Prosím, čo s mohérovým svetrom, ktorý púšťa chlpy?
Navrch je jasnožltý, takže ich bezpečne vidno na úplne všetkom ostatnom, čo na sebe mám ![]()
Prosím, čo s mohérovým svetrom, ktorý púšťa chlpy?
Navrch je jasnožltý, takže ich bezpečne vidno na úplne všetkom ostatnom, čo na sebe mám ![]()
RoSa bozi vyjádření, postavil silniční most a jezdili mu přes nej auta
no nic, já jen, ze se tu ví skoro všechno, tak mě zajímalo, jestli třeba někdo nezná někoho od zdroje a tato změna plánu, co mi desne pije krev, ma nějaké opodstatnění.
Nevíte, proč by mi měl přestat fungovat Skype? Už to nejde dlouho, ale na starým polorozpadlým plus dalším mizerným noťasu (kde mi furt vypadával internet) mě to moc nepřekvapovalo... nicméně jsem si přinesla noťas novej, instalovala všechno potřebný, propojila ho se starejma... a Skype mi nefunguje ani na něm. Furt jede jen ten spojovací tón, žádný normální vyzvánění, a za chvíli mi vždycky řekne že uživatel není na příjmu nebo odmítá hovor nebo co. A není to pravda... Už jsem na prášky, potřebuju to...
Třeba continuity by měla nějakej nápad? Prosím
barbucha tak si už konečně nainstaluj ten WhatsApp ;)
lze ho mít na mobilu i na PC... a telefonovat umí (i s videem)!
No asi tě nepotesim. já jsem myslela, že mrkvosoft Skype zrušil jako službu už před pěti lety. To fakt ještě funguje a někdo to používá?
barbucha
No asi tě nepotesim. já jsem myslela, že mrkvosoft Skype zrušil jako službu už před pěti lety. To fakt ještě funguje a někdo to používá?
Moje máma používá s úspěchem ICQ ![]()
Allysa A s kým si na něm píše? ![]()
Před pár lety se mi nějak v paměti vynořily přihlašovací údaje, tak jsem se zkusila přihlásit, a jeden kontakt tam byl online! Nevěřila bych, že to ještě někdo používá, už tehdy teda ![]()
continuity jo ![]()
my ho máme oba na pocitaci, pouzivame ho roky, jen jsme neprestali...
barbucha mne normalne jede i po aktualizacich
barbucha ja jsem i mela snahu se kvuli jednomu kontaktu na ten skype prihlasit, jenze po tech min deseti letech uz nevim zadny prihlasovaci udaje:-)) tak uz na to kaslu, primarne pouzivam jabkovy nastroje, kdo nema iphone tak whatsapp a nebo messenger. taky zkus neco aktualnejsiho:-P
Myrtila S přítelem. Myslela jsem, ze jsoi posledni na světě ![]()
continuity používá. Mám přes Skype francouzštinu, je to teda z popudu lektorky, ale normálně to funguje. :-D
Allysa Možná už jsou ![]()
já používám skype kvůli práci (taky z popudu druhé strany) a normálně mi funguje, i mým (dvěma) kontaktům.
Ovšem ICQ mě rozesmálo ![]()
Je možné, že by se mi v mých letech zacaly křivit zuby? Tři osmičky mám vytažené, jedna tam ještě dříme a já fakt vyloženě vidím, že se mi dole posunula jednička.
tv je to možné. Muž si dával rovnátka až po 40, protože se mu to postavení začalo horšit. A Ja mám ted taky dojem, ze mám posun dvojky před jedničku ![]()
tv Je to možné. Zadní zuby mají tendenci věkem se posouvat dopředu, zvlášť pokud je v čelisti málo místa. Ale může to být způsobené i něčím jiným, parodontitidou například, to je častější případ.
Makara a čím to je? Jakože jen tak?![]()
Len k zubařce jdu v květnu, samozřejmě se zeptám, ale teda trochu mě to vyděsilo.![]()
tv už tam mas odbornou odpověď
. Manžela popostrčilo to, jak měla jeho máma ve stáří stěsnané přední zuby v porovnání s fotkami ze středního věku.
tv Ja ten svůj malý přesah spodní dvojky chtěla před pár lety řešit rovnátky, ale ortodontistka mi to vymluvila, ze je to tak malá kosmetická vada, která vlastně při mluvení a normálním úsměvu vidět není. Ze to za ty peníze a nepohodli nestojí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.