"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. března 2024 21:28

Prosím, čo s mohérovým svetrom, ktorý púšťa chlpy?

Navrch je jasnožltý, takže ich bezpečne vidno na úplne všetkom ostatnom, čo na sebe mám

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. března 2024 22:07

RoSa bozi vyjádření, postavil silniční most a jezdili mu přes nej auta no nic, já jen, ze se tu ví skoro všechno, tak mě zajímalo, jestli třeba někdo nezná někoho od zdroje a tato změna plánu, co mi desne pije krev, ma nějaké opodstatnění.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. března 2024 14:38

Nevíte, proč by mi měl přestat fungovat Skype? Už to nejde dlouho, ale na starým polorozpadlým plus dalším mizerným noťasu (kde mi furt vypadával internet) mě to moc nepřekvapovalo... nicméně jsem si přinesla noťas novej, instalovala všechno potřebný, propojila ho se starejma... a Skype mi nefunguje ani na něm. Furt jede jen ten spojovací tón, žádný normální vyzvánění, a za chvíli mi vždycky řekne že uživatel není na příjmu nebo odmítá hovor nebo co. A není to pravda... Už jsem na prášky, potřebuju to...

Třeba continuity by měla nějakej nápad? Prosím  

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 12. března 2024 15:28

barbucha tak si už konečně nainstaluj ten WhatsApp ;)

lze ho mít na mobilu i na PC... a telefonovat umí (i s videem)!

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:12

barbucha

No asi tě nepotesim. já jsem myslela, že mrkvosoft Skype zrušil jako službu už před pěti lety. To fakt ještě funguje a někdo to používá?

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:13
Reakce na continuity:

barbucha

No asi tě nepotesim. já jsem myslela, že mrkvosoft Skype zrušil jako službu už před pěti lety. To fakt ještě funguje a někdo to používá?

​Moje máma používá s úspěchem ICQ

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:21

Allysa A s kým si na něm píše?
Před pár lety se mi nějak v paměti vynořily přihlašovací údaje, tak jsem se zkusila přihlásit, a jeden kontakt tam byl online! Nevěřila bych, že to ještě někdo používá, už tehdy teda

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:40

continuity jo

my ho máme oba na pocitaci, pouzivame ho roky, jen jsme neprestali... 

barbucha mne normalne jede i po aktualizacich

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 12. března 2024 17:17
Reakce na Allysa:

​Moje máma používá s úspěchem ICQ

barbucha ja jsem i mela snahu se kvuli jednomu kontaktu na ten skype prihlasit, jenze po tech min deseti letech uz nevim zadny prihlasovaci udaje:-)) tak uz na to kaslu, primarne pouzivam jabkovy nastroje, kdo nema iphone tak whatsapp a nebo messenger. taky zkus neco aktualnejsiho:-P

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 12. března 2024 19:08

Myrtila S přítelem.  Myslela jsem, ze jsoi posledni na světě

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 12. března 2024 19:21

continuity používá. Mám přes Skype francouzštinu, je to teda z popudu lektorky, ale normálně to funguje. :-D

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 12. března 2024 20:11

Allysa Možná už jsou

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. března 2024 20:54

barbucha

continuity 

já používám skype kvůli práci (taky z popudu druhé strany) a normálně mi funguje, i mým (dvěma) kontaktům.

Ovšem ICQ mě rozesmálo

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:28

Je možné, že by se mi v mých letech zacaly křivit zuby? Tři osmičky mám vytažené, jedna tam ještě dříme a já fakt vyloženě vidím, že se mi dole posunula jednička.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:32

tv je to možné. Muž si dával rovnátka až po 40, protože se mu to postavení začalo horšit. A Ja mám ted  taky dojem, ze mám posun dvojky před jedničku

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:34

tv Je to možné. Zadní zuby mají tendenci věkem se posouvat dopředu, zvlášť pokud je v čelisti málo místa. Ale může to být způsobené i něčím jiným, parodontitidou například, to je častější případ.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:35

Makara a čím to je? Jakože jen tak?

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:36

Len k zubařce jdu v květnu, samozřejmě se zeptám, ale teda trochu mě to vyděsilo.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:41

tv už tam mas odbornou  odpověď.  Manžela popostrčilo to, jak měla jeho  máma ve stáří stěsnané přední zuby v porovnání s fotkami ze středního věku. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 12. března 2024 21:47

tv Ja ten svůj malý přesah spodní dvojky chtěla před pár lety řešit rovnátky, ale ortodontistka mi to vymluvila, ze je to tak malá kosmetická vada, která vlastně při mluvení a normálním úsměvu vidět není. Ze to za ty peníze a nepohodli nestojí.