Archivářka antihistaminika by na alergii nestacily. To je uplne ta posledni medikace. Resp ulevi, ale na duseni akutne nepomuze. Dikybohu alergicky nebyl. Ja si nevzala vlastne nic, oteklo to ale dychat jsem mohla. Nicmene to bylo v civilizaci. Kdo je ale alergicky, tak jedine adrenalin do svalu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Archivářka Historka je to strašná, ale Kasane na dušičky mě rozesmálo, z toho by mohl být hezký tradiční rodinný výlet, nezůstal by zapomenut!
Kamarád, co tam byl s námi, mě uklidnil, že by mi dovolili vzít urnu do letadla.
Po roce se tomu už smějem...
Peetra1 Díky za snahu. Já jsem to na jejich stránkách nenašla. A paní na technické podpoře mi řekla, že nic takového nenabízí. Ještě mě poučila, že oni nejsou přímo apple, takže neposkytují stejné služby jako apple, který ale stejně v ČR svou vlastní prodejnu nemá. Asi kdybych chtěla hledat jinde nebo co. Jinak mi smysl její informace uniká.
V noci jsem si objednala sklo do alza boxu a kamarád mi ho teď vyměnil. Jsem se nakonec vykašlala na to jet 20km do iStylu, aby mi tam za osm stovek protivní prodavači to sklo vyměnili. Zase to není jaderný inženýrství a snad to bude držet.
notnaS prodavači v IStyle mám ty opravdu nemilé zážitky. Arkády. Kdybych nemusela, už do servisu IPhone nelezu. Dělají ze sebe hogo fogo a přitom se mi originál obal na tablet ohnul během užívání cca 4 měsíce... A ochranu na sklo na mobil nalepili křivě. Jsou to šmejdi s velkopanským chováním, jejich přístup vůbec neodpovídá značce.
Prosím vás, on se teď provádí nástup do nemocnice na zákrok i v sobotu?
Samantha Vystihla jsi to přesně. Moje zkušenosti jsou z iStylu v Brně ve Vaňkovce ve velice podobném duchu včetně toho špatně nalepeného skla. Pán si nevšimlu, že ten typ, který mi tam lepí, nelze kombinovat s pouzdrem, které mi k tomu doporučil. Proto jsem se po těch zkušenostech zkoušela ptát tady.
moora a fakt to nejde nalepit blbě? Taky teď řeším kde by mi nalepili sklo precizně
moora Teda, toto znát dřív! 3 skla za 3 stovky! Jenom letos mám 3. sklo za pětikilo, aneb dítě v domě.
Tak Betty jako presne to sedne do toho ramecku
Venku na zahrade v koutku jsem ted nasla jezka. Vetsina vysledku googleni mluvi o reseni maleho jezka pred zimou, ale zminuji tam i to, ze clovek by nemel jezka potkat ve dne, ze to znaci, ze je neco blbe. Mam volat pomoc?
Edit: tak uz zmizel, tak je snad v poradku
moora Díky za tip. Já si to prave musím nechat nalepit od někoho jiného, sama bych to nikdy nepritiskla přesně.
moora Teda, toto znát dřív! 3 skla za 3 stovky! Jenom letos mám 3. sklo za pětikilo, aneb dítě v domě.
jo, tak přesně po třetím skle během par měsíců jsem se na to vykaslala a dopadlo to špatně, špatně, ale nemohlo za to dite (vzal to po schodech přes půl patra (nebyl to jedinej defekt, už skoro nenabijel, takže než výměnu displeje za několik tisíc, mám teď novej a poctivě lepim
Po x sklech mam na telefonu folii InvisibleShield, koupila a nalepili ji v Datartu, neb to poprve nebylo 100%, vymenili ji druhy den zdarma s novym nakepenim
Potrefenáhusa A kolikáté máš na tom novém?
Mně se vlastním přičiněním za celou dobu, co mám mobil, povedlo rozbít jenom jedno (upadl mi z asi 10 cm naplocho na čistý stůl, nechápu), ale s dítětem jsem si pořídila i bytelný pogumovaný obal a byla to výborná investice, mobil žije a ochranné pomůcky na něm jen hoří.
Vybiram cisticku vzduchu do domu, mate prosim nekdo doporuceni? Diky. Ve vyberu mam top trojku, cena do 12tis.
Myrtila první na displeji a na fotaku druhy, msm ten mobil asi dva mesice
ale vůbec si nejsem vědoma nejakyho urazu, ono to praská asi fakt snadno
notna mě ho lepila holka v O2 a dala si fakt záležet, jen odmaštěni před aplikaci byla radost se dívat. Vůbec nechápu, jak to s těmi dloouhatánskými drápy svedla tak přesně.
Potrefenáhusa Já si u toho vždycky řeknu, že to sklo splnilo svůj účel, ale dere mě to neskutečně, jakou jich mám spotřebu. U nás teda vždycky praskne po nějakém šíleném pádu, že se divím, že ten mobil vůbec žije (naposledy si pohopsal po kamenné zídce).
notna já teda koupila ochrané sklo v nějaké sadě s nalepovací šablonou a myslím, že s tou to zvládne nalepit kdekdo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí