"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. července 2024 17:36

rysamona dnes som dostala žihadlo do nohy a už mam opuch do pol lýtka

No zas som si nezmyslela že mám skúsiť horúce a nie ľad a kyslé 

Tak nabudúce. Alebo radšej nie!!!!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 23. července 2024 17:41

Kokoska na tu bacha, teď jsme ji sundavali hnízdo přímo z okna z rámu, je to specena blativa tvrdá koule, která rozhodně bílé fasádě neprospela...obejdi si rámy oken.  

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. července 2024 17:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Pinot Noir slimaci a klíšťata maj výjimku 

Jeden nebo dva roky měli naši hnízdo sršňů, lidí si nevšímali, ale když teda asi dvakrát vletěl jeden do baráku, tak to nebylo nic moc. Vyhnat to nejde a zabít tak velký zvíře není dvakrát apetitlich už

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. července 2024 18:16

Aranel Sršeň je strašně inteligentní, pozoruji ho u nás v pergole, která je pouze z jedné strany otevřená, jedna stěna z příznaných cihel, druhá prosklená a třetí dřevo/ cihla. Cokoliv z hmyzu přiletí, tak se snaží to sklo prorazit, až se umlátí, sršeň narazí jen jednou, zakrouží si, zorientuje se a  elegantně vyletí ven. Ta inteligence tam prostě je! A tady by se to mohlo líbit! :D

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 23. července 2024 18:52

Tak já si dnes dala kávu a v posledním loku jsem měla vosu. Ale snad na ni bylo to kafe silný a skolil ji infarkt, protože mě nebodla, jen mrskala nohama

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. července 2024 19:05

rozarka Jsem pred pr lety jednu spolkla a pichla me az do korene jazykax dost neprijemny i pro nealergika. Od te doby nepiju v lete z plechovky. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. července 2024 20:00

Aranel já jako dítě byla svědkem toho, jak sršeň zakousla motýla, no tak to můj vztah k nim asi poznamenalo..a jednou mi jeden vlít na chatě do ložnice, musela jsem si pomoct rozsvícením lampičky za  oknem no fakt je nemam rada

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2024 20:01

Jos blbý jsou i brčka 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 24. července 2024 08:07

Jos fuj, to si ani představit nechci!

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. července 2024 18:42

Prosím, kdo máte iphone a měli jste poškozené ochranné sklo. Vyměnili vám ho zdarma? Známý mi tvrdí, že to Apple dělá a jemu to takto vyměnili. Akorát je to už nějaký pátek a nepamatuje si, v které prodejně to bylo. Ale prý by to mělo platit stále. Zajímá mě, jestli je to pravda. My máme účet u iStylu a tam jsou tak strašně protivní a neochotní a chtějí sklo zaplatit znovu. Já s tím i počítala. Ale jestli ty jejich služby jsou osekané, tak se na ně vyprdnu a budu utrácet prachy jinde. "Nejlepší" na tom je, že jsem iphone vůbec nechtěla a on to asi ví, tak mi to znepříjemňuje, jak se dá A nemám se kde zeptat, protože muž leta letoucí si kupuje jen Samsung a v okolí kdo má iphone, tak buď mají buď úplně bezproblémový nebo servis řeší mimo CZ.

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 25. července 2024 18:51

notna já vím, že to iStyle dělali s tím ochranným nalepovací sklem, pokud sis u nich koupila a nechala nalepit, tak tuším, že snad třikrát nabízeli zdarma výměnu. U skla - myšleno displeje jsme ještě o výměně zdarma neslyšela.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. července 2024 19:15

Peetra1 Díky za odpověď. Myslím to nalepovací ochranné sklo. Kupovala jsem ho tam už 2x a zrovna mi ho nalepili. A na infolince mi řekla, že nic takového neexistuje. Tak to v iStylu asi zrušili. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2024 19:30

notna nebyla to nejaka akce kdysi? Ze kdyz sis ho u nich koupila tak nejaky pocet vymen byl zdarma? Ale fakt se mi to zda jen matne

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 25. července 2024 20:01

Candance To bych si myslela, že jo. Nedávno byla taková akce "sklo s nalepením za 99" u O2.

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 25. července 2024 22:38

notna  ještě jsem se  dívala na jejich stránky a néjaké to sklo tam mají právě rovnou v popisku + dvě výměny zdarma. Já si sklo kupuju a rovnou nechávám nalepit u Alzy a jsem spokojená, minule se mi hned odchlipovalo, bez řečí nalepili nové.... Cena celkem s nalepením něco přes 300,-

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. července 2024 07:31
Reakce na Jos:

rozarka Jsem pred pr lety jednu spolkla a pichla me az do korene jazykax dost neprijemny i pro nealergika. Od te doby nepiju v lete z plechovky. 

​Muž vypil vosu z plechovky v Africe a zásah dostal dovnitř v krku. Černoši-průvodci hin, co s tím budou dělat. Naštěstí měl někdo v naší skupině antihistaminika a muž není alergik. Dobře to dopadlo, ale chvíli jsem v hlavě měla katastrofický scénář, že budu jezdit do Kasane na dušičky.

PS: za týden odlétá do Zambie. Bez antihistaminik bych ho už nepustila. A na plechovkový tonic má zákaz!

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 26. července 2024 08:56

Peetra1 Na stránkách iStylu? Omlouvám se, jsem marna a díky moc ta tvoji trpělivost se mnou.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. července 2024 08:59

fuj to su rada ze z tech plechovek neumim pit

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 26. července 2024 09:24

notna jj, promiň, na stránkách iStyle, mají tam některá ta skla vyloženě s popisem : sklo + 2 výměny zdarma

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. července 2024 10:01

Archivářka Historka je to strašná, ale Kasane na dušičky mě rozesmálo, z toho by mohl být hezký tradiční rodinný výlet, nezůstal by zapomenut!