rysamona dnes som dostala žihadlo do nohy a už mam opuch do pol lýtka ![]()
No zas som si nezmyslela že mám skúsiť horúce a nie ľad a kyslé .
Tak nabudúce. Alebo radšej nie!!!!
rysamona dnes som dostala žihadlo do nohy a už mam opuch do pol lýtka ![]()
No zas som si nezmyslela že mám skúsiť horúce a nie ľad a kyslé .
Tak nabudúce. Alebo radšej nie!!!!
Kokoska na tu bacha, teď jsme ji sundavali hnízdo přímo z okna z rámu, je to specena blativa tvrdá koule, která rozhodně bílé fasádě neprospela...obejdi si rámy oken.
Pinot Noir slimaci a klíšťata maj výjimku
![]()
Jeden nebo dva roky měli naši hnízdo sršňů, lidí si nevšímali, ale když teda asi dvakrát vletěl jeden do baráku, tak to nebylo nic moc. Vyhnat to nejde a zabít tak velký zvíře není dvakrát apetitlich už ![]()
Aranel Sršeň je strašně inteligentní, pozoruji ho u nás v pergole, která je pouze z jedné strany otevřená, jedna stěna z příznaných cihel, druhá prosklená a třetí dřevo/ cihla. Cokoliv z hmyzu přiletí, tak se snaží to sklo prorazit, až se umlátí, sršeň narazí jen jednou, zakrouží si, zorientuje se a elegantně vyletí ven. Ta inteligence tam prostě je! A tady by se to mohlo líbit! :D
Tak já si dnes dala kávu a v posledním loku jsem měla vosu. Ale snad na ni bylo to kafe silný a skolil ji infarkt, protože mě nebodla, jen mrskala nohama ![]()
rozarka Jsem pred pr lety jednu spolkla a pichla me az do korene jazykax dost neprijemny i pro nealergika. Od te doby nepiju v lete z plechovky.
Aranel já jako dítě byla svědkem toho, jak sršeň zakousla motýla, no tak to můj vztah k nim asi poznamenalo..a jednou mi jeden vlít na chatě do ložnice, musela jsem si pomoct rozsvícením lampičky za oknem
no fakt je nemam rada
Jos blbý jsou i brčka
Jos fuj, to si ani představit nechci!![]()
Prosím, kdo máte iphone a měli jste poškozené ochranné sklo. Vyměnili vám ho zdarma? Známý mi tvrdí, že to Apple dělá a jemu to takto vyměnili. Akorát je to už nějaký pátek a nepamatuje si, v které prodejně to bylo. Ale prý by to mělo platit stále. Zajímá mě, jestli je to pravda. My máme účet u iStylu a tam jsou tak strašně protivní a neochotní a chtějí sklo zaplatit znovu. Já s tím i počítala. Ale jestli ty jejich služby jsou osekané, tak se na ně vyprdnu a budu utrácet prachy jinde. "Nejlepší" na tom je, že jsem iphone vůbec nechtěla a on to asi ví, tak mi to znepříjemňuje, jak se dá
A nemám se kde zeptat, protože muž leta letoucí si kupuje jen Samsung a v okolí kdo má iphone, tak buď mají buď úplně bezproblémový nebo servis řeší mimo CZ.
notna já vím, že to iStyle dělali s tím ochranným nalepovací sklem, pokud sis u nich koupila a nechala nalepit, tak tuším, že snad třikrát nabízeli zdarma výměnu. U skla - myšleno displeje jsme ještě o výměně zdarma neslyšela.
Peetra1 Díky za odpověď. Myslím to nalepovací ochranné sklo. Kupovala jsem ho tam už 2x a zrovna mi ho nalepili. A na infolince mi řekla, že nic takového neexistuje. Tak to v iStylu asi zrušili.
notna nebyla to nejaka akce kdysi? Ze kdyz sis ho u nich koupila tak nejaky pocet vymen byl zdarma? Ale fakt se mi to zda jen matne
Candance To bych si myslela, že jo. Nedávno byla taková akce "sklo s nalepením za 99" u O2.
notna ještě jsem se dívala na jejich stránky a néjaké to sklo tam mají právě rovnou v popisku + dvě výměny zdarma. Já si sklo kupuju a rovnou nechávám nalepit u Alzy a jsem spokojená, minule se mi hned odchlipovalo, bez řečí nalepili nové.... Cena celkem s nalepením něco přes 300,-
rozarka Jsem pred pr lety jednu spolkla a pichla me az do korene jazykax dost neprijemny i pro nealergika. Od te doby nepiju v lete z plechovky.
Muž vypil vosu z plechovky v Africe a zásah dostal dovnitř v krku. Černoši-průvodci hin, co s tím budou dělat. Naštěstí měl někdo v naší skupině antihistaminika a muž není alergik. Dobře to dopadlo, ale chvíli jsem v hlavě měla katastrofický scénář, že budu jezdit do Kasane na dušičky.
PS: za týden odlétá do Zambie. Bez antihistaminik bych ho už nepustila. A na plechovkový tonic má zákaz!
Peetra1 Na stránkách iStylu? Omlouvám se, jsem marna a díky moc ta tvoji trpělivost se mnou.
fuj to su rada ze z tech plechovek neumim pit
notna jj, promiň, na stránkách iStyle, mají tam některá ta skla vyloženě s popisem : sklo + 2 výměny zdarma
Archivářka Historka je to strašná, ale Kasane na dušičky mě rozesmálo, z toho by mohl být hezký tradiční rodinný výlet, nezůstal by zapomenut! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.