Myrtila já se na ty skla u jednoho telefonu vykašlala a display vydržel překvapivě dlouho, několik let. Ale u těch dalších už jsem si netroufla. Ten poslední jsem měla bez skla a obalu asi 14 dní a dokonce se mi odlepila zadní strana
Ochranná skla mi lepí muž, mám kompletní servis, všimne si, že je to potřeba, objedná a nalepí ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myrtila já už na tom starym měnila i displej, takže sranda za několik tisíc, ale taky mě ta spotřeba skel štve
Prosím vás, on se teď provádí nástup do nemocnice na zákrok i v sobotu?
klidně, příbuzný teď nedávno nastupoval v neděli
Mermaid V neděli je to normální když tě budou operovat v pondělí chtějí tě mít pod kontrolou abys nejedla a tak. Ale v sobotu nevím.. dva dny předem proč.
viktorka_od splavu já se synem nastupovala v pátek, ale na víkend jsme šli domů a vrátili se až v pondělí ráno. Přišlo mi to krapet absurdní, když v pátek zkontrolují, jestli je zdravý, do pondělí může být všechno jinak ![]()
Někdo tady, už je to hodně dávno, doporučoval dobré špunty do uší. Zdá se mi že to byla Pinot Noir?
Ginevra tyhle Moldex

Pinot Noir Díky moc.
viktorka_od splavu otec teraz naposledy nastupoval vo štvrtok ráno a operáciu mal naplánovanu na pondelok.
rozarka DruI Ono to není žádná věda, ale když to nekdo umí, má to rychle a pěkně. Já si na to netroufám. Než bych se rozhodla pritisknout, nasedal by mi tam zase prach
Doufám, ze to nebudu zase dlouho potřebovat. Na předchozích telefonech jsem ochranné sklo nebo fólii nikdy neměnila. A teď už po třetí!
Jsou v Cos v Pařížské ještě slevy?
Máte někdo zkušenost s Biome ? Něco se mi tam líbí, ale mají až podezřele skvělé hodnocení na to, že jsem o nich v životě neslyšela. ![]()
Já mám dotaz z kategorie extra blbých...hledám reálné zkušenosti s domácí sadou na striplac od značky Alessandro. Máte některá? Na netu jinde jsou názory od naprd po úžasné. Nechci chodit na umělé nehty, mám hezký tvar a nosím stejně spíše kratší. Ale uvítala bych větší výdrž laku a tak si říkám, jestli by tudy nevedla cesta.
Dodatečně děkuji za tvůj dotaz, který mi objevil nový svět
. Já se nechala zlákat (trochu mi ten nákup teda trval, ale likvidace druhého použití gellaku mě přesvědčila, že to znovu absolvovat nechci ) a jsem spokojená.
Samozřejmě že striplak není odolný jako gellak nebo gelové nechty, ale pokud zrovna člověk nemaluje, tak je to ok. Dá i lehké zahradní práce. Po týdnu už vidím odrosty, ale držím se. Pak se objeví první dva defekty a lak jde dolů - snadným sloupnutím (úplně zbytečně jsem kupovala ten Peel -off aktivátor). Nehty zničené nemám.
Karja jdi do něj.
Makara Ty jo, já jsem na to už uplně zapomněla!:-D
Makara ja se taky nechala nalakat a spokojena nejsem, lak mi vydrzel tyden a pak se mi najednou odloupnul a znicil mi nehty. Dost dlouho jsem to davala dohromady. Zlaty rocklack, ktery jsem pouzivala pred lety. Asi mam na to nevhodne nehty, cetla jsem vic takovych recenzi. Takze se vracim k obyc laku a uz nebudu experimentovat :))
Takze kdyby nekdo chtel zakladni sadu, tak ji klidne prodam.
Lamicka no doufám, že se mi to nepokazí
.
Makara já si ho tenkrát koupila a jsem moc spokojená. Používám ho nakonec i na nohy. A jak píšeš - vydrží i zahradnické práce, takže za mě fakt super. Předtím mi obyčejný lak vydržel cca 4 dny
Dá se vratit balik prostrednictvim dpd boxu? Konkretne COS. Nebo je potreba ho odnest na pobocku?
...v jakém věku dítěte nastupujete do práce? (Blbé dotazy ...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí