skupin s přáteli a rodinou a je to super.
To předpokládám... ale mi to leze na nervy, furt tyhlety novoty. Hlavně ty aplikace kdejaký, s tím votravujou všude...
Asi budu muset, ale jsem vzteklá už předem ![]()
barbucha Hele ty aplikace, to je vomrz jak blázen, včera jsem vlezla do lidlu pro banány a chtěli aplikaci, potom pro benzín, tak Benzinka má taky aplikaci a u Alberta jsem si uvědomila, že nemám doma rum a prodavačka chtěla taky aplikaci. Jako do háje už. Dyť mi ten mobil zaručeně zkolabuje s takovouhle.
barbucha starenko![]()
barbuchakdyž to zvládla moje matka, který bylo letos 76, tak to zvládneš taky. ![]()
Kan nee, budes potrebovat novy mobil
kola ekonomiky se musi tocit...
Kan Albertovou aplikaci mam, ta se mi zda celkem dobra. Ale vadi mi u tech aplikaci vseobecne, ze to diskriminuje lidi, kteri bud nemaji chytry mobil nebo s tim neumi. Nekdo se to proste nenauci, treba moji mame delalo problem jen precist SMS.
barbucha Hele ty aplikace, to je vomrz jak blázen, včera jsem vlezla do lidlu pro banány a chtěli aplikaci, potom pro benzín, tak Benzinka má taky aplikaci a u Alberta jsem si uvědomila, že nemám doma rum a prodavačka chtěla taky aplikaci. Jako do háje už. Dyť mi ten mobil zaručeně zkolabuje s takovouhle.
Přesně! Já takovou nemám žádnou a mít nebudu! Jestli mi kvůli tomu jednou neprodaj chleba, tak se ho snad radši naučím péct doma.
Za prvé nebuď drzá
a za druhý máš pravdu s tím mobilem. Já potřebuju mobil a) na telefonování, b) na buzení, c) na fotky. To je vše, nebudu si kupovat novej co nejvýkonnější (tj. drahej) jen kvůli tomu, aby mě nějakej obchodník moh šmírovat. Jsem snad cvok?!
Ale jo, mně to akorát leze na nervy prostě z principu.
barbucha tak zrovna to foceni je parametr zvedajici cenu dost zasadne![]()
(Hubata je moje indianske jmeno![]()
Kan ja uznávam len klapkárt, neznášam aplikácie obchodov.
Kan nee, budes potrebovat novy mobil
kola ekonomiky se musi tocit...
Co je to nový mobil, kupuji si Samsung tak do pěti tisíc každý druhý rok, protože mi mobil pořád někde padá, nebo se topí, ten poslední byl zaručeně alkoholik už z výroby, dokázal na sebe převrhnout sklenici vína pokaždý, když jsem někde byla. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.