Zu to jsou těžké chvilky, hodně sil! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
olte já si myslím, že tu naději má ve skrytu až do konce úplně každý. Jinak by se žít asi nedalo...
Ale říkat to někomu, no, právě možná pro uklidnění, ale nemohu, morálně mi to nepřijde v pořádku a raději, když to bude potřeba, tak se obrátím na kaplana.
Zu tak ono fakt záleží, jak to vnímá ten umírající, já neříkám lhát za každou cenu, ale když ten umírající cítí (chce cítit) nějakou naději, tak mu ji nebrat a fakt spíš stočit ten hovor třeba na minulost atd. Každopádně je to hrozně těžké a je mi líto, čim procházíš. Drž se![]()
Zu
děláš to dobře
olte to máš pravdu. Spíš jde o to, když ti umírající babička řekne, že cítí, že se to blíží, tak jí to nevymlouvat. To mi nepřijde dobré pro toho, kdo odchází. Musí mít pocit, že tu to dotyčného jakoby opouští, nechává.
Kokoska Bez online vstupenky to snad ani nezkoušet.
Zu já jsem mámě hodně četla
Lama_z_Lana nedavno se mi stalo to same.
Myslim, ze jsem to nastavila primo v app. [Popisu to jako tatar]
Nahore vlevo je to kolecko znak microsoftu, v nem dole je to ozubene a tom je ikona pro oznameni. Je tam vic moznosti si vybrat co chces oznamovat.
oltejá bych spíš řekla, že s tím není dost často smířeno hlavně okolí. A proto z nich padají tyhle plky.
Prosím, opatrněji s těmito výrazy. Mohou tu být i lidé, kteří to vnímají jinak.
Máte prosím tipy co vidět a zažít v Lisabonu?? Mám pár dnů do odletu a ještě jsem nezsčla s teoretickou přípravou...
k tomu všemu,co doporucily ostatní, skvělý espresso a hlavně, hlavně pastel di nata ...u Belemu prodejna s výrobou
Sweet Potato my si teda frontu vystáli, ale bylo to někdy koncem září, po sezoně. Šlo to docela rychle, jsou tam interaktivní panely, kde se ty lístky dají koupit. Největší problém byl, že se kupujou o kus dál než je vchod :)
Candancedíky, tam jsem to kontrolovala a mám tam jen jednu "pacičku", kde mám povoleno zasílat oznámení na prioritní poštu. Tak uvidím, třeba se to samo i spraví, když se to samo podělalo ![]()
Prosim, mohl by mi nekdo odemknout tento clanek ![]()
Prosím, opatrněji s těmito výrazy. Mohou tu být i lidé, kteří to vnímají jinak.
děkuji
continuity děkuji ![]()
Zu nie je u vas ambulancia zamerana na psychosomatiku? inak teda, rozhodne to je na tom psychologovi, aby nadviazal kontakt, s tym si ty nemusis lamat hlavu. Ak su to nahle krce od stresu, tam mozu pomoct skor anxiolytika nez ad, ale pozor, dlhodobo su navykove.
S tym druhym...asi majlesie sa nechat hiest tym, o com sa chce rozpravat ten clovek. niekedy to byvaju spimienky, niekedy chce rste nieco doriesovat, niekedy je vystraseny (tam sa trochu chlacholit da, minimalne tym, ze si/ste mu k dispizicii)...ale najcastejsie sa chce bavit o normalnych be,nych veciach
Lama_z_Lana a mimo to je tam myslim ikonaoznameni_ prepinaci okna posta a kalendar, tam musis mit povoleni zasilani oznameni v poste. Ja mela asi jen kalendar
Candance díky za tipy, všechno to mám nastavené, jak by mělo být. V PC mám dle IT vše OK, v mobilu si myslí, že též. Tak uvidím ![]()
Lama_z_Lana nechci nic zakřiknout, proto nepíšu do příslušnýho vlákna, ale co ta bytová potíž?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí