Samara dík, ale já jsem už jinde. Tak dobře vyber ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM :-) jdu na to
Ideme na to?

letfenixa Teda občas jsem trochu balancovala, ale jinak dobrý, přestalo mě to bavit dřív než jsem spadla. ![]()
prava dobrý to nespadnu, levou šlapku mám teď v nějaké křeči, tam se mi ta rovnovážná poloha hledá hůř, ale taky dám půl minuty.
letfenixa tak ja som uz tisicrocna mumia
Aktualne sa znazim odhodlat vstat na zachod so seknutymi krizami, toto nemusim ani skusat, ani nohu nedvihnem ![]()
letfenixa 20 sekund stoj lavej nohe, 15 sekund stoj na pravej nohe . Skusim to ešte ráno
Ja som najskôr zohla nohu v kolene dozadu do pravého uhla a vydržala 5 s, keď ju len zdvihnem pokrcenu, tak 15 s ![]()
letfenixa tak tohle úplně v pohodě, klidně minutu a dele na obě strany.
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Sweet Potato no pekne.
Může mi někdo odemknout tento článek, prosím?
Evaeva jee to zní zajímavě. Kdysi jsem byla na přednášce a hřiště by měly být bezpečně nebezpečné.. no pak to omezují normy. Ale bylo to fakt zajímavé o tom co, kde, jak a proč tam je. Amerika má normy trošku odlišné.
Holky, prosim pěkně... poraďte mi nějakou dobrou hospodu s italskou kuchyní, hlavně se zahrádkou (kuřáckou
) a zhruba tak od Anděla po Malou Stranu apod... 999 ??
(já bych na ten sraz nemohla i kdyby mladý nemuseli balit - musíme ve středu na večeři anžto má boyfriend narozeniny!)
barbucha tak jděte na terasu do Colosea... ?
barbucha a nechceš do Fabiána? Není to lokalita, co jsi psala, ale je to fakt super, nikdy jsme nebyli sklamani.
https://www.ristorantefabiano.cz/cs/
Nebo u vás kousek Maso a Kouř, to by je mohlo bavit jezdí tam obsluhovat kočička. Akorát je tam dost komárů, vemte si repelent.
To mě napadlo taky, ale jestli se tam nezměnila obsluha tak je to v háji...
Ještě bych teda brala hospodu kde mají nejen italský jídla, ale i nějaký jiný, kdyby mladej dostal třeba chuť na biftek nebo tak něco.
To vypadá docela dobře! Jen budu muset vymyslet jak se tam z Řep dostat...
barbucha tak italská kuchyně neni jen pizza a špagety
hele byla jsem tam s kamarádkou a ta obsluha ala čtvrtá cenová už tam neni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí