Aranel Frosch malinový ocet
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potřebuju pomoci kolegyni: Máte někdo kontakt na rodinného právníka v Olomouci? Nebo máte zkušenost, jestli tam dobře funguje OSPOD nebo nějaká neziskovka, která pomůže mladé paní s malým dítětem udělat první kroky, když odešla od partnera, nějak ji nasměrovat, podpořit...?
Se na to podívám vo víkendu...
Mermaid Dík.
Možná i stížnost...všimly jste si nějakého zlevnění knih, když jsou bez DPH? Já ne![]()
stes Nevšimli, zato ekniha už klidně stojí i pětistovku, což mě dost překvapilo.
Aranel on rozprašovač nemá, tak buď nalít do nějaké lahve co ho má, nebo koupit zvlášť. To mají taky, kupovala jssm ji mámě.
Myrtila no právě, všimla jsem si spíš skokového zdražení.
Catherinne Aranel ten můj rozprašovač má, kupovala jsem ho nedávno v DM
Mám taky s rozprašovačem, přivezl mi to Rohlík.
barbucha já mám skype, používám mnoho let na videohovory se syny, kteří žijí v USA, a to každý víkend několik hodin. WhatsApp mám také, ten používáme na takové rychlé zprávy a dobře se přes něj posílají fotky. Vytvořila jsem si tam skupiny, např. se sourozenci, a to je taky fajn. Možná to jde i u skype, ale to nevím.
Catherinne oni jsou dva - jeden univerzální octový v litrové lahvi bez rozprašovače a jeden na koupelny v menším balení. Ten má rozprašovač. Akorát nevím jaký je v nich rozdíl ![]()
bublifuk Podle smradu, žádný
Složení jsem nestudovala, kupuju obě balení a rozdíl v efektu jsem nepostřehla.
tamara Jde to u i skype, ale WhatsApp se mi na to zdá trochu uživatelsky příjemnější. Jde nainsatalovat i do PC, takže ty dlouhé hovory dělám už jen přes něj, nebo někde přes messenger, záleží, co upřednostňuje protistrana. :-)
Možná i stížnost...všimly jste si nějakého zlevnění knih, když jsou bez DPH? Já ne
Ono to totiž nemá pomáhat zákazníkům, ale spíš knihkupcům. A těch 10 % se krásně rozprostře po distribučním řetězci, takže na koncového zákazníka už žádná sleva nezbyde...
Možná i stížnost...všimly jste si nějakého zlevnění knih, když jsou bez DPH? Já ne
Ani náhodou ![]()
A jak píše Myrtila , ty ceny e-knih jsou děsný, to mě štve snad víc, protože si nechci kupovat klasický knihy, potřebuju to do čtečky. Nechci krást/stahovat po internetu, ale ty ceny jsou přehnaný značně, brzo se dám asi na dráhu zločinu ![]()
barbucha no já právě sobě kupovala většinou ebook, ale ted se rovnou přiznám, že jsem si jich pár stáhla. Bohužel, ty novinky nejsou dostupné, takže ve finále se skřípěním zubů podlehnu a koupím.
Já už se budu hodně rozmejšlet. Stejně už i tak chodím do knihovny... jestli si něco přečtu tenhle tejden nebo až za půl roku, to snad přežiju.
Myrtila na Slovensku sú knihy ešte drahšie, naposledy som za e-knihu platila cca 25 eur, bola to kniha od Galbraitha, v papierovej verzii stojí cca 36 eur. E-knihy stoja väčšinou okolo 15 eur, hrubšie aj 20 eur.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí