"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:03

Kan kdybych nemela vodotesny a v obalu, nevydrzi mi ani tyden

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:04

barbucha ale zrovna přes WA se ty fotky posílaj dobře.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:05

Kokoska 

Jo, to je asi jedinej důvod (kromě toho Skypu, ten mě dorazil), proč do toho nakonec půjdu. 

49375 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:06

Kokoska tak to bohuzel, on je smrskne, stejne jako FB:-( 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:08

letfenixa to do mě hučí pokaždý v DM, jestli místo kartičky nechci aplikaci. No nechci, stejně jako v Bille, Tesku, Lidlu a dalších obchodech, kam zas tak často nechodím. V Albertu nakupuju nejčastějc, tak tam jsem ustoupila, tam ani kartičku nemají. Ale už se mi samozřejmě stalo, že jsem nakoupila a u pokladny zjistila, že mobil je doma v nabíječce. Kartičky mám aspoň v peněžence s sebou.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:10

viktorka_od splavu jo? já jsem ráda, že mi mládež posílá fotky a videa mrňat, já zas příležitostně jim nějaké zajímavé místo z dovolené. Nemáme ambice z toho dělat plakáty, o nic nejde.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:14

barbucha mně se nějak záhadně podařilo skype odinstalovat z počítače a protože potřebuju nový PC, nezatěžovala jsem se obnovou. Už je to nějak od podzimu a zatím mi nechybí, ale já ho používala jen tu a tam na rychlý dotaz kolegům. Tak buď napíšu SMS nebo mail, stejně už toho tolik pracovně nepotřebuju. Spíš bych měla přeházet všechno do toho novýho stroje, ale krutě se mi nechce.

49375 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:15

Kokoska nj, na takovy letmy info je to dostacujici, ale kdyz clovek udela nejakou fakt peknou fotku ci video a misto toho dojde mazly cosi, je to k vzteku, tak jsme doma zjistili ze reseni kdyz nemame stejny zarizeni je akorat zazipovat:-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:15

Kokoska Já mám z některejch kartiček pocit, že jsou k ničemu. V Ikea jsem v životě žádnou slevu nedostala a jestli se mě ještě jednou prodavač zeptá na PSČ tak ho kopnu, má to v té kartičce, co si načetl. M&S akorát blahopřání k narozeninám a jednou za uherák slevu na Proseco, který pije moje máma, tak ho tam kupuju a Esprit mi teda dává slevu i když mají slevu navíc,ale jenom občas, Marco polo mi píše pořád email, hurá mámeslevy, ale ve slevách to maj dražší, než třeba na Zalandu, tak já nevím. Jo a DM kartičku mám, ale nevím kde a stejně jsem si neaktualizovala ty slevy.

49375 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:17

Kan proto mam ty karticky stejne nahrany v telefonu:-))

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:21

viktorka_od splavu dcera taky a pak jí posílali reklamy, když kolem toho obchodu jen prošla.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2024 10:25

Kan já v DM občas tu slevu využiju, ale apku kvůli tomu mít nepotřebuju.

Maily mi chodí pořád, nabídky na akce, reklamy, i ta narozeninová přání... i když zaškrtnu při objednávce, že nechci. Hromadně to vždycky smažu, používám na to jiný mail než na důležité věci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 10:41

Kan v ikei jsou každý měsíc některé výrobky levnější a kafe zdarma. Mně ještě občas pošlou třeba 500 korun na nákup v nějakých okurkových sezónách.

Offline jerry
11264 příspěvků moje polička 13. března 2024 11:03
Reakce na Kan:

ten poslední byl zaručeně alkoholik už z výroby, dokázal na sebe převrhnout sklenici vína pokaždý, když jsem někde byla. :D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2024 11:10

jerry To bys musela vidět, skočil blbec i do sudu s mačem na burčák. Klasický výlet do sklepů s ochutnávkou burčáku, vinařka nám ukazuje bílý burčák a červený burčák a ten úžasně voní, povídá, tak se nakloním a z džísky šipku přímo můj mobil. Prostě alkáč.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. března 2024 11:16

Kan tak toho už nezachrání ani odvykačka

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 13. března 2024 11:37

Nadšenkyním doporučuju fb skupinu Milujeme DM. Jedna tam něco objeví, doporučí, a všechny ostatní to vykoupí

Offline jerry
11264 příspěvků moje polička 13. března 2024 11:59

Kan 

To bylo ale na okamžitou reklamaci

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 13. března 2024 15:57

Evaeva citim se urazena, ze mi ikea 500 na nakup nikdy neposlala

Asi proto, ze vidi podle aplikace, ze tam stejne jsem minimalne jednou za mesic. A pokazde dostanu slevu na jidlo, beru si to kafe zdarma, kupujeme na ikea family vanocni stromecek a k nemu dostavame tu darkovou kartu a dite sbira skudliky na zmrzlinu a pastelky. Asi uz mam vybrano a vic nedostanu, ani za vernost ale asi jedina karta, co se da fakt vyuzit. I kdyz nejak vic jen pro ty, co maj ikeu kousicek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 16:10

Zuzuli bylo to asi dvakrát po nákupu před létem. Samozřejmě od nějaké částky. Děti taky škudlí, ale zrovna to moc nehoníme. Ale fajn jsou ty páteční dílničky, děti si něco vyrobí, dostanou škudlíky a ještě tam vyřešíme nákup i večeři

Já mám ráda i dm, nakupuju tam ty jejich výrobky a za určitý počet bodů je sleva na všechno. Není to nic moc, ale lepší než nic. No a v Albertu sbíráme na lego samozřejmě (to teda hlavně proto, že je to můj nejbližší obchod)