"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2024 10:16

Myrtila já se na ty skla u jednoho telefonu vykašlala a display vydržel překvapivě dlouho, několik let. Ale u těch dalších už jsem si netroufla. Ten poslední jsem měla bez skla a obalu asi 14 dní a dokonce se mi odlepila zadní strana Ochranná skla mi lepí muž, mám kompletní servis, všimne si, že je to potřeba, objedná a nalepí

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 27. července 2024 10:30

Myrtila já už na tom starym měnila i displej, takže sranda za několik tisíc, ale taky mě ta spotřeba skel štve 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 27. července 2024 11:43
Reakce na Samantha:

Prosím vás, on se teď provádí nástup do nemocnice na zákrok i v sobotu? 

​klidně, příbuzný teď nedávno nastupoval v neděli 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. července 2024 12:24

Mermaid V neděli je to normální když tě budou operovat v pondělí chtějí tě mít pod kontrolou abys nejedla a tak. Ale v sobotu nevím.. dva dny předem proč.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2024 14:17

viktorka_od splavu já se synem nastupovala v pátek, ale na víkend jsme šli domů a vrátili se až v pondělí ráno. Přišlo mi to krapet absurdní, když v pátek zkontrolují, jestli je zdravý, do pondělí může být všechno jinak

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 27. července 2024 18:49

Někdo tady, už je to hodně dávno, doporučoval dobré špunty do uší. Zdá se mi že to byla Pinot Noir?

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. července 2024 19:03

Ginevra tyhle Moldex

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 27. července 2024 19:21

Pinot Noir Díky moc. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 27. července 2024 20:29

viktorka_od splavu otec teraz naposledy nastupoval vo štvrtok ráno a operáciu mal naplánovanu na pondelok. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. července 2024 22:04

rozarka DruI Ono to není žádná věda, ale když to nekdo umí, má to rychle a pěkně. Já si na to netroufám. Než bych se rozhodla pritisknout, nasedal by mi tam zase prach Doufám, ze to nebudu zase dlouho potřebovat. Na předchozích telefonech jsem ochranné sklo nebo fólii nikdy neměnila. A teď už po třetí! 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 28. července 2024 14:56

Jsou v Cos v Pařížské ještě slevy?

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:31

Máte někdo zkušenost s Biome ? Něco se mi tam líbí, ale mají až podezřele skvělé hodnocení na to, že jsem o nich v životě neslyšela.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 29. července 2024 12:58
Reakce na Kammila:

Já mám dotaz z kategorie extra blbých...hledám reálné zkušenosti s domácí sadou na striplac od značky Alessandro. Máte některá? Na netu jinde jsou názory od naprd po úžasné. Nechci chodit na umělé nehty, mám hezký tvar a nosím stejně spíše kratší. Ale uvítala bych větší výdrž laku a tak si říkám, jestli by tudy nevedla cesta. 

Dodatečně děkuji za tvůj dotaz, který mi objevil nový svět. Já se nechala zlákat (trochu mi ten nákup teda trval, ale likvidace druhého použití gellaku mě přesvědčila, že to znovu absolvovat nechci ) a jsem spokojená.

Samozřejmě že striplak není odolný jako gellak nebo gelové nechty, ale pokud zrovna člověk nemaluje, tak je to ok. Dá i lehké zahradní práce. Po týdnu už vidím odrosty, ale držím se. Pak se objeví první dva defekty a lak jde dolů - snadným sloupnutím (úplně zbytečně jsem kupovala ten Peel -off aktivátor). Nehty zničené nemám.

Karja jdi do něj.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:02

Makara Ty jo, já jsem na to už uplně zapomněla!:-D

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:12

Makara ja se taky nechala nalakat a spokojena nejsem, lak mi vydrzel tyden a pak se mi najednou odloupnul a znicil mi nehty. Dost dlouho jsem to davala dohromady. Zlaty rocklack, ktery jsem pouzivala pred lety. Asi mam na to nevhodne nehty, cetla jsem vic takovych recenzi. Takze se vracim k obyc laku a uz nebudu experimentovat :))

Takze kdyby nekdo chtel zakladni sadu, tak ji klidne prodam.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 29. července 2024 14:23

Lamicka no doufám, že se mi to nepokazí

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 29. července 2024 16:30

Makara já si ho tenkrát koupila a jsem moc spokojená. Používám ho nakonec i na nohy. A jak píšeš - vydrží i zahradnické práce, takže za mě fakt super. Předtím mi obyčejný lak vydržel cca 4 dny

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 29. července 2024 16:57

Dá se vratit balik prostrednictvim dpd boxu?  Konkretne COS. Nebo je potreba ho odnest na pobocku?

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. července 2024 00:23

...v jakém věku dítěte nastupujete do práce? (Blbé dotazy ...)

Offline Samara
příspěvků moje polička 30. července 2024 14:50
Reakce na JankaM:

Jsou v Cos v Pařížské ještě slevy?

​Ano, jsou. Stojim tu u nich :-)