Evaeva Ja mam teda rada akorat to DM. Jak jsem tam presla na vsechny veci pro dite, tak se mi stalo i to, ze jsem nakup za 500 mela cely na body...ty slevy vybiram docela casto. Ale jinde je to bida. Jeste mam rada jednu prazirnu kavy, kde za deset razitek dostanes 100g kavu navic. Ale vsechny ty sephory, M&S apod jsou uplne k nicemu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jos jo, ty ostatní jsou naprd. Ještě teď tady chodím do jedné kavárny, kde mám osmé kafe zdarma
Akorát je mi blbý si pak dát jen to kafe, tak si kupuju ještě dort ![]()
![]()
Já mám v telefonu uložených několik věrnostních kariet a v záložce eshopy celych šest lidí aplikaci včetně dvou dopravců, mobilního operátora a rohlíku. Sem tam to proberu a promazu.
Zato na komunikaci mám snad dalších osm ikon.
Evaeva citim se urazena, ze mi ikea 500 na nakup nikdy neposlala
Já dostala letos poukázku na 400 (a obratem jsem tam nechala 1200)
Ale pozor - poukázka přišla emailem a zcela náhodou jsem ji objevila v hromadné poště, kde je pět tisíc jiných hromadných pošt ... ![]()
Mám iba pár vernostných kariet (DM, tesco a cca 3 do obchodov s oblečením) v klasickej podobe, aplikácie rôznych obchodov si do telefónu inštalovať nechcem, celkovo používam aplikácie v telefóne málo, mám viac-menej iba tie, ktoré sú v telefóne inštalované od výroby.
Samantha jo, chodí to nenápadně v mailu
Někdo tu dával tip na kávovar pro stavaře, který vyrabí stejná firma jako nějaké vrtačky a tak. Nevite, co to bylo?
brrr My máme doma Makita rádio a vím, že dělají i kávovar, ale s tím teda zkušenost nemám a to rádio doporučit taky nemůžu. Jinak nevím co kdo postoval.
brrr myslim, ze to bylo z eshopu Lidl, ta znacka, jak ji propaguje Schwarzenegger - Parkside?
Kokoska Takže od M&S mi žádenej email nepřišel ale! mají dnes slevy na dvě věci 20% Ještě že jsem do té Šantovky vlezla! Takže beru zpět, zákaznická kartička M&S posloužila.
Byla jsem to já a byl to Parkside z Lidlu.
A co to bylo za ten sprej, jak se nastříká na skleněné dveře sprchového koutu a on se úplně sám vyčistí, lesk jako blesk? Něco z dm to bylo... Catherinne Evaeva ![]()
Aranel octový čistič
Catherinne V rozprašovači? Musím se líp podívat.
Kan no vidis, jednou za cas dobry!
Aranel tak to nevím, já sprcháč míč nemeju ![]()
Tak, mládeži... co se Skypu týče, tak nakonec vysvitlo že je všechno jinak, a ten koho vymetli nejsem já, leč zeť
a že nikomu jinýmu přes to nevolám, neměla jsem jak to zjistit - než mi to drahý zeť dnes sdělil ![]()
Eště ke všemu mě nabádal, abych si už pořídila ten whatsapp ![]()
Takže děkuju všem za dobře míněné rady nebo aspoň za soucit, ostatní/šťouralové nechť pomyslí na karmu a na svůj zvrhlý charakter a dají se na pokání!
barbucha no konečně, ufff! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí